Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Salutare burticoase! kossir, la multi ani si din partea mea! ![]() Noi am sarbatorit-o ieri cu tortulet pe Alexia. Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 3 anisori! Am fost tare emotinoata si mi-am amintit si de cum a decurs nasterea etc...Eh amintiri. Dar...sa lasam amintirile si de azi trecem la treaba pentru bebe2! Va doresc la toate o saptamana minunata! A...si daca raman luna asta o sa am DPN 13.04.2010. La Alexia am avut 13.07.2006 si chiar pe 13 am nascut natural ![]() Larisa si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
LA MULTI ANI, ALEXIA! Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ii faci pe parinti fericiti toata viata!
ALBUM
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui andra_s alice, de acord cu tine, cred ca nimic nu se compara cu sentimentele traite la o nastere naturala. cum sa inlocuiesc trairile acelea minunate cu o cicatrice pe abdomen? sunt pro nastere naturala - daca sanatatea si sarcina permit asta. |
Asa e. Si eu am nascut natural, si la al doilea 2 lea bebe (cand va veni) tot natural as naste..mai ales ca eu am nascut usor si repede (1 h).

ALBUM
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
discordia spune:
Buna seara!
Am intarziat cu raspunsurile caci astazi am fost plecata din oras. Revin cu informatii despre: DN:18.11.1983, DUM:09.06.2009, DPN:16.03.2010.
Azi i-am cumparat fetitei o piscinuta pe care am unflat-o cu gura. Am incecat sa umflu si eu la ea, m-am fortat un pic si ca urmare am avut o mica scurgere maro deschis. Sper sa nu fie nimic grav, mai ales ca de maine ma apuc sa fac o curatenie mai generala prin casa, deci voi face ceva efort. Sper sa termin in 2 zile, caci vineri plecam la mare, daca nu termin joi, continui dupa ce ne intoarcem...gata, nu mai pot sa scriu deoarece fie-mea imi tot baga un un pix in ochi sa ii desenez.
Va pup pe toate, noapte buna.
mamica de fetita si
5+
happymum spune:
iliraluca spuneai ca asteptiun rezultat la analiza de sange... cel de al 2-lea rezultat... nu ne zici si noua? 
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
freedelia spune:
Gabi, eu am mers la sala pana m-au lat greturile si acum ca iau Zofran si ma simt iar bine, o sa merg din nou. In afata de bicicleta, ai voie cam orice. Eu fac tread mill (mers rapid, ca nu sunt in forma prea buna si nu reusesc sa alerg decat cateva minute), apoi eliptical, apoi niste exercitii cu greutati, mai ales pentru picioare. SI inot de cateva ori pe saptamana.
Va pup fetelor, am intrat pe fuga sa va urez o dimineata placuta (cand va treziti, ca acum la voi e miez de noapte)
Pupici!
Stefanna spune:
| citat din mesajul lui Alice_ Kitzy sa nu ma intelegi gresit sigur ca sunt cazuri in care interventia cezariana se justifica, chiar este salvatoare de vieti. Pe mine ma revolta atitudinea acelor femei care nasc la cerere prin cezariana doar ca sa evite durerea, desi ar putea trai minunatul proces al nasterii naturale. Sper sa fim cat mai multe in aceasta odisee cu nastere naturala! Pana atunci avem insa alte ocupatiuni, important este sa ne miscam, sa ne simtim bine, puternice si frumoase! --------------------------------------------- vine bebe2 4+si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007 poze www.sevenalice.ro |
Cu riscul de a lua castane, ALICE, eu sint una din acele femei care mor de frica, care am vrut cezariana, dar aici la canada nu a vrut nimeni sa ma asculte( varsta si miopia nu au contat pt ei).Si am ajuns in ziua nasterii la spital, cu dureri, desigur nu din cele mai mari, la 6 ore de la debut.Vreau sa iti spun, ca la felul in care aratam, incepand de la asistenta pana la doctor umblau dupa anestezist sa imi faca epidurala, fara ca eu sa imi fi exprimat( inca) cea mai mica dorinta pt asa ceva.Eram deshidratata, tahicardica si alba ca moartea in vacanta. Frica nu e intotdeauna doar un moft, e un fel de a reactiona a organismului care nu mereu iti este sub control.Iar in ziua de azi, urasc acea doctorita care din incapatanare nu a vrut sa imi faca cezariana, nici atunci cand s-a impus in timpul travaliului, si mi-a traumatizat copilul inutil, iar mie mi-a dat cosmar pt cateva luni, ingrijorata fiind de dezvoltarea psiho-motorie a fetitei mele.
Te rog frumos sa nu o iei ca pe un sambure de cearta ca nu e asa, doar ca am simtit nevoia sa explic ca si fricoasele sint cumva motivate.
Stefanna spune:
| citat din mesajul lui ellanik Oana, la fel e si la mine.Eu insa nu am varsat decat o data.Cat despre contipatie nu stiu ce sa spun.Mi se intampla de cateva zile desi eu nu papa decat fructe, iaurt si apa ca altceva nu pot.Dr mi-a zis ca e de la atata utrogestan (8/zi).Progesteronul cica constipa. Am si eu o intrebare?Ce este aceea decolare si la ce se poate referi?M-a intrebat o prietena ca a auzit-o pe dr ei bolborosind asta. Va pup pe toate! 6+ |
Decolare de placenta- inseamna dezlipirea placentei de suprafata uterina.De obicei e o complicatie a lunilor mari de sarcina si efectele sint in functie de marirea suprafetei placentare care s-a desprins de uter.Sper ca prietena ta sa nu aiba asa ceva.
ate_09 spune:
buna dimineata fetelor!! Sunt si eu o proaspata graviduta si ma alatur si eu voua. Acum o saptamana am facut 2 teste de sarcina la interval de doua zile si ambele au iesit pozitive
, iar astazi dupa amiaza am programare la medic pentru confirmarea sarcinii. Sper sa fie totul ok...am mari emotii!!
UM a fost pe 4.06...iar DPN din ce am citit pe net ar fi 10.03.2010.
In general ma simt bine...am ceva greturi dar foarte usoare si cam lipseste pofta de mancare. Ieri m-a durut putin si burta ....de-aia astept cu nerabdare sa merg la medic ...desi am inteles ca sunt normale aceste dureri la inceputul sarcinii.
GabyHila spune:
Neata burticilor:)
Imi suna clar mersul la sala si ordine si rigoare in ce pap! Ba sunt balonata, ba constipata ba invers.... mi s-a cam luat!
Am si eu o parere in privinta nasterii. Imi doresc o cezariana foarte tare! pentru ca sunt o fricoasa de fel: atacuri de panica, urasc zgomotele mari, FOBIE DE ACE 
, BRRRRRRR!!!
Sa nu ma judecati de nici un fel va rog, dar din punctul meu de vedere tot bebe e ori anscut prin cezariana ori nascut normal! Probabil imi spun asta gandindu-ma cat de frica imi e!
Stefanna cred ca pot sa imi inchipui ce inseamna alba de frica si dusa pe targa.....
Discordia stai si tu mai cumintica cu curateniile! Mai ales ca pleci la mare, fa curatenie dupa ce vii! se asterne tot praful inapoi!
Ioana act cred ca ai fost o fericita sa nasti intr-o ora! Uite ca mai sunt si exemple bune:)
Va pup si sa aveti o zi buna, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Stefanna
Cu riscul de a lua castane, ALICE, eu sint una din acele femei care mor de frica, care am vrut cezariana, dar aici la canada nu a vrut nimeni sa ma asculte( varsta si miopia nu au contat pt ei).Si am ajuns in ziua nasterii la spital, cu dureri, desigur nu din cele mai mari, la 6 ore de la debut.Vreau sa iti spun, ca la felul in care aratam, incepand de la asistenta pana la doctor umblau dupa anestezist sa imi faca epidurala, fara ca eu sa imi fi exprimat( inca) cea mai mica dorinta pt asa ceva.Eram deshidratata, tahicardica si alba ca moartea in vacanta. Frica nu e intotdeauna doar un moft, e un fel de a reactiona a organismului care nu mereu iti este sub control.Iar in ziua de azi, urasc acea doctorita care din incapatanare nu a vrut sa imi faca cezariana, nici atunci cand s-a impus in timpul travaliului, si mi-a traumatizat copilul inutil, iar mie mi-a dat cosmar pt cateva luni, ingrijorata fiind de dezvoltarea psiho-motorie a fetitei mele. Te rog frumos sa nu o iei ca pe un sambure de cearta ca nu e asa, doar ca am simtit nevoia sa explic ca si fricoasele sint cumva motivate. |
stefana,sincer...la toate ne-a fost frica de nasterea naturala...nu cred ca e o femeie care sa mearga razand la nascut
....mai ales cele care au nasterea indusa,vai de capul lor...cele care au trecut de 42 de sapt ,si pe care medicul le ameninta sa nasca ca nu mai au licid amniotic suficient,si bebe s.ar putea sufoca,si cu toate acestea nu iti fac cezariana....in cazul meu...deci ca sa concluzionez...atunci cand apar durerile nasterii,frica se transforma in dorinta de a scapa cat mai repede,de ati vedea copilul sanatos...Nici eu nu mi-as dori vreodata sa fac cezariana...dar bineinteles nici nu imi displac femeile care o aleg..e alegerea fiecareia...desi cu frica in san suntem toate,si eu eram alba ca varul,ochii injectati,leoarca de transpiratie si de frica...cred ca asa suntem toate...cand nastem

de
Christian Ionut