Tae Bo (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

se pare ca nu raportez nici azi..oricum am mers pe jos 6 ore azi..imi cam ajunge zic eu ..dar maine nu o sa fiu asa ocupata si o sa am timp de billy

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
pe azi raportez 30 minute basic.

maine plec la munte stau aproape o saptamana, deci nu cred ca mai intru pe net decat sambata viitoare. asa ca daca o fi de schimbat capitol, schimbati voi fara jena, lumi sau Ele sau cine intra mai des, sa urmareasca subiectul. dati "reply with quote la primul meu post si il copiati in subiectul nou. va descurcati voi.

lumi - ma bucur pt. tine, cred ca e foarte emotionant sa ai casa noua

va pup pe toate si sa faceti tae bo si pt. mine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Ramona - distractie placuta la munte!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna fetelor,
pe azi raportez 30 minute basic.

maine plec la munte stau aproape o saptamana, deci nu cred ca mai intru pe net decat sambata viitoare. asa ca daca o fi de schimbat capitol, schimbati voi fara jena, lumi sau Ele sau cine intra mai des, sa urmareasca subiectul. dati "reply with quote la primul meu post si il copiati in subiectul nou. va descurcati voi.

lumi - ma bucur pt. tine, cred ca e foarte emotionant sa ai casa noua

va pup pe toate si sa faceti tae bo si pt. mine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Ramo, zi-mi pe unde esti daca vii la Bv,poate ne vedem.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

concediu placut ramo la munte...lasa ca faci miscare in natura acolo..

noi am mai vazut azi niste apartamente in 2 blocuri noi..f scumpe si destul de naspa in comparatie cu sedako..drept urmare am facut rezervarea ptr apart ce ne-a placut ieri.luni urmeaza sa mergem la bcr sa facem simulare, apoi mergem sa facem precontractul, declaratia aia la notar si o sa lasam si dosarul ca sa dea drumul la treaba..cred ca va merge relativ repede ptr ca sunt numai 8 dosare de la sedako momentan..daca merge totul ok in 3 sapt cred ca incepem sa impachetam sa ne mutam in cuibusorul nostru...doamne ajuta ca abia astept sa scap de vecinii astia penali si de scara asta care pute ca un wc

acuma fac niste mancarica si pe la ora 9 ma apuc de billy nene, ca nu mai am nicio scuza..oricum mi-e dor de tae bo, abia astept sa ma bag la asudat

Mergi la inceput

Raportez 40 min eliptica si 30 min de abs.
Lumi la tine nu e problema daca il sari pe Billy vreo cateva zile. Arati de milioane!! Alergatura si stresul te mentin in forma.
Ma tot gandesc ca fara Ramo , cine sta cu biciul pe noi?? si cine ne mai cheama zilnic la raport???

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Stau eu cu biciul pe voi...doar luni o sa mai am de alergat la banca si apoi gata ..o sa fiu cu ochii pe voi ca pe butelie pana revine graviduta...mai stau pana la 9 jum ca e o caldura in casa de ma iau la palme si ma bag la billy ...sunt cam obosita ca si azi am umblat cam 4 ore prin canicula asta..cred ca am facut si insolatie ca ma simt cam naspa, dar tot ma bag la sport..sper sa nu ma ia cu lesin...revin cu raportul mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

pentru azi 30 min pilates si 10 min tae bo

noapte buna

Mergi la inceput

raportezzzzzzzz..cam greu dupa 3 zile de pauza a mers treaba, dar a mers..tinand cont de cuptorul de la mine din casa am dus la capat 50 de min de ultimate upper body..acum ma duc sa plonjez in cada..somn usor ..care mai urmeaza la semnat condica???

Mergi la inceput

buna fetele!

Eu azi dupa cum deja stiti dau raportul mai devreme: 45 min eliptica si un Ultimate. Inca nu am prins rezistenta la Ultimate..deci deja sunt buna de somn. Astept sa imi termin french-ul la unghii si dupa ma pun la somn.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput