Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)
Raspunsuri - Pagina 21
Emy10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika Fetele, arata astia la TV cum se darama terasele din Cismigiu. Au daramat si Debarcader-ul ![]() 31+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Cred ca din cauza ca nu v-a placut acolo
30+ cu 
Iepurica
MangaGirl spune:
luhtien as avea si eu o preferinta...inghetata mars...daca se poate...un baton pt bbica...am innebunit cu inghetata...eu care dk mancam o data pe an era muult.
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
manga Luhtien nu a zis ca face cinste ..dar e bine ca noi ne-a programat ca sa fim sigure ca nu pierdem nimic ![]()
![]()
Cea mai fericita
31 + cu 
claucia spune:
De ce sa nu luati un recipient de la farmacie? Eu intotdeauna am dus asa, este un recipient universal (adica pentru orice chestie de vreti sa o analizati) si ieftin. si sunt pe toate drumurile, toate farmaciile. Si poti si scrie pe el (de ex daca unul este pentru urocultura si altul pentru urina).
MOnica fetili burticili fac bine ![]()
Clau
30+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Ellenuta spune:
poftiti la ..
CAPITOL NOU!
spor la vorba, nu ca n-ati avea!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramsan spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Ramsan vazut pozici... ![]() Frumosi toti 3..Am vazut o familie fericitå....Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |
Saru' mana duamna. Asa va doresc si dvs.

si la toate duamnele de pe aici.A propos, duamnele noastre proaspete care se stiu cu musculita pe caciula or fi postat si ele poze de la fericitul eveniment?
Ramona
Tudor Gruia 28+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
THEA22 spune:
ALEX, felicitari pentru bebita ta...cum se zice...o sa traiasca pe picior mare (sau lung
Pupici de la noi si toate cele bune!
Tinem pumnii mamicilor ce urmeaza la consult
Sa va intoarceti cu vesti bune!
M-am mai plimbat pe webshots si am vazut multe mamici frumoase si luminoase. LULLABY, cate saptamani ai? Arati minunat.
THEA22
29+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata si multi de la noi!Vesti proaspete: bbleusa are 1130gr, toate masuratorile sunt ok, prezentatie pelvina, citez "cracii lungi, de fotomodel". Nu mi-a dat de facut analize deocamdata, doar glicemie si control peste 2 saptamani cand imi da si trimitere la toate analizele. Continuam cu Centrum Materna chiar daca am inceput sa iau rau in greutate si incepand de ieri 2Nospa/zi, se pare ca din cauza pozitie imi apasa tare pe membrane si nu vrem sa fie prematura, asa ca trebuie sa ma rog sa fie totul ok. ![]() Ati vorbit despre nastere si m-au apucat niste emotii si niste flututrasi prin stomac de nu mai pot, ma avem asa de putin, si eu sunt panicoasa, fricoasa, isterica si tuta rau, tare mi-e frica. ![]() Aida, despre maionezaa facuta din ou crud si eu am auzit ca nu e buna, dar recunosc ca la vinete nu pot rezista si ma gandesc sa un fim chiar paranoice, prea ne ferim de toate cele, nu ne putem inchide intr-un glob de stical, dar nu trebuie exagerat, zic eu. ![]() Trimit si revin... ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Felicitari pentru fotomodel!

27+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Da Doamne sa ne nastem sanatoase