America (170)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, esti tare cu puseul de crestere! Am si eu unul, nu zic pe unde cresc...

Cenia, nu sint asa zgripturoaica dupa cum s-ar parea. Dur din America nu-i egal cu dur din Romania. Antrenoarea aia de ieri chiar imi amintea de cele din Romania, mai apatica asa. Asta e boring pentru copii, de aia nici nu era atenta Ana. Antrenorul ei obisnuit e fun, demanding, chiar le da time-out daca isi fac de cap. Altfel e silly cu ei, ii rasfata, eu sint foarte incintata de el. La fel si la pre-k, pe linga faptul ca invata multe imi place de teacher ca-i tot asa, combinatie perfecta intre dragalasenie si disciplina. Ma rog, eu asa cred ca trebuie sa fie, un echilibru.
La caldura ne-ati depasit, noi nu cred ca am trecut de 110F, dar sint in depresie de vara.

Pumba si lui Anuta i-a placut la balet, ea tot cerea sa mai mearga. Eu n-am mai dus-o ca am zis sa mai amin pentru cind se mai linisteste un pic. Asa sper eu, ca vine si vremea aia...

Freedelia, ce rasfat pe voi! E perfect mai ales pentru perioada asta, cind ai copii mici. In situatia asta as amina si eu cit mai mult intoarcerea in US.

Bianca nu esti singura, Anuta calca peste mine sa ajunga repede la tati de cum intra pe usa! Sta in fata usii la baie pina iese, lucru mare... Eu nu mai exist cind e el acasa. Chiar imi spune ca Alex e al meu si ea e a lui tati. Cind nu e tati il da la o parte pe Alex ca sa fie ea linga mine. Daca il mingii pe Alex cere si ea!
Bianca, daca e bai cu adormitul eu recomand sa iei un twin bed, sa incapeti si voi pe acolo! Toddler bed nu cred ca tine foarte mult anyway. Noi am trecut de la crib la twin bed, e drept ca a stat in crib pina dupa trei ani si mi s-a parut ca toddler bed nu-si are rostul. I-am pus o margine din aia sa nu cada, dar poate cobori singura din pat si e OK. La fel am facut si cu Alex, dar el a fost in pat mult mai devreme.

Copiii mici au nevoie de mama cit mai mult, eu nu cred ca-i faci un bine daca nu-l tii in brate ca se invata rau. Cred ca-i exact pe dos, ii oferi siguranta de care are nevoie. Copilul isi ia cit are nevoie. Unii sint mai demanding, altii nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Miere,stam pana la sf lunii august. smecherutz tare Aidan,cred ca e vorba de un puseu de crestere cu trezitul. Ana s-a obisnuit din prima seara fara nici un fel de probleme.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere- tine-l in brate,pupaceste-l acum, mai tarziu nu o sa mai stea la alintat, eu am stat cu fetele acasa de cand s-au nascut si am avut la inceput indoieli ca le-am cocolosit prea mult ,dar acum sunt multumita de rezultat (vorbeste cioara)

cand vine sotul de la serviciu sar pe el ,parca vine din deplasare,ne aud toti vecinii si stau cu el ,indiferent de ce face el, sa fie in prezenta lui.

lisa - distractie placuta in tara!te invidiez

ramona- si mie imi plac antrenorii mai duri, care au rezultate,daca vroiam sa se joace le tineam acasa sau le duceam in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Il tin, il tin in brate si il pup si ii cant toata ziua:))Vasele, aspiratorul, mancarea pot sa astepte...copilul ba!
Si eu cred la fel, unui copil nu poti sa ii oferi niciodata "prea multa" afectiune. Nu exista "prea mult" cand vine vorba de a-i arata dragoste copilului.
Nu pun semnul egal intre afectiune multa si rasfat. Sunt doua lucruri diferite.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

ramona- si mie imi plac antrenorii mai duri, care au rezultate,daca vroiam sa se joace le tineam acasa sau le duceam in parc.

Exact, este timp si loc pentru toate.

Miere, ai dreptate cu afectiunea si rasfatul, sint doua lucruri complet diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Ce copii frumosi aveti. Sa va traiasca!
Liris, impotriva caderii parului e f bun suplimentul asta :Biotin
http://ezinearticles.com/?Hair-Loss:-Biotin-is-Food-for-Your-Hair&id=126771
Mie nu-mi mai cade parul asha mult de cand il iau, iar pielea staluceste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Stie cineva ce masti de fata sunt bune pentru ten uscat? Aici, in desert, parca ma ususc mai rau, as vrea sa pun ceva pe fata dar nu stiu.. natural sa fie, Ciuf parca tu puneai castraveti si rosii.. Ai idee ce e bun pentru mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, o mai punem de un poll, please?
La 5 ani copii vostri retineau si puteau sa povesteasca inapoi ce li se citeste?
Eu ii citesc in fiecare seara lui Eric, citesc un paragraph sa zicem de 6-7 randuri si apoi il pun pe el sa povesteasca ce a inteles. Daca il intreb eu “ce a zis ursul, ce a facut ratusca” imi raspunde, daca nu il intreb are tendinta de a repeta ultima fraza auzita. Nu pot sa zic ca nu are memorie, isi adduce aminte lucruri de anul trecut de raman cu gura cascata, tine minte o groaza de detalii, dar cand il pun sa povesteasca, i se inclesteaza gura si mintea . Nu e vorba de memorie, cred ca e mai mult chestie de atentie, dar de ce atunci stie daca il intreb, dar altfel nu vorbeste?
E ok, e prea mic pentru asta sau trebuie sa fac ceva sa ii dezvolt latura asta?
Sa nu credeti ca e asa el, mai mutulica, a, nu, vorbeste non-stop altfel, nu-i tace gurita deloc.

La inot si la noi aceeasi problema, daca sunt mai mult de 4 copii in grupa, pana ii vine randul face scufundari si alte minuni, nu sta locului. Eu sunt ca Lia, strig la el de pe margine si il pedepsesc unde il doare mai mult, cu desenele animate.

Sanzi, ai aflat ceva de carti?

5 ani...I'm a big kid now!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna la toata lumea

Da da ....daaaa inca traim...mai greu cu caldurile astea dar incercam sa ne mentinem sus. Am avut o luna Iunie cum n-a mai fost din 1913 spun astia cu Meteo...ptii Doamne tine-i naravul vremii sa o tina tot asa si la anul.
In rest cu treaba multa. Adrian merge 2 zile/saptamana cate 5-6 ore la gradinita-cresa. In prima zi nu a vrut sa ne priveasca in ochi 2 ore dupa ce l-am luat acasa, atata ciuda a avut pe noi. Parca vroia sa ne zica: Magarilor nu va este rusine uite ce mi-ati facut ...rusineee
A doua dimineata era deja nervos si se agatatase de pantalonii lui taica-su. A treia zi cand a vazut gradinita din parcare a inceput sa maraie si sa urle. L-am dus pentru ca ma enervase la culme "fuga" lui de copii. Daca este un copil-2 e ok, se joaca ii mai ia jucariile, i le da pe ale lui...cand mergem in colectivitate parca e alt om. Pune degetul in gura(el niciodata nu face asta acasa) isi trage o fata lunga si sta si se uita parca a vazut cine stie ce ...minune. La Mall la Playground se joaca mai mult singur, E SHY...cu alte cuvinte, fff shy. Cu adultii nu are probleme se joaca, rade, merge la ei dar copiii il intimideaza.
Pe de alta parte m-a cadorisit cu un rosu-n gat de la gradi. El a fost ragusit 2 zile ...atata. Nu tylenol, nu medicamente, a trecut. Eu bolesc de o saptamana.... dureri de cap, de gat, muci, tuse...vb aia Name IT si ...il am. In prima zi cand m-am dus cu el si ca sa il introduc la copii m-am apropiat de ei m-am crucit ca le curgeau la unii mucisorii si unii erau tot muci uscati sub nas. Am vb cu alte prietene care au copiii la gradi si ...cica e normal. Lasa-l draga sa isi construiasca imunitatea..Cred ca mai degreaba mi-o construiesc eu pe a mea.
As vrea sa merg prin August in Ro, stau o luna il las pe pici si il preia tac-su in Decembrie.
L-am vazut pe Aidan ce mare a crescut, si deja escaladeaza canapeaua, of of ce repede trece vremea. Abia astept sa mai spicuiesc din urma si sa vad si alti copilasi.
Hai ca mai vorbim

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Gata...m-am decis ma mut in CHINA. Am vazut poze cu Ericut la graduare si un carnet de nota 10. Am inteles ca Cenia e home-alone si ca is haine ieftine la Old Navy. Anuta merge la balet si are mancarici..cunoastem si noi am fost pre-diagnosticati cu ADHD. Lui Andruta i-a crescut perisorul.
Yeeeeeeeee e Francesca . Bravo Corina mami...hai ca nu mai e mult. Cand e Due date-ul?
Liris se numeshe Mane 'n tail E un sampon facut pt oameni care a fost initial folosit pt. animale. Au preluat conceptul si l-au adaptata. Rezultate GARANTATE. Si vitamine de Seleniu si Zinc.

O pup pe ABurelu sa treaca boleala si ma duc la ale mele ca-s multe si marunte.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput