Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Fetele, arata astia la TV cum se darama terasele din Cismigiu. Au daramat si Debarcader-ul . Roxxy, stai linistita, ca nu cred eu ca ne vedem saptamana asta. Te asteptam

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Cred ca din cauza ca nu v-a placut acolo

30+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luhtien as avea si eu o preferinta...inghetata mars...daca se poate...un baton pt bbica...am innebunit cu inghetata...eu care dk mancam o data pe an era muult.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

manga Luhtien nu a zis ca face cinste ..dar e bine ca noi ne-a programat ca sa fim sigure ca nu pierdem nimic

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

De ce sa nu luati un recipient de la farmacie? Eu intotdeauna am dus asa, este un recipient universal (adica pentru orice chestie de vreti sa o analizati) si ieftin. si sunt pe toate drumurile, toate farmaciile. Si poti si scrie pe el (de ex daca unul este pentru urocultura si altul pentru urina).

MOnica fetili burticili fac bine

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

poftiti la ..

CAPITOL NOU!

spor la vorba, nu ca n-ati avea!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Ramsan vazut pozici...Frumosi toti 3..Am vazut o familie fericitå....

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Saru' mana duamna. Asa va doresc si dvs. si la toate duamnele de pe aici.
A propos, duamnele noastre proaspete care se stiu cu musculita pe caciula or fi postat si ele poze de la fericitul eveniment?

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

ALEX, felicitari pentru bebita ta...cum se zice...o sa traiasca pe picior mare (sau lung Pupici de la noi si toate cele bune!

Tinem pumnii mamicilor ce urmeaza la consult Sa va intoarceti cu vesti bune!

M-am mai plimbat pe webshots si am vazut multe mamici frumoase si luminoase. LULLABY, cate saptamani ai? Arati minunat.

THEA2229+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata si multi de la noi!

Vesti proaspete: bbleusa are 1130gr, toate masuratorile sunt ok, prezentatie pelvina, citez "cracii lungi, de fotomodel". Nu mi-a dat de facut analize deocamdata, doar glicemie si control peste 2 saptamani cand imi da si trimitere la toate analizele. Continuam cu Centrum Materna chiar daca am inceput sa iau rau in greutate si incepand de ieri 2Nospa/zi, se pare ca din cauza pozitie imi apasa tare pe membrane si nu vrem sa fie prematura, asa ca trebuie sa ma rog sa fie totul ok.

Ati vorbit despre nastere si m-au apucat niste emotii si niste flututrasi prin stomac de nu mai pot, ma avem asa de putin, si eu sunt panicoasa, fricoasa, isterica si tuta rau, tare mi-e frica.

Aida, despre maionezaa facuta din ou crud si eu am auzit ca nu e buna, dar recunosc ca la vinete nu pot rezista si ma gandesc sa un fim chiar paranoice, prea ne ferim de toate cele, nu ne putem inchide intr-un glob de stical, dar nu trebuie exagerat, zic eu.

Trimit si revin...

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Felicitari pentru fotomodel!

27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput