Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 10
deya spune:
Buna seara si de la mine.Scriu scurt ca sunt obosita.Si eu am fost plecata,la liniste si paceva pov eu maine.
Fluturasii aia de care va povesteam erau cauzati de altcineva...de asta era bai......dar trec toate.
Sa aveti o seara placuta.
pianna spune:
Deya, acu' 2 seri te plictiseai de mama focului, si acum ne trantesti marea veste.....ale tineretii valuri....
Fetele dati-va si voi cu parerea. Trebuie sa merg la o nunta, am pregatita o rochita neagra dar nu ma hotarasc cu ce sa o combin rosu sau.. mov?? Ambele culori "de combinat" sunt destul de puternice. Bine, acum nu va imaginati un mov ucigator ...
danitin spune:
Pianna, propun mov, eventual in combinatie cu ceva bijuterii argintii, sau ... daca ai mai repede la dipozitie, negru cu rosu si bijuuri aurii.
Am ceva vesti bune in ceea ce priveste sanatatea ... asa de bune ca parca nici nu am curaj sa spun.
Pe de alta parte la serviciu e o atmosfera foarte tensionata ... peste asta trec eu, numa sa scap de problemele de sanatate.
Spiridusul a cazut astazi in parc in timpul unei alergari frutunoase, asa ca are semne de buna purtare la ambii genunchi. Plus o gramada de muscaturi de tzantazi ... prevad noapte alba.
No, cam astea sunt noutatile, va pupacesc cu drag pe toate ....
geta_florina spune:
buna dimineata
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
anda spune:
Morning zuze
ba io nu inteleg ce-i pe-aici...
salutari la nou venite :) concediu placut la cele plecate :)
Doris maica mai stau mult dupa tine pin te dregi? o tii pe-a ta? huh? n-o lasi nicicum, ha?? ia hai c-o intalneala ca deja mi se arata de-o cafea in unirii. ce zici?
Aido tu ce te dadusi la vale? unde esti femeie?
Silvaaaa. nu dragule, hn-am fost vecine. or fost cumata si cumnatu de la america aici. ne-am destrabalat de zile mari...culinariada pe fata...acu trag ponoasele.
Getucule te pup. am fost pe dunare, prin tara si p'orma pe la unguri. in rest numa mincat si baut...nik interesant
Danooo, hai cu vestea aia buna ca de cind o asteptam...
Simo, tu? te lupti cu monstrul? hai la o cafa
tzuc fete cucuiete, astept impresii cind unde si cum sa ne intalnim...
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
anda spune:
deyaaa wazzaaap???
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
deya spune:
Neata
Anda uite cam asanu stiu nimic...habar nu am ce se intampla stau acu si ma gandesc.
De azi ma apuc sa citesc si meditat,popica a plecat la Moldova pana luna viitoare.Deci sunt singuricaaaa.E cam naspa(deja)dar imi fac putin ordine in ganduri musai ca altfel la Vacaresti sau pe Vacaresti.
anda spune:
lasa deya ca-i de bine...zic io
ia ascultati astia...pfuaai ce-mi plac. dati pe HD...bestial
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
deya spune:
Pianna si acu ma plictisesc,da fug pana la bibiloteca sa imi iau ceva de citit pentru scoala.Si vestea cu indragostitu o tineam in mine ce sa fac nu ii frumos dar imi trece repede