Tae Bo (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

salutare ... azi am facut 30 min Att-Home.Workout - mi-a placut si 30 min eliptica ... cam am un pic de febra, dar sper sa-mi treca.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

La multi ani! Eleno sa fii sanatoasa ca silfida deja esti !

Alina, mama de Vlad

Ce cauti doamna pe aici?

Multumesc de urari fetelor! eu am repetat figura ca dupa pizza de data trecuta..deci de dimineata rau de la praji..sau de la sampanie...

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Raportez un fat burn pe azi.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hello gagici..cred ca somez si azi ptr ca sunt f prinsa cu sedako astia...maine sun sa fac programarea ptr vizionare..de abia astept...mai brizo eu de astia nu prea imi fac probl ca au contract cu aia de la bcr, apoi mai e si faza ca-s printre cei mai tari( eu as zice a doua dupa Banu Construct) si nu cred ca le-ar pune aia bete in roate..oricum un 8 mii de euro ii suportam lejer si in caz ca ar mai scadea un pic la evaluare..daca va fi sa fie, o sa fie, daca nu, asta e..oricum blocuri noi se vor construi la greu de acum incolo, ca de apart in bloc vechi nu vreau sa aud

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

fetelor, neata'..sa imi tineti si mie pumnii va rog ca la 13.30 avem intalnire cu dezvoltatorul sa vedem apartamentele si am niste emotii ca nici nu stiu la ce sa fiu atenta pe acolo..vreau sa fiu atenta la orice detalii, de fapt sa fim amandoi, ca sa luam decizia cea mai buna..offfffffff..o sa va povestesc cand ajung acasa ce si cum a fost..in primul rand ma intereseaza intretinerea, ca sigur e un pic cam scumpa, tinand cont ca=s 2 lifturi pe scara si de alea de ultima generatie..cred ca te cam arde la fundulet intretinerea..dar, vom vedea..sper sa nu vin dezamagita, ca prea m-am entuziasmat..v=am pupat, ma pregatesc de distractie

P.S. de billy nu am ce sa mai zic fetelor ca nu mai sunt in stare de nimic..de 2 zile nici nu mai mananc aproape deloc..de nu ajung eu la 45 de kg cu nebunia asta nu rezolv nimic..prin asa stres nu am trecut in viata mea..dar sper sa treaca cu bine si asta si cel mai important sper sa luam o decizie buna ca totusi ne bagam la o rata de 300 de euro care dracu stie unde va ajunge cand o sa creasca euriborul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:

Ce cauti doamna pe aici?

Pai va urmaresc poate poate ma apuca si pe mine, ca tare sunt puturoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..ink n-am apucat s aiau nimic de pe net..va rog sa-mi dati niste sfaturi ce sa downlodez..tae boo, pilates de cine? cum se cheama filmele..uff..am slabit un kg..dupa sarcina am ramas cu 62kg..acum am 61..vreau sa ajung la 50:D dar si un 53 merge:P

si vreau sa ma apuc de treaba pls sa ma sustineti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

fetelor gataaaaa..am revenit..ne-am intalnit cu domnu' balan de la sedako si cred ca aia e...suntem cam hotarati..62500 euro apart cu 2 camere et 3 sau 5 din 8 pozitionate amandoua super fain..ar fi un incovenient..dormitorul e cam mic( dar eu trec si peste asta)..tipul a fost mai mult decat ok, ne-a zis sa rumegam bine pana luni daca vrem sau nu( mi-a placut ca a fost sincer omul si nu a incercat sa ne vrajeasca- ne-a zis clar ca e putin problematic cand vom avea un copil ca nu e asa mult spatiu, dar ramane la aprecierea noastra...plus ca la apart pe colt ne-a zis din start ca sa ne gandim bine ca sunt multi pereti in afara si va fi cam frig si vara prea cald...a fost super omul) ..ne-a dat cartea de vizita a managerului de la bcr sa mergem sa depunem actele la el si ne=a zis ca sunt demult in parteneriat cu bcr si merg lucrurile la foc rapid..cam in 10 zile au fost aprobate dosarele..a ramas luni dim sa mergem la bcr sa ne faca inca o simulare tipul de la bcr si apoi o sa facem precontractul ca sa depunem dosarul..deja incep sa visez la mobila si alte alea:))) ne-a dat si tipul asta idei destul de faine asa de amenajat..acum sa dea domnu sa fie totul bine

ahaaa si ne-a zis sa ne uitam la intretinere..cam la 3 mil ajunge cu tot tot..eu zic ca e ok ptr un bloc nou..sa va zic de lift ca am crezut ca-s in avion nene..in cateva secunde ajungea de la et 6 la parter..nici nu apucam sa ma schimb de pe un picior pe altul si ajungeam la alt etaj.. ne-a aratat tipul destul de multe apartamente

si acuma billy..pfuu..problematic..ca tre sa plecam iar acum..poate mai la noapte reusesc sa fac un billy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

ieri am mers o ora si jumatate pe jos, iar azi 2 ore
maine sper sa am timp de tae bo, pt ca am terminat cu treburile prin casa

va pup
ne auzim maine

Mergi la inceput

la raport si eu agale...un cardio..

Margelute

Elena & Denisa