Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni, eu am avut travaliul indus cu oxiton acum cu Dora, am nascut repede in 3 ore dar m-am suit pe pereti. Acum cand stau sa ma gandesc, comparand cu travaliul de 14 ore cu Mara, il prefer oricand pe cel indus, oricum de durere nu scapi. Nah, iaca si eu ce incurajari iti trag....
Chiar ca mai ai putin, Tudor ramane pana la urma?

Ma bag la somn ca-s rupta

Somn usor mamici!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA da ,Tudor ramane.
Io-s relaxata ca pe mine nu m-a prea durut ... da' oi vedea eu acum ce noroc am.
Am gasit un tabel interesant (e reclama deci nu-l pot pune) de unde rezulta ca e marimea un piculet de tot mai mica decat idealul.La Diana era insa la minim ... Deci flacaul o fi mai capatzanos ...
Oricum fortos clar e ,ca de-o saptamana nu mai dorm noaptea de cat ma boxeaza si impinge in toate directiile.Col,vezica,ficat stomac,buric ... ce vine la rand

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, DBP e ok pentru 37 saptamani.
N-am avut dureri decat jumate de ora pana am ajuns la dilatatie 4 si apoi mi-a facut epidurala, oricum contractiile nu erau f dureroase inainte de epidurala, erau suportabile. Oricum pe langa nasterea cu Dragos a fost lux.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Fetelor va multumesc pentru sfaturi. Sa va dau acum mai multe date despre mine. Numele meu e Cristina, am 25 de ani, sunt casatorita si stau in confectii. Lucrez ca asistent social la Paulis, la un centru pentru varstinici care s-a deschis recent. Inainte de a lucra la Paulis am lucrat la Siria la centrul de plasament. Am copilarit la Siria si de cand m-am casatorit m-am mutat la Arad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Cris, bine ai venit intre noi.
Niko, mai rarutz, dar ne bucuram sa te revedem pe aici.
Noi am avut un weekend plin. Am avut la noi o familie cu doi pici din Oradea iar ieri a fost ziua sotului asa ca iarasi ne-am facut de cap toata ziua.
Va doresc o saptamana superba !!!

PS Si eu am nascut cu Furau amandoi copilasii, natural cu epiziotomie fara anestezic, rapid si foarte usor. Imi place atat de mult de el ca nici in ruptul capului n-as merge la altcineva.
Nastere usoara, draga Moni !!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No salut!
Cristina3, bun venit la noi! Te servim cu ceva?
Moni, ioi ce putin mai ai! Nastere usoara! Si da semne cand te duci sa facem galerie! Io n-am simtit nici o diferenta intre Iulia si Vlad la nastere, si amandoi au fost "naturali" si fara vreo anestezie. Si Vlad chiar are capul mult mai mare ca al Iuliei.
Ducky, io n-am vazut linkul catre poze niciunde...
Eu mai nou, seara pe la 9, merg cu copiii si inca doua mamici din Mandruloc pe terenul de fotbal din sat la alergat. Facem 9 ture de teren cu pauze la fiecare 3. Am o febra musculara... Copiii sunt incantati ca alearga pe acolo si se joaca.
Ioana, Anca, Ildi, Alina33, Carmen voi ce mai faceti?
Alina a, tu cum te mai simti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, da cofee nu da nime?

Moni, deja am emotii pentru tine.

Alina felicitari si voua. Sunteti cu un an mai tineri.

Fetelor din Vlaicu care va plimbati cu Ildi nu stiti nr ei s-au unde sta sa-i faceti o vizita? S-o fi suparat ea de ceva de nu mai intra pe la noi.

Ada spor la alergat. Cu faina mea ai aflat ceva? Si eu alerg dimineata intre chiuveta si aragaz. Sac sac terenul meu are si sauna.

De azi am ramas numai cu grupa mica.

na va las ca ma bruiaza astia la lucru in ultimul hal.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Poate chiar n-are timp sa mai intre p-aici. Dar putem da un telefon (cine are numarul ei) sa vedem ce mai face.
Miha, acu' am sunat sa vad ce-i cu faina...nu lucreaza moara azi, nici ieri n-a lucrat, ca acum primesc grau. Vedem maine, poimaine...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gagici tocmai acum am sunat-o eu pe Ildi ! Sunt ok,ea a avut sesiune,pe urma au fost la mare la Costinesti,sta mai mult in Gai la casa unde-i cu renovarile si e scos netul din PC ... calm ... ca nu e suparata pe nimeni
A zis ca daca merge acasa (la bloc) o sa incerce sa mai intre,ca i-am zis ca ati intrebat de ea.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Moni, multumim . Ai fost tare promta, n-as zice ca te misti greu.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput