Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina M., nici eu nu-l mai aveam aseara dupa nu stiu cate scanari, dar azi si-a facut iar aparitia. Cum ti-a aparut lista mea de mess?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

N-am idee cum a aparut lista, pur si simplu ma invita sa-mi aleg contactele hahahaa
A propos de articolul cu bona periculoasa....mi s-a facut pielea de gaina, eu cred ca faceam vreo criza si apoi ceva depresie. Saracii copilasi

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buona sera.
Si io am primit o invitatie sa primesc contactele Alinei,dar am sters repede mesajul ca mi s-a parut cam dubios mirosea a virusi

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Mai da parsiv ii virusul asta!
Calin mi-a luat calculatorul cu el si acum se chinuie cu un prieten sa mi-l repare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

calin sunt: desi s-a chinuit ceva prietenul ala al meu, cred ca a reusit, dupa mai multe scanari si "dezinfectari", sa ne scape de virus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

hai ca vad ca niciuna nu va indurati sa dati o cafa...las ca o dau io

Mie mi-e groaza sa-i spun lu Clau ca sigur aud..."ti-am spus sa nu mai deschizi toate tampeniile"
No asta e, traiasca MJ

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioai, pupa-m-as!!! Ca io nu l-am deschis desi l-am primit de nu stiu cate ori!
Clau, multam de cafa! Miammmmi ce buna-i!#
Flavia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci...la filmuletul cu bona nu m-am uitat decat cateva secunde! Nu pot vedea asa ceva! O urasc instantaneu pe bona aia! As matura cu ea pe strazi. Ioi ce m-am enervat! Cumplit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

'neatza buna,

Am intrat direct la pagina 14 sa vad daca tre' sa o felicit pe Moni si separe ca Tudor e cumintel.Asa ca merg sa citesc din urma si sa vad filmuletul cu bona .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bey clau da tu numa o cofe dai? Si astia mai intarziati? la ce mai apuca?

Acuma vin de la onoratele organe ale statului, de unde am mai capatat una bucata amenda, ca de tre sa mance si gura lor ceva, nu?

Filmuletul cu bona nu-l voi putea vedea decat acasa. Brrrr..

Virus n-am primit ca n-am avut vreme sa deschid mesu cred ca de vreo 2 luni.

Ce-i la mine acasa ma duc cu pluta, toata mobila din camera mica-i in bucatarie -living.

Na va las ca am de lucru.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput