Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 5
deya spune:
Bueyyy ce plictisealaaaadimineata mai ajut si eu la treburi fac pe secretara dar dupamasaaa searaaamor.Si ca sa raspund la intrebari popica e in alt orash ne intretinem prin telefone ok adica ma asteptam sa fie mai greu nush intr-o zi l-am gasit in faza blocului.zau!Coboram eu sa plec in orash si el du-te tu ce cauti aici?a venit el sa ma vada asa cu surpriza.In rest am eu nish probleme cu bibilicadin alte parti si caaaammm atat.
Va salut in grup si mai intru sa abereez.
Mariaa spune:
pup pe suflet.
seara linistita zuzelor.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Ana68 spune:
Halooooo...aferim bahtalo....
Bay cat ati scris...
Doris,daca arde-frige....suna-ma acasa...daca nu raspund,insista...va trebui sa ies putin,dupa ora 10-11 dimineata,insa pe la ora 14 sunt acasa.Ca de altfel si pana in ora 10.Ma trezesc pe la ora 7,asa ca suna-ma pe fix daca arde.Daca nu,tine-ti ideea pana ma intorc...Ma bucur ca esti mai bine,sincer!iar de mers la strand?de ce nu?Si ce daca se revarsa piscina cu mine?Am vazut fatuci de 15-16 ani cat mine de mari si n-aveau nici o treaba....eu de ce as avea,hoasca batrana ce ma aflu???
Andanoo...cre' ca ne vedem maine seara la locul stabilit de la Ghe.Lazar...
Deya...sa mai zici ca nu te luvuieste flacaul....iti face el surprize neplanificate....ce l-as mai pupalii pe tema asta,sa fi fost io Deya....
Simonelule,pai la mine bagajul e gata de luni,mah!Mai periutele si pastele de dinti de pus si haleala si gata...Sar'na de urare!
Aiduko....din pacate am multe kile.La ultima cantarire avea 107 kile....nu-s 110,dar nici departe de ele....parole d'honore!Pana sa ma las de fumat aveam 105 kile,acum am 107....Si nu am cine stie ce complexe....insa ma sperie gleznele,genunchii,tensiunea...intelegi tu ce zic....Mi-am promis ca imi iau inima in dinti si ma duc la nutritionist...ca am o pofta de mancare de ma sperii si daca nu mananc atunci am senzatia de lesin....deci e grele...
Hai sa aveti o noapte buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
digutix spune:
hello hello
pfff ce calduraaaaaaaa
am pus la pagina mea un link catre neste poze cu noi,daca cumva ne cunoasteti sa mi spuneti
aidaciolac spune:
digutix e cald si inca transpir , dar care e pagina ta? zi ce vrei sa faci ca noi te ajutam ... si scrie repede 7 mesaje ca sa putem comunica in timp real , ca dupa 10 mesaje trimise nu mai esti moderata
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
ano fato , pai daca tu necomplexata te gandesti la nutritionist , pai atunci e bai mare si chiar trebuie ceva facut sa ai spor in toate
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
deya spune:
Ana pai mi drag de el m-am bucurat...da parca nu m-am bucurat destulll....nush ce se intampla.
silvana75 spune:
Pup cele doua zuze care urmeaza sa plece in concediu, va doresc odihna multa si distractie la maxim.
Ano, cand vii din concediu o sa gasesti si raspunsurile la intrebarile puse in albu.
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
andanii spune:
aseara am terminat si eu bagajele 90% , am stat pana pe la 1 noaptea ..... pana am calcat , impaturit , aranjat , hotarat , mai am cateva chestii de adaugat, dush si gata
ano deci tot acolo sunteti si voi ... super
aida
restul fetelor multumesc pentru urari .... speram sa fie bine
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"