Citim impreuna (organizatorice, 3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mai votez eu inca o data cu Vrajitoare ca sa scapam de balotaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Mai votez eu inca o data cu Vrajitoare ca sa scapam de balotaj

Ahhh, as vota-o si io daca:
1. as avea drept si (fara ori)
2. ne poate spune cineva cum putem face rost de carte??! Fiindca in romaneste, la editura aia fantoma stocu' e epuizat

O are cineva? O poate scana? Sau, Adeluctzo, te bagi la tradus (ca la mine, bibliotecile-s in vacanta)??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Nici eu nu am gasit Vrajitoarea nici la biblioteca, nici online, e o editie mai veche...nici scanata nu am gasit-o online...mi-am luat Memoriile lui Hadrian de la biblioteca, diseara incep lectura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

http://www.libertaspublishing.ro/carti/6720/vrajitoare-de-aprilie
http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-9423-75-2/Majgull-AxelssonVrajitoare-de-aprilie
http://www.librarie.net/autor/18826/majgull-axelsson

nu este la nici unul din linkurile astea pe stoc?

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Pai intre Hadrian si Vrajitoare o aleg pe ultima.DIn pacate nu o am si nu am gasit-o decat pe amazon in engleza(19 euros) dar bugetul pe luna asta pt carti e depasit.

Mergi la inceput

Laura, linku' 1 nu garanteaza stocu, linku 2 are stoc 0, iar linku trei e ala cu stoc epuizat. Deci, ce facem, ca vaz ca s-a ales??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mai e www.buybooks.ro/vrajitoare-aprilie.html" target="_blank">varianta asta, spun ca trimit coletul in 24 de ore. Insa tot ar dura 4-5 zile pana ajunge pachetul la cele care nu locuiesc in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Laura, linku' 1 nu garanteaza stocu, linku 2 are stoc 0, iar linku trei, fara, prea multe amanunte, are perioada de livrare 13 zile (in Romania). Deci, ce facem, ca vaz ca s-a ales??

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Ce s-a ales? Se voteaza si te poti razgandi dupa aceea? In fine, normal ar fi sa-ti dai votul si dupa aceea astepti sfarsitul perioadei de votare. Daca este egalitate cea care a propus tema ar putea decide care e cartea castigatoare sau atunci sa se redirectioneze voturile, insa nu asa acum votez una, peste trei ore alta...ma sucesc ma rasucesc ca altfel iese o varza, una la mana si a doua nu-i fair play.
Eu cred ca am depasit timpul acordat votarii dar daca nu, votez "Dumnezeul lucrurilor marunte".

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 18+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lia sunt oarecum bine. Azi am semnat un precontract de vanzare - cumparare si asa m-am mai linistit cu vizionarea apartamentelor, dar acum ramane sa astept acordarea creditului. De o saptamana insa stau nemancata, pe drumuri, sa vad case si de 3 ore am contractii aiurea care nu cedeaza (linistesc) la no spa si sunt un pic speriata.
Pana maine dimineata, cand voi merge la medic, oricum nu pot face nimic .

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 18+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Ce s-a ales? Se voteaza si te poti razgandi dupa aceea?

Ahh, pai nu stiu cum e la regulament :)) Am vazut doua razgindiri si-nc'-un vot pentru!! De-aia am zis; si io oricum nu m-am pus la socoteala!!

Mergi la inceput