Tae Bo (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna gagici!
Raportez eu 35 min eliptica si un abs. Cand am burta prea plina nu ma pot apuca de tae bo, asa ca pregatesc terenul cu eliptica.
pupici!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fete absente...eu savurez o cafeluta si apoi plec la banca, ca mai avem de facut cererea de credit si de platit evaluarea..dupa aia incepe show-ul..ori luam "prima teapa" ori "prima casa"..mai veniti si voi p'aci cu un raport ceva ca parca prea v-ati lenevit

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, eu ma lupt cu un advanced... tot fac pauze sa beau apa si sa-mi mai scada pulsul, ca e criminal de cald in casa, parca n-am nici un spor, dar nu ma las. vreau sa fac macar juma de ora puse cap la cap, daca nu mai mult...
of, de-abia astept sa se racoreasca, cica maine ploua pe aici. sper sa fie asa, ca altfel....

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

fetele, eu ma lupt cu un advanced... tot fac pauze sa beau apa si sa-mi mai scada pulsul, ca e criminal de cald in casa, parca n-am nici un spor, dar nu ma las. vreau sa fac macar juma de ora puse cap la cap, daca nu mai mult...
of, de-abia astept sa se racoreasca, cica maine ploua pe aici. sper sa fie asa, ca altfel....

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Bravo Ramo!! Macar te lupti.
Eu azi ma lupt cu lenea de nedescris si cu o burta plina de vinete (iar). Chiar daca as vrea sa fac probabil nu as reusi din cauza matzelor pline.
Nu ma urc pe cantar ca de sambata zici ca sunt in recuperari si bag in mine ca in spital. Sper sa ma calmez ca ajung iar la 69.
Am ramas tare putine aici.. ne numaram pe degetele de la o mana.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

am reusit pana la urma cam 30 minute, cu chiu cu vai. am tot asteptat sa fac mai pe seara, poate se mai racoreste, ziceam. da de unde? e o caldura... si-s aproape dezbracata...
sper ca maine sa fie mai racoare. oricum, am tinut mortis sa fac ceva si azi, pt. ca ... am papat un ecler...

ele - intr=adevar suntem putine tare, am sa revizuiesc si listuta. insa e greu de facut tae-bo, o zice si Billy, care face asta de-o viata, d-apoi noi... daca ar fi toti asa disciplinati, ai vedea numai siluete perfecte pe strada.
important e sa ne atingem noi scopul, oricum eu stiu ce am de facut. cat oi mai putea, oi mai face si tae bo, apoi trec pe exercitii speciale pt. gravide, cat oi putea. oricum dupa nastere (dupa recuperarea de dupa mai bine zis) am de gand sa revin la programul de o ora pe zi. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna fetele
Nu am mai trecut de multa vreme pe aici pentru ca am avut musafiri si apoi am plecat eu in vacanta dar acum am revenit cu forte proaspete.
va pup si ne auzim maine la raport.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

buna fetele..eu raportez pe ieri 2 ore de mers pe jos..azi probabil iar o sa umblu de nebuna, ca mai am niste probl de rezolvat cu banca..is cu nervii facuti pilaf..
toate ca toate, dar m-ai amuzat teribil ramona..auzi la ea ..a papat un ecler:)))..foarteee tare..tu iti faci probl de un ecler?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

in genunchi ma intorc la tine, tae bo. si la voi, daca ma mai primiti pentru dat/cerut suport. :-))

am reinceput de putina vreme, zilnic. dar nu m-am bagat sa ma laud pana n-am ajuns la 1 ora. si minunea s-a intamplat azi dimi, dupa 37 de ture de bazin. deci, sunt oficial botezata intru tae bo. pana acum, dupa ce am incercat si practicat o gramada altele, este rutina mea preferata, vad ca nu ma plictisesc deloc. imi simt toate celulele dupa work out. am luat-o usor, sunt la discul cu abs and butt, dar am comandat o gramada de alte seturi, cu greutati, etc. sa-mi ajunga pe trei vieti.

Mergi la inceput

wow conchita - ma bucur ca ai reluat. te si scosesem de pe listuta dar te trecem inapoi. e bine sa ne mai inmultim si noi, mai ales ca e o activitate asa de placuta. grea, dar placuta.

lumi - pai eu mi-am promis solemn ca renunt la dulciuri, insa ma enerveaza ca am tendinta sa ma folosesc de scuza cu sarcina ca sa mai bag ceva dulce... ceea ce nu ar trebui sa fac, sa-mi incalc promisiunile... insa ispita e mare si vointa mai slabeste uneori, asa ca...
macar sa recuperez pofta facuta prin miscare...

Mergi la inceput

hi hi ramona..bafta cu renuntatul la dulciuri..eu nu renunt ptr nimic in lume la ele..adica ok..fac sport, dar totusi o viata am nene..nu pot sa traiesc numai din restrictii..oricum din proprie experienta pot sa spun ca un alt inamic al kilogramelor in plus e subconstientul..daca stam sa ne gandim mereu, vaiiii cat am mancat, vai ca am mancat nu stiu ce, pai atunci cu siguranta se pune taticule grasimea mai repede...eu am renuntat de ceva la timp la prosteala asta cu vai de mine cat am mancat si vad ca functioneaza..nici nu scad nici nu urc, mananc normal( normal din punctul meu de vedere), fac si sport si vad ca merge treaba bine..

Mergi la inceput