Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)
Raspunsuri - Pagina 20
luhtien spune:
Uraaaaa! Am reusit si eu sa va prind din urma! ![]()
Am reusit sa termin si eu cu scolarizarile pe viatza asta
, zic eu. Acum astept sa se afiseze oficial notele. Neoficial as fi luat 8 la sustinerea disertatiei.
Super!
Pentru caderile de calciu pe care le-am facut din cauza ei, si pentru statul de la 10 la 6 seara pe hol, pentru toate toanele profesorilor din comisie 
![]()
Am o gramada de chestii de spus. Nu mai stiu care cine ce a spus. Va regasiti voi 
1. eu inca ma mai duc la serviciu. Mai am 10 zile si dupa aia intru in concediu.
Dar in prima saptamana tre sa facem curat in casa, varuiala, mutat de mobile, alea alea sa facem loc la noi in camera pentru BB 
2.m-ati innebunit cu ale vinete si cu lubenitze. Diseara viente si lubenitza scrie pe mine si pe burta mea
3.despre salteaua cu arcuri: eu una nu as lua pentru BB ... pentru ca risti sa nu fie perfect plana. Eu o sa cumpar una cu fibra din nouca de cocos. Am inteles, de pe net bineinteles, ca astea ar fi cele mai bune pentru BB.
4.carceiiiiii

....care ma iau noaptea din somn de nici nu stiu ce ma loveste...sau daca am picioarele reci...sau pe la burtica..in partea stanga la mine, de nu pot sa stau decat facuta covrig. Partea proasta la mine e ca nu trec cu Nospa...ci tre sa stau sa sufar ca un caine.
5.vreau si eu sa pun poze pe webshots, dar nu am cont si nici nu ma prind cum ar trebui sa imi fac unul. sa va arat si eu poze cu burtica mea...cred ca eu am cea mai mica burtica de pe acilea
daca cu tot cu BB la purtator avem 63 Kg...
Va pup!
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+27
kiki_cri spune:
Alex, Monica, Iuliaa cate un
pt raspuns.Asa voi face o sa ma duc la o farma sa imi cumpar.
Iulia ai fost f tare cum l-ai descis pe sot cum umbla cu recipientul
.
KIKI
28+
si 
alex25 spune:
Fetele, va pup, plec acasa ca nu mai pot, nu stiu ce am , dar nu mai stau sa risc sa patesc ceva.....sigur va gasesc la capitol nou!

----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Fetele, va pup, plec acasa ca nu mai pot, nu stiu ce am , dar nu mai stau sa risc sa patesc ceva.....sigur va gasesc la capitol nou! ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |

KIKI
28+
si
Roxxy80 spune:
Urina se recolteaza numai in recipiente sterile.
Mimika, am vazut ca nu s-au inghesuit fetele sa vina la intalnire
. O lasam pe alta data. Problema e ca eu plec din Bucuresti miercuri si mai vin de abia lunea viitoare. Deci daca va veti intalni in zilele astea o sa sufar rau.
Burtici, eu maine merg la eco de trim III. Chiar mi se facuse dor de Iosup
. Asa ca astept sa-mi puneti si mie saltaretele maine
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
monica_dicut spune:
Daa, saltele cu arcuri... cica nu e indicat deloc. DIn cate am citit prin diverse locuri cele cu nuca de cocos sau iarba de mare (sa fie tari) ar fi cele mai bune. Si ai mei imi spuneau ca eu am avut saltea cu zegrass (cica un fel de iarba) am avut si eu cand eram bebe. In plus sunt cica non-alergene, plus ca se gasesc si bio/eco. Sunt intr-adevar mai scumpe dar se pare ca isi meritat toti banutii.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Roxxy, mersi de raspuns
. Sa ne mai amintesti si maine sa scoatem
pt tine.
KIKI
28+
si 
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Burtici, eu maine merg la eco de trim III. Chiar mi se facuse dor de Iosup Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+ |
Gata! Såltåretele programate maine pt Roxxy
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
mimika spune:
Fetele, arata astia la TV cum se darama terasele din Cismigiu. Au daramat si Debarcader-ul
. Roxxy, stai linistita, ca nu cred eu ca ne vedem saptamana asta. Te asteptam 
31+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
lutoniana spune:
Luhtien ce bem ce mancam ?
Eu inghetata poftesc desigur....
FELICITARI sincere si de acum ne ocupam de bebelusi...

Cea mai fericita
31 + cu