Dan Andrei Aldea - la JN

Dan Andrei Aldea - la JN | Autor: iileana

Link direct la acest mesaj

Am constatat la chioscul de ziare ca:
Editia de Colectie de astazi (13 iulie) a Jurnalului National il are ca subiect pe Dan Andrei Aldea, cel mai interesant muzician de rock progresiv pe care-l avuram noi vreodata.
CD + material de prezentare + interviu

Nu, nu pun link-uri spre interviuri sau spre mp3-uri ilustrative, nu fac trimiteri la absolut uluitorul poem-rock "Zalmoxe", nici macar la deja ultra-cunoscuta piesa "Om bun" :).
Anuntul e doar pentru cei care il stiu deja pe D.A. Aldea si care am certitudinea ca nu ar vrea sa rateze asa ceva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

iileana - este cel de la Sfinx? Mai stii ceva despre el? Traieste?
Da - era un muzician incredibil.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Da, Mirela, el e.
Mai traieste, cum nu :), si e incontinuare, se pare, un muzician incredibil, dar nu in Romania.

Edit: io n-am vrut sa dau link-uri pentru ca asta nu e un topic de "pop.ularizare", dar acuma-mi dau seama ca cei ca Mirela, de exemplu, n-au cum ajunge chiar azi la un chiosc de ziare autohtone :(((, asa ca: www.jurnalul.ro/stire-special/romanul-bun-dan-andrei-aldea-513739.html" target="_blank">link 1, link 2. CD-ul, insa, n-am cum sa-l pun :(....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Am dat de un videoclip pe youtube, cu Pittis, Aldea si Paunescu -live in 1976 si am plins de dor... tare mi-e dor de acele vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Artistul de la Editia de colectie se prezinta de obicei duminica la Radio3Net Florian Pittis (Radio3Net e bun leac de dor).
Imi pare rau ca nu am de unde sa iau si eu Jurnalul...LP-ul Sfinxului vechi "Zamolxe" pe vinil editia 1980 il am si acum.
Dan Andrei Aldea, uluitor.

Mergi la inceput