Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ivett!
Ildi, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa!

Nu stiu daca reusesc sa mai intru maine...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI IVETT!
GABRIELA drum bun,distractie placuta si balaciti-va si pentru mine Cand va intoarceti?
FLAVIA sper ca e mai bine Bogdi! Eu stiu ca febra poate urca si doar de la dezhidratare,deci da-i ceaiuri si alte alea ...

Eu stau toata ziua in casa la aer conditionat ,dar si-asa mor de cald.Mai trag cu actele sa fiu cat mai la zi,ca dupa ce nasc ... vai mie
Mor de ciuda ca e asa canicula,io-s libera - deci niema serviciu, dar nu ma pot duce la strand

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Salut.
Sunt noua pe forum si sunt si eu din Arad. As vrea sa va rog ceva....sa imi recomandati un ginecolog bun. Am pierdut o sarcina in aprilie si luna asta nu mi-a venit CM. Am facut test de sarcina saptamana trecuta si a iesit negativ. As merge la un control dar nu stiu la ce medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Ivett!
Cristale bine ai venit! Eu cu Furau am nascut amandoi copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTALE bine ai venit! Imi pare rau de pierdere,sper sa te reglezi de la sine si sa ramai rapid iar gravida.
Sincer nu stiu ce medic sa iti recomand pentru asa ceva.Eu acum umblu la Miclea,la sarcina trecuta am umblat cateva luni si la Teaha.Amandoi sunt "bine cotati" ,Teaha e mai de gasca si parca mai grijuliu dar l-am schimbat ca auzisem ca nu vine la nasteri, Miclea e mai relaxat (ca sa nu zic lejer de relaxat )
Daaar ... daca ai vreo problema de infertilitate (si sper sa n-ai !) nu-i vreunul din Arad sa fie ceva de capul lui! Daca asteptam dupa ei la prima sarcina ... n-o aveam in graba pe Diana! Eu am mers atunci la Timisoara la clinica prof. Ioan Munteanu ,asta dupa ce m-am plimbat aiurea pe la vreo 3 medici in Arad,care doar cand au vazut analizele (proaste rau ) ale sotului , au dat din umeri si nici macar nu mi-au recomandat mie vreo investigatie ceva acolo!
Poate intra fetele si iti mai recomanda ele.Mai stiu de Furau ca e ok si mai sunt cativa.

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristale, bine ai venit pe forum!
Eu am nascut amandoi copiii cu Miclea, am fost multumita...

Io-s cu musafiri...ieri toata ziua am bucatarit (a fost super pe caldura asta ), am facut si praji Tiramisu...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Neatza, poftiti la si pentru mine o cana mare cu ceai pt stimularea lactatiei

Cu intarziere, La multi ani Ivett!
Bine ai venit Cristale! Da si tu mai multe date despre tine.
Flavia, cum e Bogdi, mai bine?
Fugim la bazin, ne-am facut abonamente la activ pentru fete, la recomandarea ortopedului.

O zi minunata si racoroasa va doresc!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

cafeaua de la pranz.

Eu sunt lesinata rau, am invazie de rusi plus mi-am adjudecat de ieri scaunul imperialpe care n-am reusit sa-l parasesc de azi dimineata pana acum.

Noi am fost de vineri la Minis. A fost super, racoare in primul rand , o multime de copii ( pe langa ai mei) foc de tabara cu cantece multe si veselie, baie in Taut, pruncii si-au gasit pui de mata prin vecini, dormit in cort si alte distractii de genul asta.

La multi ani tuturor sarbatoritilor care au fost si celor care vor veni.]]

Ca eu veci nu reusesc sa fac urarile in timp util

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, a trebuit sa-l trimit asa ca mi s-a blocat PC-ul si mi-a fost frica sa nu pierd ce-am scris.

Bine ai venit Cristale, eu recomandari de doctori nu mai fac din motive de patite tot felu si picat eu de vina.

Flavia cum e Bogdi? Probabil e o enteroviroza. Multa sanatate piticului si tie .

Azi trebuie sa o pregatesc pe Daria ca pleaca in tabara. Cat timp va fi plecata vreau sa-i amenajez in birou camera ei, sa-i fac surpriza. Va trebui sa tragem tare ca joi vrea Susu sa plece la Cluj la ceva stagiu de pregatire aikido.Cu asta l-am santajat ca sa obtin mobilizare din partea lui.Sper sa-mi iasa ce mi-am propus si sa nu trebuiasca sa scot prea mult din pusculita.

A, era sa uit , azi se implinesc 13 de ani de cand intr-un moment de am raspuns cu Da la o banala intrebare. De atunci ma feresc sa mai rostesc acest banal cuvant si raspund doar cu " probabil"

Va pupacesc pe toate si va doresc o zi racoroasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, multi ani fericiti impreuna va doresc!

Pe 27 iulie s-au casatorit si parintii mei, ei fac astazi 36 ani de casnicie

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput