Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata dragelor,

Si eu am nascut prin cezariana. Initial asa am cerut eu pentru ca ma stiu f bine. Daca ma doare mai tare un deget sau ceva.....lesin iar psihicul meu eram convinsa ca nu poate duce cateva ore de travaliu.
Medicul meu m-a lasat sa duc sarcina la termen, adica pana s-a rupt apa. Cand am ajuns in salonul de cezariene programate, eu eram singura graviduta care urlam de mama focului pentru ca ajunsesem la dilataie 6. In urma unui ultim control s-a constat ca prichindelul nu se intorsese cu caputul in jos si m-au bagat de urgenta in sala de operatii.
Pana sa intru in sala, a venit mama in salon sa mai vb cu mine. Desi urlam de m-a stiut tot spitalul, mama nu m-a bagat in seama pentru ca nu ma recunoscuse, eram desfigurata de durere. Pe 14.09 la ora 11.45 am nascut iar a doua zi de dimineata m-au mutat in salon cu copilul si am alaptat f probleme, am avut lapte.
Nici eu nu am scris cu scopul de a va supara sau ataca dar sunt persoane care nu rezista la dureri.

Felicitari proapetelor mamici si multa sanatate.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eheee, eu am nascut cu o zi inainte de a face 23.nu cred ca constientizam eu asa multe la varsta aia, dar am vrut natural, desi mi-era o fricaaaaa.si am nascut in 2 ore, de la 10 cand mi-a rupt apa si la 11.55 deja nascusem.nu pot sa zic ca a fost rau rau rau, nici usor.dar daca ar fi sa nasc tot asa repede as prefera tot natural.si pentru varsta si frica mea zic ca m-am descurcat binisor.dar tot mi-ar fi frica si a doua oara.prima oara ca nu stiam exact ce si cum, a doua oara ca stiu prin ce trec

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana, Happy - merci pt raspuns. eu m-as duce mai devreme de 5 sapt, pt ca sarcinile mele s-au oprit la 6s si 4z, ambele. Deci un tratament inceput la 6 sapt as fi tarziu, zic eu. Mai ramane s-o conving pe dna doctor...

Am vazut o gramada de fete noi pe listuta . Bun venit .Sarcina usoara si la termen. .

Mai voiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce.... revin...

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Eu cred ca frica nu poate fi considerata un moft. Eu de exemplu nu pot merge la dentist decat drogata. Si drogata insamna injectat cu un narcotic astfel incat nu stiu absolut nimic din ce fac, rad ca proasta, mai atipesc, ma mai trezesc si asa mai departe. De cate ori am incercat, cu anestezii de nu simteam nici un pumn in varful capului, cum auzeam un zgomot de la una din masinariil de acolo, simteam o durere sora cu moartea, si asta pana sa ma atinga. Plansete, hiperventilatie, lesin. NU, frica este reala si este un motiv suficient sa faci o operatie de cezariana.

ACUM insa, e o mare prostie, pentru ca, cel putin in tarile civilizate, unde esti tratat ca un om, nu ca un animal, primesti epidurala la timp si nasterea normala este mult mai usoara decat cezariana, dupa care te refaci mult mai greu, ai probleme (in general) la alaptat, e periculos daca ramai insarcinata in primul an dupa cezariana si asa mai departe. Dar, pentru cineva care are o frica necontrolabila, argumentele rationale nu functioneaza si atunci o refacere mai grea este de preferat une traume groaznice prin nasterea normala.

Mamaaaa ce m-am mai lungit... Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

referitor la durere...la cezariana sau la orice,conteaza auto sugestia,in viatza trebuie sa fii optimist,sa iti impui anumite stari si sa lucrezi la psihic prima data...de exemplu daca tie-e frica de durere...ce faci cand copilul tau are febra 40 ,are convulsii,vomita si isi da ochii peste cap de la un mic virus care in 3 zile dispare daca cobori febra,cuma fost in cazul meu?lesin?atunci cand vezi ca copilul tau isi rupe o mana,si o sa te doara de 10 ori mai tare decat atunci cand ti-o rupi tu?ce faci cand vezi cum copilului ii este introdusa o branula in cap pt ca are venisoarele prea mici?
bine,este un caz aparte...dar eu ca persoana,as face tot posibilul sa nasc natural,poate am si banii necesari mituirii doctorilor,sau o clinica privata,dar vreau ca copilul meu sa se nasca asa cum este etic si moral,sa il simt cum se naste ca om,sa il pun pe burtica mea si sa plang de fericire cand ma uit in ochii lui...iar atunci cand se face cezariana,satisfactia nu e pe masura,mea...bineinteles ca va cred si pe voi cele cu frica....logic....si va doresc ca pe viitor sa fiti optimiste...si sa ajungeti sa va schimbati parerea pana veti avea 40 de saptamani...daca nu reussiti,pentru mine este ceva normal,nimeni nu va critica,DOamne fereste...noi aici toate speram la un prunc mult dorit,este o odiseea in special,frumoasa,dar..multe dintre aspirante care fac multe fivuri,si operatii pentru a avea un bebel,lor..NU LE MAI ESTE FRICA?

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka78 spune:

Buna fetelor
As vrea sa ma inscriu si eu la odisee dar nu stiu cum se procedeaza asa ca va cer voua ajutorul.
DPN 08.03.2010
DN 31.07.1978
UM 01.06.2009.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Frica este ceva irational, cei care au frici din astea mari nu le pot controla decat poate cu multe sedinte de prihoterapie.

Cat despre simtitul cum se naste, daca faci epidurala il simti la fel de mult ca la cezariana. La cezariana esti la fel de anesteziat (tot cu epidurala) si tot pe piept ti-l pune imediat dupa ce il nasti si tot in pat lanaga tine vine imediat ce ajungi in salon (cam la ora dupa nastere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetle, aprinse discutii!

Eu nu ma bag in asemenea discutii, mai ales ca e prima sarcina. Stiu ca aici la Cluj nu se fac cezariene la cerere, asa ca ma voi obisnui cu gnadul ca voi naste natural, desi sunt rea de durere.
Dar cum e un proces natural, care se intampla dintotdeauna, probabil ca va fi totul ok.

Eu am fost la eco, totul e ok, crestem foarte bine, avem 0,79cm (sapt trecuta aveam 0,22cm). Dra e foarte multumita de evolutie si mi-a dat unda verde sa ma intorc la munca. A fost tare tare frumos sa vezi cum creste faptura asta mica in burtica mea de la saptamana la saptamana.

Oana 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut mamicile mele, bun venit noilor mamici si sarcini usoare.
noi tocmai ne-am intors de la mare, a fost ok, daca stai mai mult sub umbreluta si nu intri in apa daca este rece e chiar bine.
am vazut ca mai sunteti cu greturi,eu am iar aceeasi problema ca si la prima, sarcina toxica, eu nu pot manca nimic si as sta toata ziua numai in baie.
i-mi este asa de greu avand in vedere ca i-l am pe STEFI si trebuie sa ma ocup si de el si nu ma intelege ca i-mi este rau si regret timpul pe care as putea sa-l petrec cu el si nu pot.

va pup si sa cresteti bine si fara probleme.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oano unu singur ai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput