Copilasi de Iulie - August 2004 (25) * LMA!!! *
Raspunsuri - Pagina 20
roller025 spune:
Asta in Constanta, poate Pentru petrecerea lui Victor mi s-au ofertat 2 cu 300 RON pe 1 ora. Daca vroiam mai mult crestea pretul cu 50 RON pe juma de ora...
Mey, da' pe prafu' asta nu gasesti constructori? Ca cica toti "e" in pana de munca, asa ca ar trebui sa fie usor... au poate asta e motivul...
Caldurile mari mi-au provocat raceala Ca asa fac io: racesc pe cele mai mari canicule Si dimineatza am fost la analize. Intr-o saptamana aflu daca sunt valida sau nu. Io cam banui ca nu....
szivarvany spune:
Roller, iti tin companie eu stranut si mucesc de la alergia la polenul lunii august
Si ce daca nu e inca august si ma va tine pana in octombrie
Kim, e bine asa , la noi e 50/ora, poate merg in deplasari
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Cred ca s-a micsorat numarul muncitorilor odata cu micsorarea numarului ofertelor...pretul a ramas acelasi...:))))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roller025 spune:
Aici ai maaaare dreptate. Solutia este ca cineva sa fie vataf peste ei, zilnic. (asta, din proprie experienta, si nu in constructii, ci in agricultura) Cum ai plecat de langa ei, s-a terminat cu totul.
si daca s-a micsorat nr de muncitori, aia ce fac, someaza?
nu mai inteleg nimic... si e doar luni
roberta04 spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!
LA MULTI ANI PHILIP!
Am mai scris azi un mesaj dar s-a pierdut... si e doar luni, nu? Nici nu mai stiu pe ce butoane apas asta-i tanti Roza-Scleroza...
Am avut un week-end plin, cu pomenire sambata la 34 de grade, cu balaceala tot sambata intr-un strand sufocant si prea aglomerat dar cu un copil care nu voia sa iasa din apa nici cand a inceput ploaia, cu tot felul de treburi administrative duminica, apoi drum la tara si dus un copil mult prea rasfatat la bunici.
Cam asta e raportul, astept pensia sa ma odihnesc!
g_ioana spune:
Neatza,again
Daria nu vrei un partener de afaceri..la baloane ma pricep si io,tocmai a primit mandra o floricica din baloane de la mc iar io a trebuit s-o fac sabie...foarte frumoase poze,ce-mi place tinuta lui Giulik in poze,parca-i balerina......btw, Buli ori ai pus ochii pe Giulik ca potentiala nora pentru Matei?
Cristalina deci a fost fain in bulgari pan la urma...si tu ai distractii din astea cu stomato...mie mi-a zguduit creierii vreo ora azi (imi lucreaza la dintii de sus si am o senzatie)
Vivia ai mare dreptate cu muncitorii.....super Uka cu englezalas ca o sa-si aminteasc la gradi cuvintele in engleza..
Robi chiar ai curaj sa mergi la stand cu Matei?...io vad strandul din bucatarie,era crima si pedeapsa sambata...mai aglomerat ca pe litoral..da' n-am curaj sa merg cu mandra sa o bag acolo in apa
sunt in zona astept sa mi se aseze neuronii la loc
szivarvany spune:
Mnoah io as fi un parolist
Dar asa e, cam peste tot, oamenii nu mai au cuvant pe care sa te poti baza
In lumea mea ideala poti avea incredere in oameni si in ceea ce spun. Si faptul ca oamenii nu sunt asa imi aduce in fiecare zi dezamagire
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !