Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Oana te inteleg cu iesitul afara ca si eu sunt disperata.Parca sunt un copil dezlegat cand ajung afara.Si la noi sunt niste calduri!!!De vreo 2 zile de cand cu ploaia torentiala ce s-a mai racorit.Azi am plecat devreme din casa ca am fost la analize si la eco.Inimioara lui bebe batea de mama focului, dragul de el.Numai bine tuturor!!!

6+
nastasie spune:
nici eu nu cred ca prind luna asta.ar trebui sa-mi vina pe 17CM dar nici un simptom de sarcina.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine! Desi am mai tras un pui de somn pe ziua de azi ![]()
Ella felicitari pentru inimioara lui bebe.
Si mie mi-a dat dra de fam lista cu analize. Sapt asta le fac si eu.
Happy
Nastasie nu zi hop, ca mai e timo si pt simptome.
Babyangel ti-am trecut cavalerul in listuta.
O zi frumoasa sa aveti.
Oana
7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie nici eu nu cred ca prind luna asta.ar trebui sa-mi vina pe 17CM dar nici un simptom de sarcina. ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
pai nu trebuie sa ai neaparat simptome
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
liliana_28 spune:
Nastasie este cam devreme de simptome. Pot aparea oricand, chiar si dupa data CM-ului.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
nastasie spune:
la razvan nu am avut nici un simptom, la sarcina pierduta inaintea ciclului am avut simptome.sper sa fie cum ziceti voi.tre sa iau un test sa fac saptamana asta.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
larissa_79 spune:
Salutare burticoase!
kossir, la multi ani si din partea mea!
Noi am sarbatorit-o ieri cu tortulet pe Alexia. Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 3 anisori! Am fost tare emotinoata si mi-am amintit si de cum a decurs nasterea etc...Eh amintiri.
Dar...sa lasam amintirile si de azi trecem la treaba pentru bebe2!
Va doresc la toate o saptamana minunata!
A...si daca raman luna asta o sa am DPN 13.04.2010. La Alexia am avut 13.07.2006 si chiar pe 13 am nascut natural 
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
oanka80 spune:
fetelor dragi DN mele este 05.12.1980, dar asta e mai putin important acum. vreau sa va intreb daca ati avut cumva o pierdere a poftei de mancare. azi nu am chef sa mananc nimic. stramb din nas la orice vad si ma panichez putin caci pana acum mancam normal. daca pana diseara nu reusesc sa mananc ceva o sun pe doctorita 

o zi buna va doresc 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*
freedelia spune:
Natasie, ce simptome ai putea sa ai inainte de intarzierea ciclului?? Ca greturile nu incep decat in saptamana a 6-a. Somnolenta poate aparea cam pe cand ar trebui sa iti vina ciclul si uneori se pot mari sanii -- in reat, nu te mai uita dupa simptome si fuguta si fa un test :) Iti tinem pumnii!!!
Oanka, e normal sa nu ai pofta de mancare, sa nu poti nici sa o vezi. Este o forma foarte usoara a greturilor. Unele femei au doar atat -- nu le e pofta de mancare. SI la unele greturile sunt zlnice, la altele cand si cand. Ce n-as da si eu sa fiu printre cele cu greturi usoare...
oanaiacovita spune:
Oanka, eu am aproape8 sapt si nu suport mancarea. Abia inghit ceva, in special fructe. Incearca fructe in perioada asta, asigura aportul de vitamine de care are bebe nevoie.
Oana
7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!