Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

ILINCA DE CAPRI, MATEI DE ANA_A, IOANA MARIA DE MISHUC SI DARIA DE KAMELYA Sa aveti parte de o copilarie luminoasa si o viata de impliniri!

DIA, ma faci sa rad acum, pentru ca si eu am fost asa, si al meu se scula mai demult de vreo 3 ori pe noapte si abia asteptam sa nu se mai scoale deloc, sau maxim o data. Ei, acum se scoala intre 5 si 15 ori pe noapte , de imi doresc sa revenim la perioada cu "numai" 3 sculari. Dar tare sunt curioasa si eu ce zic mamele cu mai multi copii, cand incep sa doarma bine noaptea.

MADA DE UK, sunt de vis ambele rochii, eu personal as alege nr. 2, dar cel mai bine e cum zici, sa mergi inca o data sa le incerci pe amandoua si vezi ce iti spune inima.

Eu am o stare de nici sa vorbesc nu am chef...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

A, uitasem, ia uitati cum stim sa tipam si de bucurie, nu numai de jale :

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!

LA MULTI ANI MATEI!!

LA MULTI ANI DARIA!!

LA MULTI ANI IOANA!!

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURIII!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsuri. Miruna are peste zi 2 somnuri, unul de la 12 la 3 si altul de la 6 la 7.30. Din cauza orei tarzii a ultimului somn, se culca seara pe la 22.30, 23. Cateodata adoarme foarte greu, abia pe la 23.30. Cu toate astea, la maxim 7.30 e treaza, dar o sapt. s-a trezit si la 6.30. Nu prea e bun pt. ea programul, da' ce sa-i fac...

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Dia poate reusesti sa o obosesti pe afara si cu activitati sau poate scoasa la plimbare ca sa faca somnul de la 6 mai devreme pe la 4 maxim 5.
Noi iesim de pe la 5 afara si pana la 9 nu prea mai are cum sa adoarma dar de obicei facem somnul numarul 2 pana in ora 5, primul fiind pe la 9.30-10 ca si noi tot la 6.30-7 ne trezim

Bebele meu nu s-a mai trezit de cand am trecut la biberon si si-a pus burtica la cale, adica de pe la 8 luni si ceva doarme cam toata noaptea indiferent ca au aparut dintii. Rareori o trezire la 4-5 dimineata dar adorme la loc.

Noi avem scaun Chicco Zenith si scrie de la 9 kg cu fata spre mers si am pus-o de cand avea 8.6kg ca nu se mai putea cu scoica asa ca decat in brate mai bine in scaunelul ei fie si cu fata la drum. Bine ca acum are in sfarsit 9 kg

O zi buna tuturor!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ilinca Melania de Caprioara
Alexandru Matei de ana_a
Ioana Maria de mishuc
Daria Ecaterina de kamelya

Sa fiti fericiti puilor si sa umpleti de bucurii viatza parintilor vostri!!!
MADA nr 1 e asa pura si frumoasa, la nr.2 imi place modelul dar culoarea nu prea, e cam imbacsita, asa.Am vazut pozele cu voi in Italia si de la motz, sunteti tare frumosi toti 4 si rochia lui AMI m-a dat pe spate
Ce fac gravidutzele noastre?CAMY,DMA,DIANA, cum va mai simtiti fetelor, mai impartasiti si cu noi, asa de dor imi e de burtica..si cine stie poate se ia de la voi
ILEEEEEE unde umbli domle?LAREMIIIII tu?OANA SM iar tii cupilu ala frumos ascuns de noi???TURTURICAAAAA?????,MINAAAA nu ai mai intrat cam demultisor,ia...NATIIIII, eu strig da?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa mai recuperez si eu din urma.
Moni ms mult ma bucur ca ti-au placut pozele si ca ti-a fost utila ideea cu scaunelul si noi lam folosit la maxim e super super bun si acasa acuma tot asta il folosim.
Mada ms mult.
Boti multumim.
Am vazut si eu pozele din Maramu' cu Luca si familionul super frumoase pozele faine peisajele mai ales cele de la manastire.
Boti wow ce traseu aveti superrr abia astept sa vad pozele dupa aia,concediu placut si pupici la printesa mica.
Alexa speram ca sa se simt mai bine fetele.
Mona, Caprioara multumim.
Dma uff insanatosire grabnica la printesa si multi pupici.
Ioana si noi tot asa facem cu schimbu papa unu apoi celalat si tot asa, fara pb. Noi preferam ori hotel ori sa inchiriem o casa apartament ceva sa fim numai noi, nu ne omoram cu pensiunile.
Vio da mai manelista pai na, bani masini si aur.
AlinaM sa va fie de bine concediul.
Ioana super pozele f fain tortul.
Anna super faine pozele ma bucur ca a iesit cum va doreati ce simpatic e tortul ca de printesa mica iar pozele cu voi sunt super, f frumoasa familie aveti.
Atb super scump vitezomanu.
Mona da a inceput sa mai pape de cand suntem acasa, papa si borcanele si gatit ca iau placut borcanele in italia na mancat decat de vreo doua ori dar ii placeau asa ca iam mai luat si aici sa mai schimbam sa mai variem meniul, pb e somnul acuma ca e bine ziua ca de obicei da noaptea e belea.
Vio da pana la 3 si nimic nui placea statea cuminte si radea 5 minute mai urla ca iar nui convenea ceva si tot asa si a dormit numa pana la 6 jumate.
Cristina da si eu m-am gandit da nu e vb ca plange sau se scoala des ci ea vrea treaza sa se joace si acolo a dormit destul de binisor se mai trezea mai papa lapte sau bea apa si se culca la loc.
Asa gata cu cap trecut revin mai acusi acu fac papa la Ari ca abia am venit de la gradi si apoi so duc la nani si sa mai intind niste rufe.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

m-am intors din scurta ...foarte scurta minivacanta despre care povestesc imediat pentru ca e musai...
mai intai sa termin treaba neterminata....cu ascuzele de rigoare....

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!
LA MULTI ANI MATEI!!
LA MULTI ANI DARIA!!
LA MULTI ANI IOANA!!

Am pus si noi niste poze pe picasa. Unele dintre le-au vazut deja,caci incepusem ieri sa le pun inainte sa plec la servici. Multumim de comentarii.
E greu sa tin pasul cu voi si va admir la cat de mult si explicit scriseti.
Sambata am avut si noi serbarea, Xenia a plans mai tot timpul, a primit un iepuras care canta si s-a speriat rau. Poze nu prea am facut,pentru totul a fost in graba.
De pe tava a ales asa: Un ruj, cheile de la apartament si seringa. Poate ne mosteneste pe noi la meserie, sa vedem...

CAPRI la faza cu pampersul bine ca sta cu el macar, Xenia doar afara il suporta si cand doarme, in rest il scoate singura chiar daca este imbracata cu ceva.

MADA prima varianta imi place mai mult.

Tocmai am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca facem ambele vaccinuri la 1 an si o luna. Fetele care au facut Pentaxim, cat este vaccinul acum?

Cu taiatul unghiilor am inceput sa avem probleme, plange, nu sta, dar tot i le tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ooka, din pacate nu cunosc marca :(. Noi am luat Bébé Confort, care aici cred ca e no 1. Am ales sa luam un scaun 9-18. Initial ne uitasem la 0-18 (care paradoxal erau cu 100 de euro mai ieftine), dar astea aveau cumva o dimensiune bb, pe care nu o mai doream (aveau alta inclinatie, si oricum ai fi facut nu era la 90°, si la Maya ii place sa stea dreapta). Ea pana acum a stat in scoica fara prob, ca a noastra e mare, pana la 13kg. Bref, ce mi s-a parut mie important a fost sa pivoteze scaunul, adica sa il pot intoarce cand o instalez. Aaa si eu zic ca Sofi, ar trebui sa il incerce, sa vezi cum sta in el, daca ii place.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput