Citim impreuna (organizatorice, 3)
Raspunsuri - Pagina 17
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Propuneri ? What about "Handbook of Key Economic Indicators" - suprarealism si fantastic ati vrut, atata am putut |
asta da propunere suprarealista. Eu chiar as putea dupa aceea sa ma laud ca am citit chineza.
Buflea bine ai venit din concediu!
M-am gandit si la tine cand s-a propus tema si la mine in primul rand de aceea am incercat sa vin cu o propunere soft.
Suprarealismul in literatura reprezinta pentru mine un mister. Desi in celelalte arte si-a gasit o exprimare, uneori desavarsita, in literatura eu nu i-am vazut rostul. Sigur ca exista si exceptii dar...In fine nu este pe gustul meu, nici asta si nici proza fantastica si nici SF-ul.
Daca intr-un roman exista elemente suprarealistice cu ar fi orasul, cateva personaje, anumite intamplari (dar nu toate de-odata) nu ma deranjeaza ba chiar dau o savoare textului. dar daca le gasesc pe toate impreuna ma apuca amocul (hei, exagerez putin ).
"Maestrul si Margareta" am citi cu placere mai putin ultimele 30 de pagini pe care de fapt nu le-am mai citit deloc. Am tot timpul senzatia cand citesc astfel de carti ca oricand as renunt la a le mai citi nu pierd nimic. Totul e o bizarerie, fara cap si coada, asa ca spre finalul Maestrului si a Margaretei m-am plictisit si am renuntat...si inca am convingerea ca nu am pierdut nimic. Esentialul este oricum in alta parte.
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Adela99 spune:
pana cand putem propune? ca io nu gasesc niciuna din cartile pe care am vrut sa le propun in romana :(
ma gandeam la "The Hearing Trumpet" de Leonora Carrington, la "Abyss" de Dorothea Tanning, doua din femeile suprarealismului.
sh-ar mai fi ... da' nimic pe romaneste :(
liadorian spune:
Gata, lista de propuneri e pe prima pagina. Dam drumul la vot, da? Azi si maine avem timp sa alegem.
citat din mesajul lui Adela99 pana cand putem propune? ca io nu gasesc niciuna din cartile pe care am vrut sa le propun in romana :( ma gandeam la "The Hearing Trumpet" de Leonora Carrington, la "Abyss" de Dorothea Tanning, doua din femeile suprarealismului. sh-ar mai fi ... da' nimic pe romaneste :( |
Adela, da-ne azi un titlu, nu-i tarziu.
Carmina, si tu spuneai ca mai ai o propunere, nu ne-o spui?
Ingrid S spune:
As vota din patriotism cu Naum, ca l-am vazut pomenit foarte frumos zilele acestea de Academia Catavencu, dar ma atrage mai mult Vian, deci votul meu merge la el. Si daca nu iese, cred ca merita s-o cumpar.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
carminabulina spune:
Lia Naum era a doua propunere, dar nu mai e cazul .
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 23+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
buflea spune:
citat din mesajul lui iarina Eu votez Sjon cu Ochii tai m-au vazut. |
Si eu ... pare cartea cea mai cu picioarele pe pamant
conchita spune:
eu imi pastrez votul pentru cartea propusa de mine, Murakami. demult voiam s-o citesc...
Buflea, esti super simpatica. :-))