Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)
Raspunsuri - Pagina 2
kamelya spune:
dma noi mai intai facem Priorix si dupa Infanrix... sanatate maxima
cris felicitari lui Mihaita ptr primi pasi singurel
sa trezit si Dari...ma duc sa o pun pe olita
_
buburuza mea
de Daria Ecaterina 14.07.2008
dana81 spune:
LA MULTI ANISORII DARIA MARIA si RAZVAN
LA MULTI ANI CRISTINA Sa fii iubita, fericita si implinita
Am vazut poze minunate..MARIA cu porumbul pe malul marii, XENIA cu palmierul in cap si cu niste ochisori dementiali,Alexandra frumoasa foc cu gropitze si dintzuci, GEMANUTZELE dragi mie, frumoase foc,Ioana sarbatorita, ce mandra a pozat ea de ziua ei si ADINA un ingerash de fata!!!!
L-am vazut si pe NICHOLAS prin casa si pe JULIA
Asa...noi care nu aveam nici un dinte mai alaltaieri..acum suntem la nr.5
Cu nervii ce sa zic...dupa ce am citit pe aici, e clar ca noi nu avem nervi, chiar deloc, Clara e cuminte si plange doar cu motiv, un dinte, o lovitura...nu-s in stare sa dau sfaturi, nu ma pricep si ma rog sa nu ni se intample.Pupacim mamicile "incercate"!!!
ANKA a venit Eliza?Cum a fost revederea?
CAPRI o fi si de la vreme durerea asta de picior...sa treaca
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
mcoca spune:
Daria Maria si Razvan
Surioarelor de pepenasi Daria si Alina
Cristina26
Tuturor o viata frumoasa si multa fericire!
Vicky si Printzesone
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani pepenasilor scumpi
Daria Maria si Razvan
care se serbeaza azi, sa cresteti mari frumosi si sanatosi
si of course La Multi Ani copilasilor mai marisori
Daria si Alina
sa aveti o zi minunata si sa fiti cat mai fericite alaturi de surioarele mai mici
Si last but not least La Multi Ani
Cristina
sa fii cat mai fericita alturi de pepenasu scump si dulce si de sotz
sa ai o zi minunata si o vara cat mai frumoasa
Ma inscriu si eu in trupa de mamici cu doi copilutzila care primul copilutz cuminte, cu ore fixe, care mai degraba maraia decat plangea well Ami nu zic ca nu e cuminte ca e si ea cuminte uneori da cu urlatul te termina urla din adancul plamanilor de aude tot cartierul. Si urla de nervi urla de mofturi urla si maraie ca nu poate face numai cuim vrea ea deja exersam ca nu e voie ai sa cazi etc ca nu mai ai cu cine te intelege cateodata daca Ari e la noi in bratze sau pe canapea vine si o pisca de picior, o musca de mana trage de ea cu nervi sa se dea jos si of course urlaaaa deci e invers cu gelozia. Na astept sa iasa toti dintii sa mai creasca sa ne putem intelege mkai bine, la evolutie nu avem tare multe de raportat decat ca balbaie si ea se batzaie din posterios in timp ce sta in fund daca e muzica la tv bate din palme la bravo si face bye bye da mai timid asa, exerseaza ridicatul in picioare pe un scaun sau pe canapea isi poate intinde ambele picioare dar nu mai stie sa schimbe pozitia si of course urla. La jucarii nu stiu inca de ex sa bage formele la loc sau ceva deci inca nare fine motor skills de astea dar exerseaza stie sa deschida usitze etc devasteaza tot ce prinde si ii place carutzul cu papusa si masinutzele. Na cam asta de la noi.
Merg sa o duc pe Ari la nani si apoi ne pregatim de mers la vaccin avem ala de un an, ouch, da na trebe facut si revin mai dupa amiaza sa mai citesc din urma cat reusesc si sa vad si eu pozele de pe picasa ca is in urma rau de tot la capo asta.
Pupici.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Kimmy spune:
Salutari!
Se pare ca noi nu facem parte din categoria mamici incercate si bebei nervosi.Timi e cuminte tare,abia daca simt ca am copil.Adica,my mistake,simt ca am ,dar doar in sens bun.Si ziua si noaptea adoarme singura la ea in patut.Noaptea 10-12 ore,ziua de doua ori cate 2.Deci am timp sa-mi fac si treburile.Momentan doarme de 3 ore.Nu plange aproape deloc,decat daca se loveste sau daca nu e bagata in seama prea mult timp,desi cere atentie.Ea merge singura peste tot,analizeaza,se joaca,povesteste,canta,danseaza.Cuvinte nu zice multe,dar vad ca intelege aproape tot ce ii zic.Mai are si ea momente de nervi,adica se arunca pe spate si se crizeaza,dar nu tine mult faza,si eu de obicei nu o bag in seama si ii trece repede.Plans cu suspine sughituri si lacrimi de crocodil care sar ca in desene animate n-am experimentat niciodata,nici daca s-a lovit sau asa ceva.Reusesc s-o consolez tare repede si uita de durere.Ma rog,poate nu a experimentat ea dureri mari.Sta pe olita,dar acuma nu mai prea face kk,ca pana ne-am mutat si ne-am acomodat,n-am vrut s-o mai stresez si n-am pus-o vreo saptamana deloc.De mancat,manca acceptabil,fara maimutzareli,cantate,jucarii,slava cerului,la ea in scaun,cam in 10 minute e gata,o iau,o duc in baie,o spal pe manute,pe obrajori,si ma lasa tot timpul fara proteste.E vioaie,zambareata,jucausa,adora adultii care coboara la nivelul ei,in 4 labe si se joaca cu ea.Rade pana sughite.E tot mai iubareata,ma pupa,ma mangaie,pe tati la fel.Daca ii zic zi mama,ea zice tata si rade copios(de fiecare data)si tati pocneste de mandrie,dar daca are ceva problema,tot mama zice.Jucariile le cam ignora,prefera sa se joace cu noi,sau cu orice altceva de prin casa.Are o minge cu care se joaca mult mai nou,si un clown care fluiera.E simpatica tare,incearca sa-l imite,si-i reuseste destul de bine,desi nu fluiera ci chiuie cumva .La baita ii place,nu plange decat foarte rar,daca e tare obosita si somnoroasa,sau daca ii intra sapun in ochi(raaaar).In carucior sta fara probleme,dar nu cu orele ca pana acuma.Pot sa ma duc cu ea oriunde.
Deocamdata ii dau tot lapte formula,cred ca cel putin pana la 1,5 ani,asa simt eu ca e mai bine pentru ea,si oricum bea doar 360 ml/zi
Din motive de buget am trecut si noi pe scutece Happy,care nu sunt la fel de bune ca Pampersul,dar n-am avut accidente,deci sunt ok pentru Timi.Si laptele l-as schimba ca e scump tare asta,dar nu vrea altul,sau cel putin nu vroia cat era mai mica.Cred ca totusi o sa incerc din nou.
La casa noastra(ce bine suna),e tot mai bine,doar ca in TOT BLOCUL s-au mutat doar 3 familii,including us...deci,plictis total.N-am net,n-am calblu...abia se infiinteaza asociatia...deci e jale inca vreo 3 luni,si inca cine stie cat pana face lumea toate apartamentele,o sa fie mizerie si bocaneli,dar asta e.
S-a trezit,povesteste,ma duc s-o dragalesc
La multi anisori pepenasi aniversati azi!!!
La multi ani Cristina!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
iriss27 spune:
Sa va zic ce incercari am mai avut azi.
Merg cu ei 2 in parc, Yvo se juca la nisip, cand citesc pe fata ei ca face ceva necurat, o intreb faci pipi, ea senina da, dar deja facea Ma supar pe ea si o aduc acasa, evident era uda fleasca.
