Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 2
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iwantgfm buna! am si eu cateva intrebari daca nu va suparati. :D - in cat timp si cat ati slabit cu tae-bo? - de cate ori si cate cat faceti? - dieta? |
Eu sunt matinala ..la cafeaua dinainte de munca...deci raspund prima:
-5 kg date jos dar nu mai stiu exact cand m-am apucat si nici timp sa caut nu am (6-7 sapt);
-antrenament zilnic, min 45 min;
-dieta montignac.
Ce am scris sus e idealul si incerc sa respect pe cat de mult posibil. Dar nu imi iese tot timpul. Adica:la o luna lipsesc 3-4 zile de la antrenament din motive neprevazute (musafiri, indigestii, plecat din localitate).Ca si durata eu calculez sa fac 350 minute pe sapt dar sunt zile cand nu ma simt in stare si atunci fac antrenamentul scurt de 35 min. Si la dieta...eh...monti cu abateri .
Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
raportez si eu pentru ieri 35 min din programul pentru abdomen in sfarsit .... ma simt mult mai bine la psihic
vineri plec la mare si o sa fiu o balena esuata pe plaja
ramonika eu de cand fac tae bo am slabit 2 kg .... in total ai vazut la semnatura sunt 22 date jos , da asta intr-un an jumate si ajutandu-ma cu sport adica sala fitnes si gym ball si Montignac , de cand fac tae bo acasa nu mai merg la sala ... da e ok si-asa , eu sun f multumita e miscare si asta conteaza si mai e si pe gratis acasa
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Ramonika spune:
ok andanii, am sa te trec cu 2 kg pe minus, pt. ca aici conteaza cat ai slabit in primul rand cu tae bo.
eu pe ieri raportez o ora de mers pe jos in continuu.
de ieri am un junghi in partea stanga jos, cam pe unde ar fi ovarul stang cred, si ma enerveaza teribil, ca probabil o sa ma impiedice sa-mi fac exercitiile... daca nu-mi trece, ce sa fac? ca n-as vrea sa treaca mai mult de 3 zile intre antrenamente, ca imi pierd exercitiul si o sa fac febra musculara... nu vreau sa intrerup. dar daca nu-mi trece junghiul, nu stiu ce sa fac...
si alte gravidute se plang de tot felul de intepaturi si dureri din cauza sarcinii, deci probabil e normal, insa nu stiu ce sa fac cu sportul...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iwantgfm - in cat timp si cat ati slabit cu tae-bo? - de cate ori si cate cat faceti? - dieta? |
- pe prima pagina in prima postare poti gasi aceste informatii.
- unele dintre noi facem zilnic, altele facem cam de 3-4 ori pe saptamana, iar durata e undeva intre 45 si 60 minute, fara pauza decat pt. un pahar de apa.
- unele tin si dieta, altele nu. daca ai ajuns la kilogramele dorite, cred ca nu e cazul sa mai tii si dieta (bine, asta nu inseamna sa bagi kilograme de pizza si torturi zilnic). eu personal incerc sa am o alimentatie sanatoasa, echilibrata, fara dulciuri rafinate si mancaruri din astea ambalate din comert.
te asteptam sa ni te alaturi!
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
briza_marii spune:
De azi am inceput si cu eu cardio ca m-am plictisit de Abs Bootcamp. Din pacate nu stiu sa zic cat am facut ca mi-a sunat telefonul de 2 ori. Am facut asa simplu, fara bara aia (am incercat si eu varianta tija de aspirator , dar dupa ce era sa daram TV, din lipsa de spatiu, m-am lasat pagubasa).
Ramo eu asa patesc de la aerul conditionat, sau daca stau in curent. Mie imi trece cu supozitor cu Diclofenac, dar tu fiind graviduta nu stiu daca e recomandat....
briza_marii
z333 spune:
hello gagici ...nu imi vine sa cred ca m-am trezit asa devreme..inca ma dreg cu cafeaua ca la mine e inca prea devreme..
iwantgfm eu zic sa te uiti pe celelalte pagini sa vezi ce si cum..oricum dupa mine sa nu te iei, ca eu cam toata viata am fost exceptia de la regula..ia-te dupa fetele astea cu monti si alte alea...nu ca eu nu as manca cat de cat sanatos, numai ca eu balotez ce vrea si cand vrea muschiul meu, doar cu putine restrictii..iar de tae bo ce sa zic..daca ai noroc de un corp destul de atletic o sa fii super multumita..eu-s ffff multumita de abdomenul meu..imi vine sa il mananc
ramona nu ma pricep eu la gravide, dar daca ai dureri eu zic sa lasi tae bo o perioada..asta e viata, tre' sa accepti ca esti gravida..as zice sa faci orice altceva in afara de tae bo pentru ca totusi e un sport mult prea intens ..tipa la care stam noi in chirie merge la sala si are si gravide acolo, dar cica nu le lasa antrenorii sa faca nimic intens si forta..le pune sa faca exercitii mai soft in special in apa...dar e decizia ta, fiecare isi stie corpul si isi stie limitele
P.S. azi imi fac chec din dovlecei..deja salivez
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
andanii spune:
ramonika e ok sa treci doar cele 2 kg date cu ajutorul lui tae bo, io ziceam de cele multe asa ca sa ma laud putin nu ca sa treci 22 acolo
da, da , si eu am facut febra musculara dupa pauza de o saptamana
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
z333 spune:
gagici va dau o super salata..inventie proprie..mananci pana mori
- 3 rosii
- un castravete mic
- ardei gras
- cateva masline( eu imi pun cate un pumn ca-s turbata dupa ele)
- 3 feliute de piept de pui la gratar taiate bucatele
- 2-3 ciupercute tot la gratar , tot bucatele
- branza de bivolita faramitata
- 3 lingurite de dressing cu verdeata pe baza de iaurt
Amestecati totul si mancati pana lesinati
z333 spune:
aaa..nu am avut acum, dar puteti sa puneti si dovlecel ras..o adevarata nebunie..de abia astept sa imi iau dovlecei sa fac checul ala
Ramonika spune:
lumi - suna bine salata aia poate mi-o "fabric" si eu cand oi intra in concediu, adica acus, ca pana atunci nu prea am chef, aseara am ajuns la 5 acasa si m-am culcat, pana la 7,30 am
cu sportul probabil ai dreptate, ultimele zile trecusem si eu pe aerobic, mai mult pt. brate, picioare, am lasat tae bo-ul, pentru ca intr-adevar nu trebuie sa ignor ca sunt si sa incerc sa adaptez exercitiile in functie de cum ma simt.
numai ca nu vreau sa renunt de tot...
briza - cica n-ar fi probleme cu diclofenacul, insa unguent, de supozitoare nu stiu...