Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Doamne ajuta sa ma apuce si pe mine chestia cu aranjatul cuibului...ca de-abia ma urnesc sa fac ceva si mai si obosesc imediat, desi somn nu prea am.
Bebita cand ma simte in miscare incepe sa se intoarca si sa dea, ca asa a invatat-o ta'su...Si ieri m-a lovit prima data in coaste, am avut o senzatie ca ar fii dat in cartilagiile de pe acolo si s-a auzit un mic zgomot - deci incep senzatiile tari!

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Mie nu mi-e frica de momentul nasterii, consider ca depinde de la persoana la persoana si e un moment unic de fiecare data. Asa ca sper sa fiu printre cele norocoase, mai important pentru mine e sa fie fetita sanatoasa; cateodata chiar ma rog sa imi fie oricat de rau, ea sa fie bine - ca o sa ma refac intr-un final; sper ca si dr sa fie la inaltime, eu in functie si de asta o sa ii dau atentia de final si da, si eu sper sa fie nastere naturala daca o sa se poata; daca e ceva ce ar putea pune in pericol bebele insa o sa apelez la cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Mamaaaaaaaaa ce tastaritza vetzi. Si ce v-ati prins in discutzii cu 'pregatirea cuibului'.
La prima sarcina - una mai mult la pat, cu contractii muuuulte si medicatie din toata gama, de la utrogestan la gynipral, gravibinon si prea-iubitul no-spa - ma prind cele 37 sapt cu colul deschis 2 cm, si apoi du-te nene la control la 6-7 zile, si eu tot nu nasteam...

Ajunsa la saturatie si dornica sa-mi cunosc puiul ma apuca grija curateniei... dat aragazul la o parte si frecat zdravan dupa el... din astea care te apuca o data pe an si atunci faci cu scarba, lasi la 'inmuiat' 2 ore si lasi MrMuscolo sa faca treaba mai mult.

Plus....... o pofta nebuna de 'chefuri', cu alergatura prin casa si rugamintzi, de fugea saracul sotz de mine, ca cica ii da in cap lui bb.

Si... la 39 s si vreo 5 zile s-a hotarat si bb sa ne cunoasca.

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA nu a patit nimic grav, doar ca a avut o nastere foarte grea...cand a ajuns la 7 de dilatatie nu se mai dilata...i-au facut oxitocina dar avea deja o ora de cand impigea sinu mai avea putere si au trebuit sa scoata fetita cu ventuza...au zgaraiat-o pe cap...ma rog....m-a cam bagat in sperieti.Poze inca nu am pus...poate reusesc in seara asta. Daca prind loc la calc.

AIDA ai putea sa-mi explici cum? Ca eu m-am uitat pe webshots dar nu am vazut unde.....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

De 2 zile numai de vinete la cuptor citesc. Vreau si eu reteta, pliz, cine se indura????

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Si daca stie cineva cum se face ghiveciul de legume...in weekend mergem acasa la o nunta, dar ne facem si provizii de legume din gradina proprie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti,
am revenit cu apa
Vad ca au mai aparut si alte fete cucuiete ca deja ma saturasem de Manga si Iulika (glumesc).
Recunosc ca si mie mi-e un pic somnic....dar mai stau sa vad ce mai ziceti...

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, eu azi am mancat 2 prajituri cu frisca si o amandina si cred ca as mai fi mancat dar mi-a fost rusine sa intru si in prajiturile sotului . Vroiam sa va intreb daca credeti ca ar fi vreo problema faptul ca in sarcina asta am baut mai mult apa minerala?

Danangie, noi avem probleme cu caninii. Ne-au iesit 3 in 2 luni si il asteptam cu nerabdare si pe al patrulea. La incisivi si premolari a fost destul de usurica treaba, adica cateva nopti de agitatie si cateva saptamani de greva foamei, insa acum e putintel mai greu.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Vroiam sa va intreb daca credeti ca ar fi vreo problema faptul ca in sarcina asta am baut mai mult apa minerala?

..pai si eu tot minerala beau.... care-i baiul ?

PS - sa-ti fie de bine prajiturele

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hello!!

Eu beau mereu numai apa minerala. E recomandata chiar in sarcina, am citit.

Ma bucur, Lucia, ca iti place numele nostru. Si mie imi place in mod deosebit. Imi placea dinainte de bebe.

A...si tot de la capitolul trecut. Manga, ca ma intrebasei, nu ma abtin deloc de la savarine. De la niciun dulce. Nu se poate fara ele. Dupa cum se poate observa si din pozele de la intalnire. Yummy!! Si cred ca fac fundul mare..eu l-am avut mereu.

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput