America (170)
Raspunsuri - Pagina 5
Oana C spune:
Corina, wow! ce super arati!!! Burtica aceea parca-i atasata acolo, asa slaba esti Si Raluca este asa de inalta si frumoasa ... Abia astept pozele cu Francesca, o sa fie o frumusete de papusica.
Da' tu ne servesti doar cite o poza? Unde-s celelalte?
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Ramona J spune:
Corina, chiar ca numai burta e de tine! Mie chiar mi se pare ca esti mai slaba decit inainte.
Oana, nu-i vorba de performanta, dar sa fie si ea atenta! Ana e intr-adevar atletica, dar nu tin sa faca sport. Ii chinui cu asta pe amindoi (bietul Alexandru, el e complet antitalent) pentru ca asa consider ca-i bine, sa faca miscare. Mai ales ca ei nu mai bat strazile toata ziua cum faceam noi. Copiii din ziua de azi nu fac suficienta miscare. Daca ar fi dupa Alexandru ar sta la computer si daca tot trebuie sa iasa pe afara si-ar lua scooterul electric (pentru care era sa divortez cind a venit sotul cu el acasa!)
Ruxij, exact asa face si Alexandru. E "on a roll" cu exercitiile alea si uita sa se mai uite daca e adunare sau scadere, inmultire sau impartire. Cine stie la ce se gindeste, citeodata o tine cu o singura operatiune, indiferent de semn!
AB, ce dezmat cu tortul ala! Glumeam cu ADHD, dar chiar asa, nu sta locului pina explica antrenorul, ea topaie pe loc, e in lumea ei.
Nu va spun ce mi-au facut astazi. Evit sa merg grocery shopping, in timpul vacantei merg cit mai rar ca imi fac peri albi. Azi nici nu am intrat bine in magazin, jur ca n-am facut mai mult de zece pasi si Alexandru ma intreaba "are we ready to go yet"? Da, printre rinduri! Zic: mai baiete, nu vezi ca-i cosul gol? Unde sa mergem?
Apoi a inceput sa se desfasoare Ana! Tipete, risete, alergat de-a lungul si de-a latul pe acolo... Niste femei mai aproape de virsta pensiei imi tot ziceau ca asa s-au chinuit si ele, li se facuse mila tuturor... Nu stiu ce au avut, parca n-au facut niciodata chiar asa. Ana e acum clown-ul familiei, face orice sa atraga atentia, sa ne faca sa ridem. Mai nou si la masa o tine tot asa, rid pina le sare mincarea din gura! Sint draguti dar citeodata e "too much". Oricum, am venit de la magazin stoarsa de oboseala, mai sint si cite 40 de grade de vreo zece zile incoace...
mihutza11 spune:
Delia frumos deci in China.. cred ca daca ii povestesct sotului acum se inscrie si el.. ca la el nu-i mult.. a zis ca a vazut America de acum mai vrea Japonia/China ..
apropo intelegi hieroglifele lor?
deci si eu ma bag la bilet pt China!
Pumba ce tare ai fost cu puseul de crestere!! vino aici la caldurile astea sa vezi cum nu iti mai trebuie mancare..
oricum multumesc de compliment.. dar sa stii ca nu fac absolut nimic deosebit.. mananc de toate si ma mai scap si pe la junk food (stiu nu-i sanatos, dar mai am pofte ).. aaa si mai mananc si seara.. si nici miscare nu fac (numai cu pitica)..
Bianca si Andra mea fara mine nu adoarme.. s-a invatat asa, si multi imi zic ca nu e bine.. mai ales de cand am fost in RO ca a dormit cu mine, si cand am venit inapoi si am incercat sa o culc in patutul ei am avut parte de niste urleteeee.. am mai incercat si recent si tot degeaba.. asa ca am hotarat ca o las asa, pana o sa se desprinda ea, ca doar nu o dormi cu mine pana se marita..
Adriuta Adrian-cel-fff-shy! cand ne mai vedem? hai mai iar in RO? vreau si eu!!!
Ramona nici nu vreau sa imi imaginez ce o fi fost acolo..
nu stiu daca va uitati la America's got talent, dar fetita asta a fost funny si pare hiper-activa (nu stiu de ce cand am vazut-o m-am gandit la Anuta Ramonei)
in video asta nu arata si ce ii zice tatalui atunci cand a zis Sharon NU ea a stiut sa "deal with it" si ca "somebody had to say No"..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
lisa79 spune:
fredelia,iti serbezi ziua de nastere pe 19 si louiesti in Sganghai??? daca da,de pe forumul care e mort te stiu,te-am recunocut dupa nick
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
freedelia spune:
Back de la play date -- nene daca e greu sa le dau sa manance acasa, sa vezi ce mai alergam dupa ei la astia acasa... Am venit si sunt gata sa ma bag la nani, da n-am rezistat sa nu intru un pic pe internet...
Ramona, eu una ii las sa se desfasoare la magazine. Mama imi tot zice ca in Romania nu pot sa faca asa. Adica cum nu pot, ia sa vezi ca o sa poata, ca doar n-or sa ma dea afara din magazin ca alearga copiii mei si pun mana pe lucrurile din rafturi. Ce sa faca un copil de cativa ani o ora cat imi ia mie sa fac grocery shopping???? Doar n-o sa stea slush. MIe asta mi se pare o aberatie.
Si la biserica la fel, ma lua tata in fiecare Duminica ca in Romania nu stau cooiii sa se joace la biserica, nu alearga prin curte. EI, ai mei o sa faca, sa vedem daca li se alatura si altii. Noi aici mergem la o biserica ortodoxa, care insa este in rusa -- normal ca le vine sa se suie pe pereti de plcitiseala. Stau, se inchina, merg la impartasit, dar n-o sa stea 2 ore acolo nemiscati. Apoi, dupamasa, mergem la o biserica protestanta si acolo merg la Sunday School. Pai da, acolo nu mai alearga de nebuni, ca le zice cineva povesti din Biblie, canta cantece, au activitati, invata ceva, inteleg si ei ce se intampla si normal ca au rabdare. Dar de unde conceptia asta sa chinui un copil sa stea nemiscat la biserica ore in sir? Pai nu tre sa ii placa si lui acolo, tre sa fie biserica un fel de tortura??? Nu pentru copiii mei...
Mihutza, nu stiu sa citesc decat mai recunosc nume de strazi, ceva nume de mancaruri, de magazine, in rest nu. Dar stiu sa vorbesc destul de bine, majoritatea am invatat de la femeie, care de cand s-a nascut Jodie a fost la noi in casa zilnic cate 4-5 ore si dupa ce a inceput sa mearga, am luat-o live in si era la noi 24 din 24, mai putin duminica. De la ea am invatat si eu si copiii chineza si ii sunt forever grateful.
Ruxi, e normal sa incurce semnele, mai ales copiii care sunt foarte buni la Matematica se grabesc si fac greseli de neatetie. Li se intampla celor mai buni sintre ai mei la clasa intai anul trecut si asa ciuda mi-era ca parintii Asiatici (majoritatea copiilor de aici erau overseas Chinese sau Singaporeans) sunt foarte preocupati de note. Dupa parerea mea nu-i big deal, important e sa te pricepi.
Si pe mine ma irita cumplit diagnosticarea cu ADHD -- cum esti un pic mai destept decat ceilalti si te plictisesti mai repede, cum ai o problema si fugi la psiholog. Cred ca e si vina profsorilor care nu au resurse sau le e prea lene sa ii chaleenge pe acesti copii si atunci ii trimit la psiholog.
Ah, am asa un nod in gat, nu pot sa zic ca mi-e greata, dar nu mi-e bine...trece el primul trimestru si o sa fie bine...
Pupici, ma duc la nani...
blackpanterro spune:
Delia, ce frumos, China! Dupa ce te-am citit i-am spus sotului ca ar fi fain sa locuim acolo pt vreo 2-3 ani daca isi gaseste job dar el nu vrea sa piarda security clearance-ul. Super insa sa fi expat acolo.Am si eu niste prieteni carora tare le mai place.
Super ca vorbiti chineza!!
Eu i-am luat jumatatii bilet la concertul U2 din Berlin, asa pe nepusa masa, pt sambata. Numa sa il vedeti cum se gudura de bucurie si cum ma pupa toata ca el natafletul in loc sa isi ia bilete din timp sta si doarme pe el pana in ultima clipa.
Are el asa o traditie si de fiecare data cand fac tur trebuie sa ii vada. A fost la cate un concert in toate tururile lor inafara de primul pt ca abia atunci a aflat de ei si avea vreo 11 ani :)
Miere, iti trimit cuponul? Ar fi pacat sa expire.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
sinzi_ana spune:
Hohoho...ce mult ati scris!!!!
Freedelia, ce viata frumoasa in China!!! M-as muta si eu si poate s-a lipi bonus inca 2-3 copii de familia noastra!!!
Corina, nici nu prea se vede burtica!!! Raluca va fi tare fericita cu surioara ei!! Ai decis daca o vei tine cu tine in timpul nasterii?
Carmen, nici David nu prea povesteste...dar nici Radu......asa ca ...sper sa am odata o fetita mai comunicativa
Daca ai vostrii au ADHD, al meu e la polul opus de la un timp...de cand am venit din Ro...e pe alta planeta...
Face totul cu intarziere, nu mai aude nimic din ce ii spun, nu e atent la nimic in jur, sta la masa 2 ore...viseaza incontinuu!!!! Nu stiu ce sa ma fac cu el...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
freedelia spune:
blackpanterro -- ce fel de clearance? din aceea de-t trebuie sa lucrezi la Dep of State? De ce sa o pierzi daca locuiesti in China? Eu cunosc oameni care au aplicat pt security clearance de aici, cand s-a deschis vreo pozitie la US consulate. Poate te referi la altceva ce nu pricep.
Sinziana, poate i-o love si pe ai mei tacerea cand ne intoarcem din Romania -- ce drag mi-ar fi sa vorbeasca un pic mai putin...
Lisa, da, eu sunt de pe celalalt forum, ziua mea e pe 19 si intr-adevar locuim in Shanghai.
Va pup -- voi abia va treziti si noi ne pregatim de culcare.
ruxij spune:
Ramona, eu merg la grocery shopping cand e fi-miu la Kumon sau alta activitate. Ai putea sa mergi in timpul lectiei de gimnastica, de exemplu? Chiar dc il iei pe cel mare, e mai usor decat cu doi. Poate la mine merge si pt ca sunt distante mici, oras mic, deh, fac 2 min de la Kumon la Kroger.
Ramona J spune:
Delia, pe mine m-au innebunit, nu stiu cit pe cei din magazin! Aveam impresia ca sint cel putin cu zece copii dupa mine.
Ruxij, nu prea-mi iese, nu-i nimic de genul asta pe linga gimnastica. Mai un pic incepe Alexandru vreo doua saptamini de summer camp si atunci e mai usor. Cind sint numai cu unul e OK, impreuna se antreneaza la prostii. Am mers rar, dar la doua saptamini tot n-am de ales si atunci stau mult ca se aduna... Altfel ma opresc la altul cind venim de la gimnastica (sint numai eu cu Ana atunci), pentru fructe si legume mai mult, ca nu-i atit de mare magazinul ala dar e bine aprovizionat la capitolul asta. O sa ma rezolv cind cu summer camp ala si pe urma nu mai e mult pina incepe scoala. Nu m-am asteptat sa faca in halul asta, altfel cautam si alte solutii.