Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, ma ras una buna. Oricum, felicitari pentru ce-ati realizat impreuna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vai Miha, esti bestiala
Multi, multi ani fericiti impreuna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut fetele!
Am sosit de la medic si-am intrat sa dau raportul.
Nu m-a mai programat la alt control,il sun doar cand e momentul. A ramas ca va fi nastere naturala.A zis ca dupa aspectul placentei o mai pot duce chiar si trei saptamani,dar sigur nasc inainte de a pleca el in concediu - mijlocul lui august.Dupa cat e de jos bebe a zis iar ca va fi tot o nastere rapida ca prima oara.La kg a apreciat ca bebe are acum 3,100 kg,dar nu e sigur ca e capul prea jos,probabil nu mai poate masura.El e de garda pe 2 august si pe 6 august.Din 1-2 august incolo nu mai iau niciun no-spa oricate contractii oi avea,nu cumva sa plece el in concediu si sa nu-l mai apuc ... Acum a zis si el ca mai bine nastere naturala decat cezariana,ca la cezariana e cam nasol primele doua zile si ar trebui ca cine stie ce eforturi mari sa fac ca sa am probleme cu ochii.
In concluzie ... astept.Acum chiar am bagajul complet,cu actele-s la zi , mai am io niscaiva probleme de finalizat gen cumparatul caruciorului si ceva smotru p-aci,dar sper sa reusesc sa le dau de capat saptamana asta.

MIHA felicitari !
Pusi si la restul lumii ,fug sa pap ca mor de foame ...

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ioi ce putin mai ai!
Nu mergi cand e dr.-ul de garda sa-ti induca nasterea?
Bb e super bine la kg!

Miha, multi ani fericiti impreuna!
Noi am avut 12 ani ieri (in 22 am avut cununia civila si in 26 iulie nunta).

Clau, vezi ca ai derelglat un pic listuta la luna decembrie cand ai facut actualizarile. Te rog s-o repari cand ai timp si chef, nu de alta, da eu nu ma pricep, stii ca mi-am mai "prins" urechile o data...

Flavia, cum se simte Bogdi? Tu?

Cristina M., multi ani fericiti parintilor tai!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINAAA nu merg la nicio inducere ,mai bine opresc no-spa - urile si mi-o induc io de fras am Si-asa de trei saptamani incoa de cand mi-a zis ca pot naste in orice moment ... pauza moment de reculegere

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINAAA nu merg la nicio inducere ,mai bine opresc no-spa - urile si mi-o induc io de fras am Si-asa de trei saptamani incoa de cand mi-a zis ca pot naste in orice moment ... pauza moment de reculegere

Moni, no indu-o draga!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINA chiar, tu cum ai nascut natural sau cu cezariana? Si daca natural,cum se comporta omu'? E ok?

Mergi la inceput

Eu i-am nascut natural pe amandoi, la a doua cu inducere ca era dr.-ul de garda. Daca nu era de garda sigur nu mai ajungea pana nasteam ca am nascut-o f repede pe Ade.
Cand l-am nascut pe Dragos n-a fost de garda, dar a avut 3 nasteri atunci (una cezariana) si tot prin spital era, asa ca m-a vazut de mai multe ori. Cand sa nasc a plecat si l-a sunat moasa, a ajuns cand eram pe masa deja. S-a comportat bine, si la cusut dupa epiziotomie a fost ok, nu m-a durut deloc (la ambele am avut epiziotomie).
Ai grija ca daca nu-i de garda poate nu-l "gasesti", clarifica cu el sa stii exact.

Mergi la inceput

ALINA zis ca pot sa il sun la orice ora,cred ca singura problema e sa ajunga la timp ... ca la ce viteza avui cu Diana,cine stie cum o fi acum .
Dar de la inducere nu ai avut contractii nasoale? Ca eu tot de-astea citesc cu oxitocina aia ... Si io cum am nascut si rapid si fara sa ma prea doara,n-am chef sa stric linia

Mergi la inceput

Apropo, aveti vreo idee DBP 93,4 la 37 saptamani e cap mare sau mic? sa stiu la ce sa ma astept
Alina si eu am avut epiziotomie cu Diana,sper sa imi faca si acum,cred ca e mai ok ,sa iasa mai usor,ca mai ales din cauza ochilor ma agit.

Mergi la inceput