Apropos de facutul pe ea, a mai avut si ieri un accident si i-am tras o palma la fund (nu stiu cum sa o faca sa fie atenta sa nu mai fac d-astea). ea ma intreaba "de ce a dat a fundu mieu?", i-am zis de ce si ca sunt suparata pe ea si ce credeti ca imi zice " tati este buna, nu supaia" Deci sunt si oaia neagra
Venim acasa si ma chinui cu Dav sa adoarma. Mama masii de tehnica de adormit, nu mai merge de vreo 3 zile deloc A urlat, exact cum zice mada, din toti pamanii, 45 min, cand nu am mai putut si am zis ca il duc la masa. Asa ... se mozoleste cu mancarea putin si zic sa il pun iar in pat, iar incepe urlatu cat il tinea vocea. Dupa vreo 10 min l-am luat pt ca mi-am dat seama de esec
Peritolul se da fara reteta?? Sau il trec pe droguri, wisky, ceva tre sa ii fac, ca ma termina si pe mine si pe el. NU va spun ca am inceput sa bocesc prin casa, ca nu sunt mama buna, ca nu stiu ce sa ii fac copilului ....
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
Yael spune:
...mii de scuze ca n-am mai intrat si eu macar sa urez, insa din tot sufletul doresc multa sanatate si un pepenasilor Ilinca, Lucian, Sara-Maria, Vladut, Xenia, Karina Francesca, Constantin, Razvan Mihai, Ioana Maria, Denisa Maria, Eduard Gabriel, Daria Maria si Razvan!
SI mamicilor Dia_filipas, Caprioara (#1 Mom!), Bobitamica, Bufi si Cristina26!
Si in advance, to Ilinca Melania, Alexandru Matei, Ioana Maria, Daria Ecaterina, Miruna, Alex, Leia Maria, Irina si Andrei Gabriel!
Asheaaa... nimeni n-a fost uitat.
Pupici si o sapt. cat mai frumoasa.
I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
iriss27 spune:
Si ca sa fie totul funny, a adormit in premergator
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
M&M spune:
Inca o data multumesc frumos tuturor..
Mihaita a adormit, a topait pana acum si , la un moment dat am observat cum i se inchid ochisorii de somn..
Maitreyi felicitari pt [iepuras]
Kamelya, nici la noi nu vor fi nasii in tara , asa ca vom serba doar familia intr-o prima etapa..
DESPRE CE INTALNIRE E VORBA???
Capri, depinde de ce scaun ai luat ..unele pot fi folosite de la 9 kg, in timp ce altele de la nastere ( asa zic producatorii )...
Irda, petrecere frumoasa!!
Dana , felicitari [iepuras]
Mada, eu zic ca stie destul de multe lucruri Ami pt varsta ei.
Iza, sa va fie de bine mutarea..
Iriss, poate e bine sa il lasi pe Dav cu mama ta cateva ore, sa te refaci. NU esti mama rea, doar ca la un moment dat nu mai poti, nu mai rezisti si intri intr-un cerc vicios. El te simte obosita, frustrata si mai rau face. am citit ca a adormit Dav in premergator..
Yael,
Fug sa dorm si eu..
Mamica de poznas
ioana spune:
Cristina26, un sincer La Multi Ani si de la mine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!
Iriss, Peritolul parca se da fara reteta, dar sigur-sigur nu stiu, ca nu i-am dat, desi la cat de rau (fffff. rau) doarme, ma bate si pe mine gandul... (mai ales cand citesc ce efecte bune are la Ilinca Caprioarei). Eu sunt cam in aceeasi situatie: sta agatata de sanul meu zi si noapte (mai ales noapte), m-am cam saturat dar cand ma gandesc la luna august, la cate drumuri vom avea de facut, mai rabd...
Sunt cu ea in brate si nu ma lasa sa scriu.
Cum taiati unghiile de la picioare ale copilasilor, la noi e o adevarata isterie si abia i le ciuntesc puin, nu mai sta deloc.
Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008)