Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 9
briza_marii spune:
Nope, nu s-a scris nimik...toate "karatistele" sunt lesinate de caldura!![]()
briza_marii
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Nope, nu s-a scris nimik...toate "karatistele" sunt lesinate de caldura! briza_marii |
Ehe, la mine nu e valabila asta. Sunt lesinata dar de munca.De caldura nu ma mai plang.
Ma reapuc de facut energise cat de mult ca am lasat-o mai usor cu "lucru" la picioare si drept urmare nu mai scad in cm la ele. In talie am mai scazut vreo 3 cm.
Deci planul pe ziua de azi..energiseeee!!!
Margelute
Elena & Denisa
NOI
eunice78 spune:
Pentru azi raportez un fat burn accelerator. Eu nu am mai scazut nimic, dar am si mancat aiurea..
O seara placuta!
Baietzii mei
z333 spune:
raportez si eu un core express de 30 de min cu nea billy..mai mult nu se poate ca-s la ciclu
..somn usor
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
briza_marii spune:
Hai ca, cu chiu cu vai, in dim asta am reusit sa fac si eu 30 demin de cardio. Asta ca nu avusei somn(am visat urat), si m-am trezit de la 6 si ceva.
briza_marii
z333 spune:
neata gagici..eu ma preg de munca si mamaaaaaa ce nenorocire e afara..imi vine sa plang
...mi-am revenit si cu greutatea ca o luasem prin porumbi..ieri dim aveam 51.3 acuma am ajuns la greutatea mea ideala 50.3..am fost fata cumintica ieri, numai iaurturi si biscuiti
..azi la cat e de cald cred ca mananc apa
Ramonika spune:
salut gagix,
raportez si eu 40 minute de basic. 
observ cu tristete ca se cam subtiaza randurile pe aici...
imi pare rau, insa noi continuam, chiar de-om ramane 4-5 fete, tot continuam. sper ca e si din cauza concediilor si a caldurii, desi cine se tine de treaba, nu ar trebui sa caute/gaseasca nici o scuza. ![]()
sper sa vad mai multa activitate pe aici! 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika salut gagix, raportez si eu 40 minute de basic. ![]() observ cu tristete ca se cam subtiaza randurile pe aici... imi pare rau, insa noi continuam, chiar de-om ramane 4-5 fete, tot continuam. sper ca e si din cauza concediilor si a caldurii, desi cine se tine de treaba, nu ar trebui sa caute/gaseasca nici o scuza. sper sa vad mai multa activitate pe aici! ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor![]() |
Ramo tu esti cel mai bun exemplu de perseverenta si ar trebui sa ne dai la toate de gandit. Cu burta "la gura" si tot faci tae bo.

Iar eu azi nu am fost in stare sa fac. M-am echipat, m-a dus in camera speciala pt sport
Drept urmare ca nu m-am tinut de treaba nici sapt trecuta ca la carte stagnez la toate cele: kg si cm. Ba chiar cred ca am in jur de 65 in loc de 64. Rusine sa imi fie!!!
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
raportezzz sa traiti..30 de min de pilates..bai nene, e nebunie curata..fffff greuu, dar cred ca e f bun..ca zice o gagica la inceput ca e antrenament complet ptr 6 sapt..oricum e criminal:)))..cand fac dupa billy mai e cum mai e..dar asa pe uscat imi tremura si fundul la sfarsit:))
ramo eu nu ma lasss..eu oricum am fost mai sportiva la viata mea..de 2 ori m-am lasat de sport si am ajuns ca balonul si clar nu o sa se mai repete...acum nu ma mai las, mi-am gasit stilul care ma prinde si cred ca intelegi perfect cand zic ca tae bo a devenit un mod de viata
hai, noapte buna fetele
karina2oo4 spune:
ciao
scriu pentru prima data pe acest topic, dar va urmaresc de mai bine de 1 luna de zile
mi-am descarcat programele si am facut tae bo aprox de 3 ori pe sapt. cu o pauza de 1 sapt. cat am fost plecati in concediu (aici nu am avut posibilitate de a face tae bo, dar am compensat cu multe plimbari)
va rog de astazi sa ma primiti si pe mine la raport si sa nu ma iertati daca absentez
pt azi raportez - 20 minute tae bo advanced 1 si 30 de minute Home.Workout.Disc 1 Personal Training 1
noapte buna