Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

25 iunie David Andrei de rontzy

Sa privesti mereu inainte!

De acum e baiat mare
si fara asemanare.
Speram ca este cuminte
si c-a mai crescut un dinte.

27 iunie David Gabriel de flo1980 www.clopotel.ro/albumfoto/ai174903n603044.jpg" target="_blank">David Gabriel de flo1980

Sa-ti urmezi mereu visele !

Mereu in atentia noastra,
DAVID e ca floarea-n glastra.
Creste, se face frumos,
pun pariu ca-i norocos.
LA MULTI ANI scump pepnash ,
mandru ca un fluturash !

27 iunie Maya Andreea de mcoca

Frumoasa ca o printesa din povesti !

Maya este-acum vestita
si la fel de mult iubita.
De cand are-un anisor,
nu mai e chiar puisor.
O printesa a crescut-
asta-i doar un inceput !

27 iunie Anthony de Biribu

Master of wisdom!

Tony e si el « major »,
nu mai este junior.
Asa ca e bucurie,
cum tare imi place mie.
LA MULTI ANI pentru pitic,
sa nu-i lipseasca nimic
si sa fie luminos,
caci s-a nascut norocos.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ilinca, LA MULTI ANI!!! Sa cresti mare si frumoasa si sa-i aduci la mami numai bucurii!

Diarux, merci mult de poezie!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele.
Am taiat si noi motzu mai devreme ca am zis ca plecam in concediu. Si numa bine ca tati si-a rupt picioru si adio concediu

Filip urla si el cat poate. Deja il stie tot parcu de tenor. Si e singuru dintre cei de varsta lui care face asa. Juma de parc se pune pe plans cand il aude. De vreo 2 sapt se trezeste noaptea si maraie, cateodata de cateva ori pe noapte. Acum vad ca are 2 zile de cand s-a linistit. Si el doarme de la 9-10 pana la 9-10 cu o maraiala la 3 si un laptic la 7-8. Dupa episodul cu spitalul papa foarte bine, deschide gura klumea, nu juma de norma ca inainte si papa tot, slava DD. Am sa incerc sa pun si eu poze. Va pup

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRISTINA, ce frumos in partea sotului
teky , si noi avem cam acelasi program ca al vostru
FLO, si alexandra tot la 9.30-10 s etrezeste.Ba cand era mai mica se trezea si la 11Dar ma gandesc ca se trezeste de multe ori noaptea si de asta doarme asa mult ca sa compenseze
BUJO, ce nasol ca si-a rupt sotul piciorul.cum a reusit?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

28 iunie Dilara Gabriela de MIKYCRIS

Sa fii mereu sub steaua ta norocoasa !

O salutam si pe DILARA
Ia sa cante acum chitara
ca este momentul ei.
Are-un anisor, ce vrei ?

28 iunie Amalia Gabriela de irinuca_81

The sweetest thing

AMALIA-i tare frumusica,
la ureche, o floricica.
S-a distrat de ziua ei,
a invitat si catei.
LA MULTI ANI, scumpica mica,
in poze esti tare dulcica !

28 iunie Timeea Cristina de Kimmy

Sa aduci bucurie in suflete !

O fetita draga mie,
o recunosc dintr-o mie
A fost si ea aniversata.
Sper ca nu e suparata
si ca se bucura tare
cu mamica din dotare.
Imi plac tare amandoua-
doua picaturi de roua.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

29 iunie www.littleadventures.com/images/Beauty%20on%20Doll%20Web.jpg" target="_blank">Denisa Ioana de a.cicel

Sa ai un suflet bun !

Mai mereu are pozici
la concursuri multe mici.
Pentru ca-i foarte draguta,
merita mereu steluta.
Mai ales ca are-un an
poate ia-un premiu baban!

29 iunie Alexandru de amalia1

Implineste-ti visele !

Sa-i cantam lui ALEXANDRU
LA MULTI ANI , sa fie mandru
C-a-mplinit si el un an
Si si-a prins...motzul in ban !

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

si acum in sfarsit am ajuns la luna iulie. merge greu [pentru ca nu prea are ANDREI chef sa o lase in pace pe ma-sa.deci....

1 iulie Erika Stefania de ankalaura

Ever-powerful !

Si acum, domnisorica
cu nume frumos, ERIKA,
de un tort a avut parte
asa cum scrie la carte.
Nici nu stiu cum sa ma port,
poate primesc putin tort...
LA MULTI ANI, minune mica!
Sa cresti mare, fara frica !

1 iulie www.pbase.com/tangsanshi/image/83651152&usg=H-hPeAqYOOFPnHjnmmiFyKKNjJU=&h=800&w=800&sz=483&hl=en&start=891&sig2=UPoB06XzDnuPZCzLyjO-Lw&um=1&tbnid=z6flllNcZj4eQM:&tbnh=143&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dflower%26ndsp%3D18%26hl%3Den%26client%3Dopera%26rls%3Den%26sa%3DN%26start%3D882%26um%3D1&ei=Eg5XSq6IDI_GsAby2MHVAw" target="_blank">Ana Irina de Gini

So fragile...and yet, so strong !

Si aici o luptatoare
care-acum se facu mare !
Frumusica si cocheta,
numai buna de vedeta.
Si acum, de-aniversare
ii aduc in dar o floare.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

2 iulie Irina Paula de Gabriela82

Pastreaza-ti inocenta !

O fetita de poveste
ne-a adus acum o veste
cum ca un an a-mplinit.
Trebuie sarbatorit !
Te pupam si te iubim,
asteptam sa ne-ntalnim.

3 iulie Luca de map

Mereu primul !

Uite si LUCA strengarul
a ciocnit cu noi paharul,
ca e prima-aniversare.
Asadar, e sarbatoare !

3 iulie Aida Maria de Didi81

Razi, copila cu parul balai...

Vesela, fermecatoare,
ea e mereu zambitoare.
Ne-a-ncantat cu rasul ei,
te molipseste, vrei nu vrei.
LA MULTI ANI iti spun acum
si sa ai tot ce-i mai bun.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Yael ms mult le stiu rochiile is f faine la magazinele care am fost eu nu am vazut si rochiile astea am gasit o reprezentanta mai aproape de mine da is cu rochii de alea de la 1000 non designer si cele de designer is in jur de 2700-3000 deci cam out of my range. Astea doua care le-am probat si mi-au placut is putin peste o mie fiecare plus ajustarile si voalul ajung ambele in jur de 1350-1400 maxim. Magazinele la care am mers si mai merg is mai down to earth au si de 2000 si da au si de la 750 la 1000 si deci cam cat mias permite si eu.
Dr.Anca ms, mai amandoua is f comode nu am extrem de multe straturi pe dedesupt trena se ridica si se prinde la amandoua deci nu matur cu ele pe jos dupa ceremonie nus nici una grele sau f mari sa nu te poti misca sau sa darami lucrurile din juru tau ca, comoditate is cam la fel amandoua.
Mona, Mai3, Mada, Tecky, Moni ms.
Vio pai asta e greu ca amandoua arata bine chiar si asa mai grasa cum is acuma strang toate bine in si imi arata o talie care nu stiam ca o am ceea ce e un lucru f bun.
Flo ms ms. Mai imi plac amandoua da parca a doua are si laceul ala care mia placut mie de cand am inceput sa ma uit la rochii, nu stiu complicat, cu toate ca pe de alta parte eu in genere imi plac lucrurile simple si elegante nu f incarcate mari cu funde sclipici si volanase, imi place sa aiba ceva detaliu da nici f f mult. Greu greu lumea tot zice ca o sa imi dau seama cand e the one, da eu is genul care analizeaza ca de ex merg si probez si nu ma uit la pret ma uit mai intai la ce imi place dupa aia iau si vad si ce poret au si apoi stau si vad daca se merita suma respectiva pt rochia respectiva si tot asa. Nu ma prea arunc din prima rar am facut-o asa din instinct si cand am mai facuto mam cam razgandit dupa. Da sunt f norocoasa cu asa familie si nasi, chiar vb cu nasa si ii ziceam ca la noi simt ca e familiacompleta cu doi copii numai cu Ari nu era complet era un gol. Acuma sanatosi sa fim si sa ne descurcam sa trecem peste hopul asta cu criza financiara si datoriile si etc si sa ne realizam incet incet visurile.
Cristina super surpriza care tia facuto sotul, mai nu e asa stramta cum pare adik e comoda mai nasole ca sus e mai accentuata la detaliu de la piept si ar trebui sa fiu mai dotata in departamemntu ala ca sa stea super partea de sus.
Moni ce simpatic e cel mic, ce se mai distreaza.
Dana multumim de complimente si de vizionarea pozelor , rochitica cand am vazuto am si zis e pt Ami Ari a avut asa da cu trandafiri rozalii de la 1 an. Da rochia nr 2 nu pe culoarea aia ci tot pe ivory albul ala cremuliu putin ca albul ala rece diamond white nu se potriveste cu tenul meu ivory e mai cald oleaca si eu si asa ma bronzez tare si ma fac ca taciunele si aia diamond white e prea alba.
Gally ms. Si Ami a fost cam plangacioasa am grabit cu alesu si tortul ca nu mai rezista ea dupa cateva poze rapide a mers la nani.
Bujo uff ce nasol da cum a reusit mai? Imi pare tare rau refacere rapida lui tati si pupici lui Filip urlatzicu' .
Mai eu sper sa le treaca rapid faza asta ca ma termina cu urlatu.
Cu orele de somn eu ca si Flo nu stiu cei aia 9-10-11 suna fain tare, , eu de cand s-a nascut Ari adik aproape 3 ani in urma nu mai stiu ce aia sa dormi tarziu si cand abia dormea Ari noaptea intreaga fara sa se scoale a venit Ami si am luat-o de la capat visez la momentu ala cand o sa putem dormi si noi mai tarziu in weekend cu totii sa ne putem juca inpijamale impreuna si apoi sa papam frumos la masa micul dejun impreuna cu o matza si un cutache care misuna pe jos si cersesc papa. Ahhh my idea of heaven.
Diarux esti super mega tare cu poeziile. baga-le acolo la siteu cu poeziile pt mamicutze.
Asa recuperat si cap asta in vreo cateva ore ca tot fac pauze ba de una ba de alta mai am pozele de admirat toate si comentat, deci revin.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am terminat si eu de facut curat in toata casa.....of asa m-am saturat sa smotruiesc toata ziua,parca nu se mai termina treaba...
Bujo nasol cu sotul ca si-a rupt piciorul,cum s-a intamplat?Si pe Ralu o apuca tipatul in parc,in magazine si se uita lumea la noi ca la ursi...
Deci sa inteleg ca sunt o norocoasa ca ma lasa Ralu sa dorm si eu mai mult dimineata?

Mergi la inceput