Citim impreuna (organizatorice, 3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Ce s-a ales? Se voteaza si te poti razgandi dupa aceea?

Ahh, pai nu stiu cum e la regulament :)) Am vazut doua razgindiri si-nc'-un vot pentru!! De-aia am zis; si io oricum nu m-am pus la socoteala!!
"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Pai regulamentul este simplu: ai voie la un singur vot si dupa 2 zile se numara voturile, dupa aceea e loc de razgandiri daca e cazul.
Eu asa am inteles.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 18+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Laura, linku' 1 nu garanteaza stocu, linku 2 are stoc 0, iar linku trei, fara, prea multe amanunte, are perioada de livrare 13 zile (in Romania). Deci, ce facem, ca vaz ca s-a ales??

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Ce s-a ales? Se voteaza si te poti razgandi dupa aceea? In fine, normal ar fi sa-ti dai votul si dupa aceea astepti sfarsitul perioadei de votare. Daca este egalitate cea care a propus tema ar putea decide care e cartea castigatoare sau atunci sa se redirectioneze voturile, insa nu asa acum votez una, peste trei ore alta...ma sucesc ma rasucesc ca altfel iese o varza, una la mana si a doua nu-i fair play.
Eu cred ca am depasit timpul acordat votarii dar daca nu, votez "Dumnezeul lucrurilor marunte".

Oare de ce simt ca te refereai la mine ? Daca DA, atunci sa stii ca eu prima data tot cu Vrajitoarea am votat si dupa 2 pagini m-am oferit sa mai votez inca o data, aceeasi carte, ca sa scapam de baraj ..era o gluma, fireste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Daca iesie Vrajitoarea, eu zic sa nu ne panicam ... incerc si eu sa o caut pe la bibliotecile patriei ... nu se poate sa nu o gasesc, chiar daca vine in cateva zile, cititi si voi niste reviste de scandal pana atunci, ce asa totul la foc automat ?
Acum serios, de cand cu clubul asta de lectura sunt cam in urma cu barfele locale, nici nu mai stiu cu cine umbla Jennier Aniston ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Carmina,sper sa fie totul bine pt tine pe toate planurile!

In legatura cu votul,eu nu m-am razgandit,am zis doar daca e balotaj votez Vrajitoarea.Dar se pare ca si Roy are acum 4 voturi,prin urmare sunt 3 carti la egalitateEu imi mentin votul pt "Dumnezeul lucrurilor marunte" in cazul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! Lasati un pic baba sa se dumireasca, si imediat descalcim situatia. Cafeaaaaa!

Buuuuuun. Asadar:
- pentru Vrajitoare au votat: buflea (de doua ori - bre, acusi iei cartona rosu pentru carcoteala si incalcare de regulament!), Adela, conchita,Teodora, sunnyday07, lilanda (daaaaaa, ai drept de vot, e clar?!) - 6 voturi
- pentru Hadrian au votat: Lia, Ingrid, Mihaelka, Angela - 4 voturi;
- pentru Dumnezeul lucrurilor marunte au votat: iarina, zuzunaki, speed, Carmina - 4 voturi.

N-avem balotaj. Deci nu-i nevoie de ragandiri.
Citim impreuna Majgull Axelsson – Vrajitoare de aprilie Avem, incepand de azi, doua saptamani pline.
Urmatoarea tema ne-o da, daca vrea, crisseis.

speed, cand ai vreme, deschizi tu un topic nou cu titlul Citim impreuna Majgull Axelsson - Vrajitoare de aprilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Votez si eu cu "vrajitoarea", daca ma mai primiti in club.

Primim, primim, cum sa nu! Da' esti deja de mai demult, nu? Te vad pe listuta de pe prima pagina.

Carmina, multa sanatate! Si bafta multa cu creditul, sa se aranjeze toate iute si cum va e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata.
Carmina sanatate multa! La mine cred ca te-ai referit, ca eu am fost 'razgandeanu' tura asta. Scuuuuzeee!! Oricum Lia nu mi-a luat razgandeala in calcula la numaratoarea finala. Inca odata, scuze!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pacat ca nu se gasesc si in varianta electronica cartiile.
Cred ca e tare placut sa ai cu cine discuta despre o carte citita
Am cautat Vrajitoarea pentru download...dar n-am gasit-o din pacate.
Am sa mai trag un oki pe aici...si daca se nimereste sa fie o carte care o am in casa,am sa votez si eu

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mey, eu v-am zis sa fim atente si sa ne asiguram ca si gasim cartea votata. Eu am rascolit net-ul si n-am gasit aceasta Vrajitoare. In plus urasc sa citesc pe calculator sau laptop, parca ma uit la film. Deci daca nu gasim cartea, ce facem? Celelalte carti sunt la egalitate. Votam inca o data una dintre cele doua? Sau cum? Sau mai asteptam si azi, poate mai intra cineva sa voteze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

eu sunt pe picior de plecare la munci, vad ca inca se mai discuta ce carte sa citim, am sa deschid subiect nou deseara ,sper ca pina atunci va fi clar ce carte vom citi

am vrut sa comand si eu vrajitoarea dar pe amazon uk (de unde comand in mod obisnuit) nu o au in stoc.

Mergi la inceput