Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 17
carminabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buflea Propuneri ? What about "Handbook of Key Economic Indicators" ![]() |
asta da propunere suprarealista. Eu chiar as putea dupa aceea sa ma laud ca am citit chineza.Buflea bine ai venit din concediu!
M-am gandit si la tine cand s-a propus tema si la mine in primul rand de aceea am incercat sa vin cu o propunere soft.
Suprarealismul in literatura reprezinta pentru mine un mister. Desi in celelalte arte si-a gasit o exprimare, uneori desavarsita, in literatura eu nu i-am vazut rostul. Sigur ca exista si exceptii dar...In fine nu este pe gustul meu, nici asta si nici proza fantastica si nici SF-ul.
Daca intr-un roman exista elemente suprarealistice cu ar fi orasul, cateva personaje, anumite intamplari (dar nu toate de-odata
"Maestrul si Margareta" am citi cu placere mai putin ultimele 30 de pagini pe care de fapt nu le-am mai citit deloc. Am tot timpul senzatia cand citesc astfel de carti ca oricand as renunt la a le mai citi nu pierd nimic. Totul e o bizarerie, fara cap si coada, asa ca spre finalul Maestrului si a Margaretei m-am plictisit si am renuntat...si inca am convingerea ca nu am pierdut nimic. Esentialul este oricum in alta parte.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
23+ cu bb3 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Adela99 spune:
pana cand putem propune? ca io nu gasesc niciuna din cartile pe care am vrut sa le propun in romana :(
ma gandeam la "The Hearing Trumpet" de Leonora Carrington, la "Abyss" de Dorothea Tanning, doua din femeile suprarealismului.
sh-ar mai fi ... da' nimic pe romaneste :(
liadorian spune:
Gata, lista de propuneri e pe prima pagina. Dam drumul la vot, da? Azi si maine avem timp sa alegem.
| citat din mesajul lui Adela99 pana cand putem propune? ca io nu gasesc niciuna din cartile pe care am vrut sa le propun in romana :( ma gandeam la "The Hearing Trumpet" de Leonora Carrington, la "Abyss" de Dorothea Tanning, doua din femeile suprarealismului. sh-ar mai fi ... da' nimic pe romaneste :( |
Adela, da-ne azi un titlu, nu-i tarziu.
Carmina, si tu spuneai ca mai ai o propunere, nu ne-o spui?
Ingrid S spune:
As vota din patriotism cu Naum, ca l-am vazut pomenit foarte frumos zilele acestea de Academia Catavencu, dar ma atrage mai mult Vian, deci votul meu merge la el. Si daca nu iese, cred ca merita s-o cumpar.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
carminabulina spune:
Lia
Naum era a doua propunere, dar nu mai e cazul
.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum
23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
buflea spune:
| citat din mesajul lui iarina Eu votez Sjon cu Ochii tai m-au vazut. |
Si eu ... pare cartea cea mai cu picioarele pe pamant
conchita spune:
eu imi pastrez votul pentru cartea propusa de mine, Murakami. demult voiam s-o citesc...
Buflea, esti super simpatica. :-))