Aradence DC...! (124)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Ducky, ce copii mari si frumosi ai!
Cam putine poze...
Edit: Clau, adauga tu la listuta data de nastere a Elenei, a scris Ducky pe pagina 3...
Citat: |
Salut fetelor, as dori si eu o mica actualizare a listutei: fetita mea se numeste Elena Maria si s-a nascut pe 22.12.2008 |
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Ducky am vazut si eu pozele,ai copii mari si frumosi. Glad a crescut foarte mult, iar pe tine nu te-as fi recunoscut fara ochelari.
Ralu79 spune:
Ola ola!
Alina, Flavia, Gabriela- multumesc frumos pentru urari. Nu-mi vine sa cred cand a trecut deja 1 an
Pun si eu niste pozici de acum 2 luni cu sufletelul nostru (ca mai dureaza pana recuperez pozele de la petrecere) http://picasaweb.google.com/MirunicimeaSa/Studio?authkey=Gv1sRgCJ279_GokYj3tQE#5349021160185125618
Pupicei tuturor si o seara faina
gabibociort spune:
Alexandra & Carina
Cristina, sa-ti traiasca gemanutele, sa creasca mari, frumoase, sanatoase si sa va aduca numai bucurii Calin, sot de Alina
Alinush, viata lunga si frumoasa impreuna
Daca tot....sa-mi trec si io zilele
Maria - 07.08.2007
Nicu - 20.02.1970
Gabi - 19.06.1968Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
alinamoro spune:
La multi ani Carina & Alexandra!
Cristina, sa va traiasca printesele si sa fiti fericiti cu totii!
Gabi B., mersi de urari!
Datele le trece Clau in listuta ca ea a deschis subiectul.
Ma pregatesc sa plec la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
LA MULTI ANI CARINA SI ALEXANDRA!
ALINA LA MULTI ANI LUI CALIN!
DUCKY SI RALU bine ati revenit in zona!
Eu nici acum n-am apucat sa vizionez pozele
Sunt tot varza,nu dorm noaptea,mai am de lucru destuul si la acte si deja nu mai primesc aer cum trebuie nici cu aerul asta conditionat
GABRIELA de-o saptamana tot zic ca te sun seara si tot dupa ora 23 imi aduc aminte Ce fain ca ati fost la tzara!!
GABI asta lipsea si la voi capusa,dar cred ca o fi ok
ALINA,MIHA,GABI ma bucur ca a fost asa de fain in concediu ! Io la anul
FLAVIA bafta cu gasit de lucru Pana atunci profita si baga macar mers pe strand! Mergi si pentru mine
Si ... nu mai stiu
MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Aha stati ca mi-am amintit ce mai voiam! A fost careva dintre voi la Teba de cand s-a redeschis??? Ca am auzit ceva cum ca ar fi bagat doar marfa cu preturi de la 6-7 euro in sus! E-adevarat?
CLAU pe tine te uitam super-soferitzo ,cum de nu esti la dat cafeaua la prima ora ?
MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
maria_rubi spune:
La multi ani Alexandra si Carina!
La multi ani Calin!
Moni, iti raspund eu la intrebare, la Teba e marfa Iana, adica e fostul magazin Iana de pe Eminescu si cu scorurile de acolo, cam toate de la 20 ron in sus.
Scuze ca-s asa expeditiva, dar m-a luat o moleseala de numa numa...
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
flavia ramona spune:
Alexandra si Carina
Cristina, sa va aduca fetele numai raze de soare in viata!
Calin
Alina, sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti mereu fericiti!
In rest nimic, am atatea de facut si niciun chef de nimic, am cam dat intr-o depresie cred pt ca imi vine non stop sa plang. Sa nu va suparati ca ma plang la voi da zau ca simt ca nu mai pot.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)