Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

ceau!
Ducky La multi ani sotului!
Miha LA multi ani fericiti impreuna!
-am pe Bogdisorul mic, sper ca e mai bine .
Moni inca putin!Ultima suta de metri, si uite ca incepe sa fie putin mai racoare.
Cristina 3 si prietena mea Adela Onica locuieste in Siria, si mama ei a lucrat tot la centru de plasament din Siria asistenta, si s-a pensionat acuma daca tot s-a inchis centrul.
Eu am fost la Adi Popa la Laser Sistem cu primul copil, si cu al doilea la Teaha; de amandoi am fost multumita.
Pe mine ma tot musca nazdravanul mic si rade cand vede ca ma vaicaresc.Maia a sarit peste somn astazi si m-a cam terorizeaza, ca-i obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

O stiu pe Adela si cu mama ei am fost colega de servici...o adevarata doamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristale, cred ca Cristina3 o sa fii ca sa te putem diferentia de celelalte Cristine. Bine ai venit printre noi. Eu am nascut cu Popa, dar am mers in paralel si in Ungaria la Szeged.

Moni, tinem pumnii sa fie o nastere usoara si rapida.

Bogdi e ok, sambata dupamasa isi revenise deja, iar duminica nu mai avea nici urme de vomitat si diaree, ca atare am fost ls strand la Lipova. Toate bune si frumoase numa ca am mancat io niste mici si m-a apucat un rauuuu, apoi m-am imprietenit la catarama cu toateta si am bolit la greu. Ieri nu am fost in stare nici sa merg la lucru. Am avut noroc cu Ioana ca m-a doftoricit si azi am reusit sa merg la lucru. Ma doare inca stomacul destul de rau, da dupa Buscopan trece ceva vreme si restu mai suport.
Pentru cele cu Monti nu va sfatuiesc da daca vreti sa slabiti da-ti o fuga pana la Lipova si zau ca ajungeti schelet .

In rest nimic nou, tot in depresie, sunt ultimele zile de munca si inca nu am unde sa merg. Sa nu ma bateti ca ma tot plang, da nu am unde sa ma plang.

Ducky, La multi ani sotului tau. Sa fiti fericiti impreuna.

Miha, Alina, la cat mai multi si fericiti ani! Va invidiez.

Ma bucur ca Ildi e ok. Eu avem doar nr ei de fix rds si nu a raspuns nimeni.

Ada, spor la alergat.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, ai dreptate...e cea mai recomandata cura de slabire
Auzi, ai dreptu sa te plangi cat vrei tu, ca doar si eu m-am plans asa vreo 3 luni si m-ati suportat

Cristale, bine ai venit! Eu am nascut cu Bunescu...super multumita!

Miha, mor dupa mesajele tale! lov iou

Moni, multumim de vesti! Io de mult imi tot propun sa o sun pe Ildi si jur ca imi amintesc tot seara ca n-am sunat-o Bine ca sunt bine!
Sa ne anunti cand sa incepem galeria, da??

Alina, Michael Jackson iti dau io tie Am scanat tot calcu si nu gasesc virusu Asa ca stau tot cu mess inchis ca deranjez pe unii si plus de asta au mai fost cativa prieteni pe care i-am bucurat cu un virusache

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Apropo ati vazut/citit topicu asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370&whichpage=1

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Am intrat numa sa va salut ca nu am timp nici sa respir. Inca sunt la birou( la Cipri)...
Alina si pe mine m-ai spamuit cu MJ aseara. Si tu Cristina Rubi, la fel. Te-am adaugat aseara in lista si tot din 5 in 5 min MJ mi-ai dat. Acum nu mi-am deschis mesengeru ca am de lucru.
Va pup si speeer sa am cat de curand timp sa scriu si eu mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, Gabi, eu nu v-am trimis nimic pe mess, eu am primit de la o tipa (din lista mea)link-ul, l-am deschis ca fraiera , iar apoi s-a trimis mesaje din lista mea de mess, eu habar nu aveam pana mi-au zis altii ca le trimit. No, imi pare rau!
Am scris tuturor din lista mea sa nu deschida link-ul, dar pentru unii era prea tarziu.
Eu tot sterg, scanez, nu-mi apare nimic si apoi iar trimite mesaje din mess, imi zic altii. Il sterg si apare iar dupa cateva secunde, se autoinstaleaza singur. Eu il am in ambele harduri. Daca cautati autorun.inf si vshost.exe si il aveti, ala ii. Trebuie sa se ocupe Calin de problema...

Flavia, poti sa te plangi, sa te descarci, sa vorbesti cu noi, sigur nu ne superi. Ar fi super daca te-am putea ajuta cu ceva.

Clau, am citit subiectul cu bona, ce mila mi-a fost de bietii copilasi...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, stiu ca nu tu l-ai trimis...si eu trb sa-l pun pe Clau sa rezolve problema ca ma depaseste

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Calin l-a sters din safemode (sper ca am scris bine), nu mai aparea, antivirusul nu l-a mai gasit si acum il am iar pe hard(deci nu s-a sters).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, sorry, pe MJ l-am primit si eu tot de la Alina , de la care am primit inclusiv toate contactele ei de mess si de acolo v-am furat pe cele pe care nu va aveam.
Eu am downloadat de pe net Bitdefender si dupa 3 scanari cica nu mai este virus, plus ca apoi pe mess nu s-a mai trimis.
Am fericit si eu cativa prieteni care apoi au umplut firmele unde lucreaza ...nah, asta e....saracul MJ

A propos de Ildi, m-am intalnit asta seara cu ea si cu sotul erau la Armonia la Staer sa-si caute mobila de sufragerie, tare bine aratau amandoi.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput