Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ilincuta de Capri
Daria de Kamelya
Matei de Ana_A
Ioana Maria de Mishuc

Sa cresteti mari, frumosi si sa aduceti multe multe bucuri celor dragi!!!

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello - noi n-am mai plecat ieri. M-a amenintat mama ca o sa ma tina ploile in casa, asa ca mergem de vineri. Da' cre' ca de fapt vroia ea sa frece bine podelele si faianta pana ajungeam noi, sa umple frigideru', sa curete pe sub dulapuri, sa faca piata multa, sa... sa....

CU copilu urlator pe strada - Si eu o mai las pe Er pe jos, si se opreste in fata vreunei vitrine de librarie, si tipa nene ca ii place vreun catel blanos de plus, de se uita lumea la mine... Parca le citesc nedumerirea "Bai asta o fi ma-sa ori a furat copilu'??"

Nicolasul - noroc ca nu va plictisiti, mami

IRISS - chiar acu 2 zile vedeam la TeVe intrebarea cu ceaiul de tei si zicea doctoru' ala ca orice ceai de plante e bun pentru copil (vorbesc de astea... tei, musetel... nu de crusin desigur!!) si ca ideea cu teiul e una gresita, cum ca nu se da. E la fel de babeasca la fel ca cea cu "pofteste si ii ramane putza mica daca nu ii dau"...

Revin dupa tura de parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ce am reusit sa citesc din urma...

Mona, multumesc frumos pentru poezie... am sa mi-o printez .

Vio, asa cum a zis si Boti e un reflex mersul pe varfuri. Mihaita nu mai merge pe varfuri de vreo sapt. , doua

Mada, sincer amandoua rochiile sunt SUPERBE!!! DAr, mai practica mi se pare a doua, prima pare foarte stramta pe corp si nu stiu cat de comoda este. Poate fetele care au avut o astfel de rochie iti pot spune mai multe...

Dia, Mihaita doarme de la 3 luni toata noaptea, cu mici exceptii, cand i-au iesit dintisorii...

Eu am avut parte de o surpriza minunata din partea sotului, mi-a adus un tort superb pe care scria " LA MULTI ANI, MAMI!" ( asta vrand sa fie din partea lui Mihaita de fapt...) ..a fost tare emotionant ..prima mea aniversare ca mamica...

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mada- io optez pt rochia 2, mi se pare mai romantica

capri- sar'mana de urari, sper si io sa fie bine si de vizionare. Aici s-a facut un studiu si s-a spus ca in scaunele de masina, copii sunt cu 40% mai in siguranta daca sunt pusi contra sensului de mers pana pe la 4 ani asa. Io acuma, o am in sensul mersului, chiar daca n-are 9 kg. Am pus o adaptare la spate si n-are probleme. Se joaca cu sor'sa de numa' Rar am probleme cu ele in masina.

Ascultand ceea ce spuneti voi, ajung la concluzia ca a mea e ingeras nene!!! Sonia a fost copilul perfect, papa la 3 ore fix, dormea...in afara de faptul ca adormea la san (ceea ce nu m-a deranjat) si de faptul ca nu primea altceva decat san pana la intarcare deci eram legata de ea, nu pot sa ma plang de nika. Iar la Julia, in afara de problema cu refluxul, iara nu prea am de ce ma plange. Se joaca singura, mai are si zile in care e maraita, dar alea in genere sunt legate de dinti, la fel si trezirile in noapte, tot dinti, de adormit adoarme la 9 pm, 9.15 pm, singura, de jucat isi cauta singura, ma maraie daca a facut kk si daca ii e foame, si cam atata...La toaleta vine dupa mine la dus sta la usa si bate cu degetul in geam, dar probabil sunt eu obisnuita, pt ca Sonia a facut la fel... Are si momente de tantrum, dar alea le rezolv in general cu distragerea atentiei sau ignor daca nu e serios...

Noi suntem bine, exerseaza mersul din ce in ce mai mult , danseaza si parca a inceput sa si fredoneze (zice cioara ), azi dimineata ni s-a parut la amandoi (tati si io) ca zice "hiya" - noi asa zicem dimineata cand o vedem "hiya baba", in fine...stiti voi... De cand s-a intors Sonia se joaca impreuna si e mult mai vesela, semn ca i-a lipsit surioara ...cam atat...

Io ieri mi-am sucit gatul in somn sau Domnu' stie cum...si vreau sa spun ca ieri mi-a lipsit tare mult, dar tare...viata dinainte de a fi mama, cand aveam timp sa fiu bolnava!! A fost aproape imposibil sa fac ceea ce aveam de facut cu durerea aia constanta In fine, dupa tratamentul aplicat de sotz, azi e mai bine

Hai ca m-am intins...Imi cer scuze daca am uitat ceva sau pe cineva...

O zi frumoasa sa aveti!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

am si eu o intrebare legata de scaunele de masina, mai mult pentru fetele de afara, ca la noi nu le'am gasit. Bine nu le'am gasit nici pe afara (exceptind Suedia). Ati auzit de scaunele Britax Hi-Way sau BeSafe Izikid sunt scaune care merg de la nastere la 4 ani dar sunt Rear facing. Pe situl Britax nu apar, zici ca sunt scaune fantoma. Mai e un scaun care se poate monta si rear si forward Britax Two-Way. Cica is mai sigure decit FF. Preturile sunt usor mai mari, dar cu tot cu transport sunt comparabile cu First Class Plus de la Britax pe care la noi l'am gasit la 1200 ron, aprox 285 Eur, cam atat costa cu tot cu transport si Britax'ul Hi-Way.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI PEPENASILOR SARBATORITI AZI:
Ilinca Melania de Caprioara
Alexandru Matei de ana_a
Ioana Maria de mishuc
Daria Ecaterina de kamelya

Mada mie imi place rochia nr.1 si cred ca ti se potriveste de minune.
Violeta si Ralu a mers vreo 3 saptamani pe varfuri imediat cum a renuntat la premergator pt ca era obisnuita sa impinga cand fugea cu premergatorul.Si-a reglat singura mersul.Recunosc ca mi-a fost teama sa nu mearga mult timp pe varfuri....
Cristina ce cadou frumos ti-a facut sotul.Poate mai pui poze cu voi.
Eu ma pregatesc sa o scot pe Ralu afara pt ca de o saptamana i-am facut program:adica se trezeste pe la 9:30-10 dimineata papa fructe si bea sucul de la ele,o scot afara de la 11 la 13 si pe la 13:30 papa si se culca cam 2 ore si dupa mai adoarme seara pe la 22-22:30.Eram terminata pt ca dormea in cate 3 reprize pe zi si se culca noaptea la 1:30 si am hotarat sa-i fac program si deocamdata mi-a reusit...acum sa vedem cat o sa tina.
Va pup

Mergi la inceput

ouch...

La multi ani!! Bufi,Cristina26,Daria,Alina

Scuze de intarziere

--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

I-a uiteeee, alta mamica superfericitaaa!

Tecky cum, se trezeste la 9.30 -10????

Eu mai mult de ora 8 nu am mai dormit de muuuult timp, daca se trezeste la 5-5.30-6 mai binevoieste domnu sa doarma inca 1,5-2 ore, cand era mic nu putea, ramanea treaz de la 6 la 12-13

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

ooka n-am gasit decat www.babydepot.ie/products/Britax-First-Class-PLUS-Car-Seat-Ellen-Red.html" target="_blank">asta, noi avem ceva asemanator un model mai vechi insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

La multi ani!

Ilinca Melania (Caprioara)
Alexandru Matei (Ana_a)
Ioana Maria (Mishuc)
Daria Ecaterina (Kamelya)

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!

Deci asa cu unghiile... Am incercat ieri cu forta, a urlat de ziceai ca o taiam si tot n-am reusit mare lucru. La maini i le tai cand o alaptez, dar la picioare, mai greu.

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput