Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 10
z333 spune:
karina bine ai venit
ia zi-mi tu ...tie cum ti se pare pilates ul ala??
ori sunt nebuna, ori nu stiu de ce mie se pare mai greu ca billy
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
karina2oo4 spune:
am facut cel cu tipa bruneta imbracata in albastru
e pilates?
eu la sala cand faceam pilates era altfel, la fel si dvd-urile care le am.
am obosit de la tae bo si de aceea am facut Home.Workout.Disc 1 Personal Training 1, sa mai iau o gura de aer, ma sufocasem inainte.
parca asta iti lucreaza muschii mai bine, in schimb cand fac tae bo obosesc mai repede.
karina2oo4 spune:
voua vi s-a intamplat dupa ce faceti sport sa va tremure pleoapa
aseara dupa ce am terminat antrenamentul , am facut dush si am venit la raport timp de 1/2 ora mi-a tremurat pleoapa stanga de a trebuit sa imi tin mana pe ochi. m-am uitat in oglinda si era foarte vizibil tremuratul
saryta spune:
Salutare ... nu ma dati disparuta fac exercitii in continuare numai ca nu prea am mai intrat pe net ... suntem nanasei acus si tot alergam ba pe colo ba pe dincolo.
Azi am executat un ultimate (mie asta imi place cel mai mult) si sunt f fericita ca deja am inceput sa vad schimbari vizibile la abdomen - si ma simt mult mai bine
. M-am cantarit ieri si aveam 58 deci am dat un kg fara prea multe sacrificii
.
V-am
pe toate si spor la exercitii!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Ramonika spune:
karina - ma bucur ca ni te-ai alaturat, ca avem nevoie de "sange proaspat" ![]()
ma mai bucur si de faptul ca primul tau raport e de 1 ora jumate + 20 minute
bravo
de faza cu pleoapa nush ce sa zic, n-am patit-o, cel mult ti s-ar zbate un muschi de la picioare/brate/burta, dar de la ochi... hm...
poate ai facut ceva exercitii speciale pt. ochi?
(glumesc)
Ele - m-ai distrat cu "burta la gura"
daca mi-ai vedea burta, nush daca ti-ai da seama ca-s
dar eu nu ma supar, ca nu duc dor de burta...
saryta - ma bucur ca te tii de treaba in continuare, mai ales ca faci ultimate. 
lumi - ai dreptate ca asta e un stil de viata. daca te prinde, cu greu te mai poti lasa... dar prefer sa fiu obsedata de tae bo decat de mancare, fumat sau mai stiu eu ce alte prostii... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
am uitat sa ma laud ca asta mica se zbate la greu prin burtica...
cred ca face deja tae bo, ca ma-sa
o simt foarte bine, chiar si cu burtica asa micuta... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika am uitat sa ma laud ca asta mica se zbate la greu prin burtica... cred ca face deja tae bo, ca ma-sa o simt foarte bine, chiar si cu burtica asa micuta... ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor![]() |
Mama ce va distrati voi doua acolo.

Asta cu "burta la gura" e doar un termen des folosit la noi in Moldova (ca doar din Roman sunt) ca in rest ti-am vazut pozele si am vazut ca burta nu-i.
In rest..ce sa mai zis..sunt terminataaaa de munca si de prajituri

De antrenamente ce sa zic..m-as tarai azi sa fac macar un abs ca altfel ma fac iar cat elefantul.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
eunice78 spune:
Ele, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si iubita!
Karina, bine ai venit!
Ramonika..mi-ai facut sa imi amintesc cu dor de zilele alea cand se miscau baietzii la mine in burta..e un sentiment divin...
Eu: pentru azi un abs, cu chiu cu vai din motive de oboseala.
Mai intru luni ca maine fac bagaje, ca in we duc baietzii la tara.
Edit: Lumi, ce pilates faci tu? Eu faceam anul trecut programele alea ale lui Mary Winsor..mie Billy parca mi se pare muult mai greu. Da, acu depinde si ce faci..
Va
si spor la exercitzii!
Baietzii mei
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eunice78 Ele, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si iubita! Karina, bine ai venit! Ramonika..mi-ai facut sa imi amintesc cu dor de zilele alea cand se miscau baietzii la mine in burta..e un sentiment divin... Eu: pentru azi un abs, cu chiu cu vai din motive de oboseala. Mai intru luni ca maine fac bagaje, ca in we duc baietzii la tara. Edit: Lumi, ce pilates faci tu? Eu faceam anul trecut programele alea ale lui Mary Winsor..mie Billy parca mi se pare muult mai greu. Da, acu depinde si ce faci.. Va si spor la exercitzii!Baietzii mei |

Margelute
Elena & Denisa
NOI
briza_marii spune:
Ele, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de succes pe toate planurile. La multi ani! 
briza_marii