Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 11
karina2oo4 spune:
La multi ani - pt Ele.
Ramonika nu sunt chiar asa harnica, poate nu am scris corect - am facut 20 min tae bo si 30 min ceva exercitii, lumi zicea ca e pilates.
va salut si eu pe toate
si sper sa facem o echipa de "karatiste".
imediat incep antrenamentul, va pup si ma intorc la raport
saryta spune:
Ele - La multi ani! multa sanatate.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
karina2oo4 spune:
raportez - 55 minute TAE BO BootCamp - Basic Training
merg la dush si pe urma ma uit la un film
va pup
noapte buna
pe maine
z333 spune:
fetelor eu abia am aterizat acasa...
sa incep cu madam Elena...LA MULTI ANI draga, multa multa sanatate, multa fericire si bineinteles multi bani

..sper ca ai mancat cateva prajituri si ptr mine
cat despre mine..nu raportez nimic,ca am fost in plimbari pe la blocurile noi sa le vedem ..am umblat vreo 2 ore si ceva ...si sunt deja indragostita pana peste cap de unul din blocurile ce le-am vazut..62.000 de euroi apart cu 2 camere, finisaje superbe,au tot ce trebuie in ele doar iti iei mobila si te-ai aranjat, blocul nici el nu e mai prejos, arata superbbb..deja ma vad acolo:)))..olteanul e dezamagit mort ca e neasfaltat drumul( ca nu avem masina)...eu nu am nicio treaba..as merge si prin santuri numai sa stau in blocul ala..poate isi mai schimba parerea vineri cand mergem sa ne intalnim cu constructorul sa discutam
ma bag la somn sa visez apartamente...noapte buna
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
z333 spune:
neata fetelor..ma puse dracu de ma urcai pe cantar cu noaptea-n cap..ce credeti dom'le ca-mi arata..prima data cand m-am urcat arata 47.8
..a doua oara 48,5..iaurturile mele si biscuitii vad ca ma aduc la sapa de lemn..asaaaaa si ma si masurai ca sa fie tacamul complet 90-58-90..mijlocelul asta il aveam la 17-18 ani
...dar in fine, ideea de baza este ca eu visez in continuare la blocul sedako..abia astept ziua de maine sa vad cateva apartamente
si din cate am inteles eu au contract cu bcr, ceea ce ma face sa cred ca dosarele ptr apart lor au intaietate..offf, va las ca va plictisesc cu blocul meu:))..numai ca-s asa entuziasmata si olteanul meu e asa ofticat de drumul ala:))))
diseara daca nu ajung la 45 de kg:)) vin cu raportul...dar nu mai fac pilates ca alea cred ca m-au schilodit pe mine..ma bag la billy nene ca e mai soft asa
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
Ramonika spune:
Ele - LA MULTI ANI pt. ieri

lumi - bafta la cautat blocuri
si poate il luati pe cel care ti-a placut tie.
eu pe ieri raportez o ora de mers pe jos. azi as baga ceva aerobice, insa e cald de mori. cred ca am sa bag aerul conditionat, macar cat timp fac exercitiile, ca mai mult nush daca pot sa-l tin, ca ma chiauneste de cap si cred ca o sa am un soc cand o sa vina factura la lumina... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
am bagat.
30 minute basic + 10 minute aerobice pt. picioare. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
briza_marii spune:
Lumi, ce te invidiez pt preturile pe care le spui..la noi deja au crescut si cele vechi cam cu 10.000E. Asa ca nu am decat sa stau cuminte si sa vedem cam peste o luna-doua cum mai sunt "apele". Ai grija cu BCR ca am auzit numai de rau despre suma data in final. Ti-am zis ca si noi tot cu ei am vrea, si de aia m-am tot interesat cum merge treba la ei. Am avut ocazia sa vb cateva minute cu un evaluator de la ei, si chiar si el imi zicea, ca la sumele evaluate de el, banca a scazut cam 15.000E...deci ciuciu avans de doar 5%
briza_marii
Elena_R spune:
M-am intors si eu la raport cu un Turbo Charged fat burner de 30 min
Asta era bonus pe dvd-ul cu ultimate tae bo si foloseau bara aia Amped, dar in loc de aia eu am folosit ganterele de 1 kg ca sa il fac mai greu ca era cam scurt programul 
Am avut asa o stare nasoala toata saptamana, nu m-am putut urni sa fac nimic, asa ca antrenamentul de aseara mi-a mai crescut moralul un pic.. cred ca trebuie sa fac mai des 
Ele, La multi ani!!!