Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 8
carminabulina spune:
Lia multumesc frumos anticipat!
Am vazut ca ar avea 400 si ceva de pagini asa ca imi dau seama ca va fi ceva munca.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 19+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Ingrid S spune:
Eu o sa colind pe luni prin librarii, aici e groaznic de cald asa ca n-am iesit dupa Vrajitoare. Sper s-o gasesc, daca nu, iau cartea Memoriile lui Hadrian de la biblioteca si incep lectura. Dar scanat nu mai citesc, nu-mi place, plus ca imi oboseste tare privirea.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
beshter spune:
A sosit 'Vrajitoarea de aprilie'! Ma mut la subiect cu primele impresii, care si cand vor fi fiind ele.
Ingrid, ia si 'Memoriile lui Hadrian' de la biblioteca. Promit ca nu vei regreta.
You cannot both dance and not pay the piper.
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka A sosit 'Vrajitoarea de aprilie'! Ma mut la subiect cu primele impresii, care si cand vor fi fiind ele. Ingrid, ia si 'Memoriile lui Hadrian' de la biblioteca. Promit ca nu vei regreta. You cannot both dance and not pay the piper. |
Am cumparat-o. Am scris la clubul cititoarelor ca ma apuc de ea. N-am gasit Vrajitoarea de aprilie. Iar sar o etapa.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
liadorian spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit! Bun venit, Oana si Lorelai! (Daca lipseste cineva de pe lista, va rog sa ma trageti de urechi sa remediez. ) Maine deschidem cerc nou, MadameBovary ne da tema.
liadorian spune:
Buna dimineata cu forte proaspete! Strangem randurile? Iata cum stau lucrurile: de curand am schimbat cateva mesaje private cu MadameBovary si am aflat tema pentru cercul de azi. Ea n-o sa poata urmari topicul zilele astea, asa ca o sa numar eu voturi si toate cele.
Intai reamintesc regulile jocului:
- Fiecare dintre noi poate propune doar o singura carte. In situatii exceptionale , un cititor poate propune doua, hai trei carti.
- Fiecare propunere trebuie insotita de o scurta prezentare a cartii sau de link spre recenzii relevante.
- Participantii la cerc pot vota o singura carte dintre cele propuse. Oricine e interesat sa citeasca o carte sau alta de pe lista poate vota.
- Numai cine a mai participat macar la un cerc anterior poate veni cu propuneri noi.
Sa purcedem:
- Tema este Carti care au numele eroului/eroinei in titlu.
- Propunem carti doar azi si maine (30-31 iulie).
- Votam doar sambata si duminica (1-2 august).
- Luni dimineata (pe 3 august) anuntam cartea de citit.
Cum va place, doamnelor?