Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ah ce nasoala a fost prima zi de lucru. Am ajuns de vreo 2 ore acasa si m-a apucat durerea de cap cand m-am dat seama cate am de facut.
Gabi faine poze. Unde in Bihor ati fost?
Ada cum a fost la Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina am scris inacelasi timp.

Citat:
Gabi, ce ai facut cu capusa, ai vorbit cu dr.Stoica?

Am sunat-o pe dr. Marinaut si mi-a zis sa o supraveghez iar in cazul in care apar ceva simptome sa ii dau antibiotic. Pe Stioca nu l-am mai sunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina am scris inacelasi timp.
Citat:
Gabi, ce ai facut cu capusa, ai vorbit cu dr.Stoica?

Am sunat-o pe dr. Marinaut si mi-a zis sa o supraveghez iar in cazul in care apar ceva simptome sa ii dau antibiotic. Pe Stioca nu l-am mai sunat.

Gabi, medicii nu recomanda nimic numai daca apar simptome. In caz de Lyme nu apar simptome asa rapid, eventual eritemul, dar nu-i obligatoriu sa apara. Am citit la subiectul cu Lyme aici pe forum ca unii medici din Bucuresti recomanda totusi 7 zile Augmentin, dar dr. Boszik din Ungaria recomanda 24 zile si la copii. Cel mai sigur e sa se "analizeze" capusa daca nu se arunca sau testul la Budapesta, facut de dr. Boszik (microscopie pe camp intunecat).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Fete dragi imi pare tare rau ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.

Am fost super ocupati cu petrecerea de 1 an a Mirunei, cu musafiri si celelalte- stiti voi. In plus, cu caldurile astea stam toata ziua la ai mei in Vladi unde nu e net, asa ca nu prea reusesc sa fiu la zi.

Va pup si incerc sa vin mai des pe aici

Mergi la inceput

Ralu, La multi ani Mirunei! !Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Asteptam poze!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miruna
Sa cresti mare si sa aduci parintilor multe multe bucurii.

Gabi, sper sa fie ok cu treaba cu capusa.

Alina, Bogdi e mai bine, a mai facut diaree de dimineata si i-am spus la mami sa continue cu furazolidon. Pana la 5 nu mai facuse asa ca io cred ca suntem pe calea cea buna. Cu el e rau ca nici nu mananca orez sau alte cele ca sa il ajute.

GabiB, faine locuri pe acolo. Cred si io ca i-a placut Mariei ca si Bogdi e asa cand e la tara.

Moni, mai ai putin, sper sa te simti mai bine totusi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Flavia, ma bucur ca Bogdi e bine.

Ati vazut asta?

Nu stiu de ce nu se incarca direct aici, va las link-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Epudel%2Ero%2Fcategory%2Fcopii%2Dcelebri%2F&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Poftiti la Ralu, sa-ti traiasca micuta, sa va aduca numai bucuriiGabi, AlinaM, la Bihor am fost la Ferice, un satuc parca uitat de lume, aproape de Sudrigiu, cum mergi catre Pestera Ursilor. De acolo este soacra-mea, mai are acolo o sora la care mergem o data pe an. Eu ma simt foarte bine acolo si ma duc cu placere, imi aminteste de copilaria mea, de vacantele petrecute la bunici. Flavia cred ca la toti copii crescuti la oras le place la tara, intre animale, la o scalda, la catarat prin copaci si alte minuni din astea. De fapt vorbesc din amintiri, cam asa eram eu.Na, ca m-a palit nostalia.
Deci. Ca sa-mi inchei glorios un an de stat acasa, m-am horatat sa mai bag o iesire, asa ca sambata plecam la Felix vreo saptamana, poate asa reusesc sa o satur pe Maria de balaceala. Va pupez pe toate Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Neata fetelor !!!
azi am facut si eu pentru voi, sa aveti zile cat mai frumoase.
Noi am fost tot pe drumuri zilele astea si urmeaza sa ne vina oaspeti din Oradea (chiar, am vazut ca multe din voi merg pe acolo... )
Pe la strand mergeti cu copilasii?
Posibil ca la inceputul lui septembrie sa mergem si noi in concediu, la Felix. Cu totii, adica va fi un fel de concediu pentru copii mai mult

In rest, nici nu stiu cum trec zilele. Dimineata si seara iesim la plimbare toti, iar cat suntem pe acasa timpul se duce cu mancare, spalat, cusut, calcat, gradinarit, jucat.
Clau, cu intarziere (scuze !!), iti doresc si eu LA MULTI ANI

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

PS Am reusit sa-mi fac si eu album si sa pun cateva pozici noi, din ultima luna
O zi frumoasa fetelor !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput