Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vio, .

Mada, ambele sunt frumoase . Parca prima imi place mai mult. Dar eu as tine cont si de cum ma simt in ea, care e mai comoda. Si apoi, e important cum pica pe tine modelul. Care din ele ti s-a parut ca pica mai bine pe trupul tau?

De o saptamana ne curg mucisorii, fara alte simptome si nu ne mai trece . In ultimele zile am si aspirat-o, dar geaba. Maine sau poimaine trebe sa mergem la doctor la bilantul de 1 an si sa facem vaccinul. Sper sa nu fie probleme.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, Maya isi face noptile de la 3 luni. AM avut noroc cu asta. A fost o perioada dura cand i-au dat dintzii, atunci ne-a capiat. Apoi pe la 9 luni devenise tzatzo dependenta. O luna s-a tot sculat intr-una sa tzocaie. La 10 luni a venit mama ca eu am inceput lucrul si s-a reglat problema d ela sine, ca nu m-am mai ocupat eu de ea noaptea. Acum doarme pana pe la 9, de la 10-11 seara.

Mada, amandoua rochiile sunt foarte frumoase. Este greu sa-mi dau cu parerea, pentru ca depinde foarte mult de unde faci nunta si ce inseamna pentru tine nunta. Eu la nunta mea nu mi-am luat trena, pentru ca am vrut sa pot sa dansez si sa nu-i am grija ...

Violeta, nu stiu ce sa-ti zic cu mersul pr varfuri ... Eu pe Maya nu o tin incaltzata in casa. Are niste sosete antiderapante si atat.

I-am luat azi www.bebeconfort.com/collection-2009/FR/voiture_axiss_atouts.htm" target="_blank">scaun de masina de copil mare :). Il are cineva? Ce ma intereseaza este daca e adevarata faza cu materialul super extra care absoarbe transpiratia si lasa pielea sa respire.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Pentru ca a trecut de 12 noaptea, urez acum sarbatoritii:

Alexandru Matei de ana_a
Ioana Maria de mishuc
Daria Ecaterina de kamelya
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, destepti!
Sa aveti parte de dragoste si noroc in viatza!

poze cu ratuste

Mergi la inceput

Mada, Vicky zice bine cu trena. Eu am avut o rochie care avea trena detasabila . Si am dat-o jos cand am ajuns la restaurant. Vezi ca sunt unele pe care le poti agata de deget sau incheietura mainii cand dansezi. Trena de la prima rochie poate fi ridicata cumva ca sa dansezi in voie?

pup you,

poze cu ratuste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Capri, eu am pus-o pe Nancy in scaun cu fata la directia de mers inainte sa implineasca lunile si kilogramele recomandate de producator pentru ca nu mai incapea in scoica dar am avut grija ca scaunul sa-l tin in pozitia cea mai inclinata, aproape de cum statea in scoica. Apoi, pe masura ce a crescut "a avut voie" si in pozitie mai "verticala".

Mada sunt extrem de pretioase si frumusele ambele modele dar niciunul nu-i pe gustul meu asa ca nu stiu ce sa-ti recomand. Mie nu-mi plac pliseurile si cututzele...

Vio Alexandra are abia 10 luni si cateva zile, nu te mai amari, are tot timpul sa mearga bine. Si Garga la fel pasea, rasfira degetele si statea doar pe ele, deci se ducea naibii orice echilibru... Si nu, nu e de la premergator, finutul meu care l-a folosit o multime tinde sa mearga pe calcaie iar o alta fetita de pe strada care a fost pusa in premergator de la 5 luni a mers perfect din prima.

Dia, noi am scapat destul de rapid de trezirile de noapte. Pe la 8 luni jumate a renuntat la masa de la 23, dupa vreo 3 saptamani si la cea de la 2 noaptea si dupa alte 2 saptamani si de cea de la 5 dimineata. Acum doarme de la 8 seara la 7 dimineata neintoarsa, lucky me... deja nu mai speram ca o sa dorm o noapte intreaga pana la 2 ani

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ce sa fac cu bebele asta nu vrea sa doarma deloc da deloc. Daca maine nu mai dau semn e din cauza ca miam tras un glonten cap. Grrrrrrrrrrr....
Revenind la oile cu rochii Vio, Capri, Vicky, Botims mult.
Mai nunta e tot la biserica deci vreau rochie traditionala full on, trena se strange la amandoua si se face partea d ejos ca o rochie normala sa poti dansa arata f frumos amandoua si cu ea stransa, de probat leam probat pe amandoua, prima aia eleganta si simpla eram gata so iau pe loc de aveam bani, se aseza superb in talie la spate are de sus pana jos nasturei de aia mici dar se incheie cu fermoar, a doua zi am probat-o pe cealalta si mia placut f mult ca are detaliu ala cu aplicatiile de broderie pe tule in partea de jos si sus intre sani are la fel ca nu e lace tot is aplicate niste flori de lace pe tule are si niste cristale si paiete mici si fine jos pe partea aia si sclipesc asa frumos in lumina se aseaza bine dar nu la fel de super ca prima faza e ca a doua se incheie cu siret si o poti strange mai bine dupa forma ta si siretul vine pana jos si te strange peste tot efectiv si cum eu nus cea mai slaba din parcare si am destule sunci prinde bine. Prima as fi luato pe loc da dupa ce am probato si pe a doua parca imi place cu detaliile alea, is cam nehotarata am zis ca dupa ce termin cu ultimele 3 programari care le mai am sa merg sa le reprobez pe amandoua sa vad cumma simt, oricum e naspa cas de la doua magazine diferite si macar de erau in acelasi magazin le puteam compara mai usor. Oricum tot familionu voteaza cu rochia nr 1 din prima.
Boti eus invers numi plac alea intinse perfect parca ar fi apretate.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Mada, incearca si colectia de la www.linearaffaelli.be/" target="_blank">Linea Raffaelli, BRIDAL (si a doua selectie pt. nasha :)...

Da, cam pe fuga

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Multumim de comentarii la pozici fetele!

Mada prima e spectaculoasa , a doua e foarte frumoasa si pare mai comoda. Depinde de tine si cum te simti in ele.
Edit ca se juca Sara si a dat send.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Matei
Ioana Maria
Daria Ecaterina

multa sanatate si fericire, sa fiti cuminti si sa ascultati de parinti!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

La multi ani Ilincutzo, sa cresti mare si sanatoasa, sa ai o viata frumoasa!

sa ai o petrecere frumoasa azi

La multi ani si celorlati sarbatoriti ai zilei sa fie sanatosi si voiosi!

mami de Sofi

Mergi la inceput