Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

freedelia, ma gandeam la sani.la sarcina din martie asa am patit.muream de sani.mai stau un pic si fac test.poate maine-poimaine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

poop si eu burticile...
noi suntem bine(zic eu dr isi va spune parerea pe 20 iulie)doar somnolenta la maxim,stari generale proaste si noduri in gat ...da ce noduri,ieri nu am papat nimic in afara de nectarine...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

cica Neata:)

M-am trezit la 11.30 si tot somn imi e!:)

Nastasie hai ca poate te prindem pe aici cu bebe nr 2!

Eu nu am nici o treaba cu mancarea! Mananc tot! totototototot! imi e chiar frica ca ma fac cat tractorul cu senile:)

Kossir la multi ani cu intarziere si sa fii sanatoasa! e misto daca poti veni acasa! cum e cu caldurile prin Maroc? ptiii ca nici nu vreau sa ma gandesc ce cald o fi....

Raportez un decolteu de invidiat!:) de abia astept pozele de la nunta de sambata!

o zi frumoasa! Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gaby -- asa eram si io la prima sarcina , inainte sa inceapa greturile, as fi mancat orice, THE FOAMEA scria pe mine. Ai grija cu kg de la inceputul sarcinii ca astea se duc cel mai greu.

Iar pentru fetele carora le e grija ca sufere bebe din cauza nemancarii voastre, va spune experta cu creturi la toti copiii si nebaut nici apa, ca in primul trimestru copilul nu are nevoie de nici un aport caloric. El isi ia tot ce ii trebuie din ce exista deja in corpul mamei. Ii trebuie numai lichide in plus -- de aia pe mine la bagau la glucoza si saruri cand ma luau greturile. Acum ca iau Zofran mananc singura si deocamdata e bine. Deci nu va faceti griji cele care nu puteti sa mancati -- bebe e ok.

Noi azi am fost la un water park si suntem rupti. E 7 jumate si dau stingerea ca nu mai rezist. PUPICI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alice - constructia acum incepe , suntem la turnatul stalpilor. Este o extindere a casei, sper sa nu dureze prea mult. Cat despre mesteri...stiu cum ..., vor bani multi si nici nu-si fac treaba cum trebuie. Bine ca sunteti aproape de final si bebe vine in casa noua .

Oana - sau daca mai sunt fete care au pierdut sarcini in trecut. Cand ati facut prima vizita la doctor ?

la toate burticile si nu numai

Denisa, in curand , Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Freedelia pana acum o saptamana mancam normal. de o saptamana incoace mananc tot! e clar pe teme de creieri asa ca o sa incerc sa ma abtin!

voi faceti ceva miscare? oare ce fel de miscare e recomandata? noi ne plimbam pe jos. dar cred ca nu destul!

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mult ma mai alin cu cuvintele voastre. sunteti sporinice la scris nu gluma. va multumesc ca existati ca asa pricep si eu ca trec prin chestii normale si sa fiu mai relaxata. poopici la burtici si odihna placuta sa aveti ca eu adorm cu capul pe taste

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alice - constructia acum incepe , suntem la turnatul stalpilor. Este o extindere a casei, sper sa nu dureze prea mult. Cat despre mesteri...stiu cum ..., vor bani multi si nici nu-si fac treaba cum trebuie. Bine ca sunteti aproape de final si bebe vine in casa noua .

Oana - sau daca mai sunt fete care au pierdut sarcini in trecut. Cand ati facut prima vizita la doctor ?

la toate burticile si nu numai

Honey, la ce te referi? Eu am fost imedat dupa fiecare sarcina pierduta in primul rand pt a verifica daca am eliminat tot, dar analize mai amanuntite nu am mai apucat sa fac, ca a venit sarcina asta.

Oana 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Si eu am fost imediat la medic dupa fiecare pierdere de sarcina.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana ma refer dupa ce ai aflat ca esti insarcinata. De ex, mie mi-a iesit testul pozitiv cam cu o sapt inainte de CM, dar la doctor m-am dus la 6 sapt. Ma intreb daca e bine sa ma duc mai devreme , sa-mi dea tratament de sustinere. Si daca ma duc mai devreme, cat mai devreme sa ma duc ?

Mergi la inceput