Am constatat la chioscul de ziare ca:
Editia de Colectie de astazi (13 iulie) a Jurnalului National il are ca subiect pe Dan Andrei Aldea, cel mai interesant muzician de rock progresiv pe care-l avuram noi vreodata.
CD + material de prezentare + interviu
Nu, nu pun link-uri spre interviuri sau spre mp3-uri ilustrative, nu fac trimiteri la absolut uluitorul poem-rock "Zalmoxe", nici macar la deja ultra-cunoscuta piesa "Om bun" :).
Anuntul e doar pentru cei care il stiu deja pe D.A. Aldea si care am certitudinea ca nu ar vrea sa rateze asa ceva.
iileana - este cel de la Sfinx? Mai stii ceva despre el? Traieste?
Da - era un muzician incredibil.
Da, Mirela, el e.
Mai traieste, cum nu :), si e incontinuare, se pare, un muzician incredibil, dar nu in Romania.
Edit: io n-am vrut sa dau link-uri pentru ca asta nu e un topic de "pop.ularizare", dar acuma-mi dau seama ca cei ca Mirela, de exemplu, n-au cum ajunge chiar azi la un chiosc de ziare autohtone :(((, asa ca: www.jurnalul.ro/stire-special/romanul-bun-dan-andrei-aldea-513739.html" target="_blank">link 1, link 2. CD-ul, insa, n-am cum sa-l pun :(....
Am dat de un videoclip pe youtube, cu Pittis, Aldea si Paunescu -live in 1976 si am plins de dor... tare mi-e dor de acele vremuri
Artistul de la Editia de colectie se prezinta de obicei duminica la Radio3Net Florian Pittis (Radio3Net e bun leac de dor).
Imi pare rau ca nu am de unde sa iau si eu Jurnalul...LP-ul Sfinxului vechi "Zamolxe" pe vinil editia 1980 il am si acum.
Dan Andrei Aldea, uluitor.