Burtici fericite de septembrie-octombrie (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Aidadaca iti face plåcere så vb si iti transmit o stare de bine de ce nu?! Uneori gasesti mult mai mult suport pe asemnea forumuri decat de la 'prietene' binevoitoare...

hm , daca ai stii cat am primit eu de la forumul asta si cat mai primesc in continuare ... pot sa zic ca sanatatea mea mintala am primit-o in primul rand ... si muuuulte altele

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

poate te ajutam si noi macar un pic....ar fi foarte frumos

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

poate te ajutam si noi macar un pic....ar fi foarte frumos

... pai si voi faceti parte din DC

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, fetelor! Plecai si eu cateva zile si bum...parca ati exp-lodat la tastat!!
Am plecat saptamana trecuta la Vatra Dornei, nu in concediu ci la munca, adica sotul a muncit, eu am luat aer...
Ne-am intors vineri, pentru ca sambata am fost invitati la o nunta...unde am purtat o rochita facuta de soacra mea (de gata mai greu gasesti pe dimensiuni...ca ale mele) din fata mai era cum mai era, dar din laterala parca eram un ou kinder ..tare mandru mai era barbatelul meu de mine... am tot citit ce ati scris..si ieri ma apuca si pe mine curatenia...ei, dar asa de forma, ca era jale.. mai am timp...tot vad ca unele dintre voi au 32, 34 de saptamani si isi pregatesc bagajul de spital...tare as vrea si eu sa treaca mai repede timpul si sa vine bebele odata...eu sunt genul care daca e ceva de facut, mai greu sau mai usor, vreau sa sa termine odata..
Cu sanatatea o duc bine, parca am uneori un fel de carcei la picioare, bebele tot lenesoi este, dar se trezeste celmai des cand vreau sa stau si eu intinsa pe spate...nu ii prea place pozitita asta.. Joi ma duc la control sa vad ce si cum mai e pe acolo jos, ca nu am mai facut un tuseu de pe la 10 saptamani cred.
Va pup.

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
27+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata fetele,

da' ce harnice ati fost aseara! pe lucia inteleg, ca UK e in urma cu ora...dar aida, cu rezisti?

Despre scaunul ala, prietrenii nostri il au si nu fata e bine mersi, are 2 ani si un pik si tot in el e. Atata timp cat masa e rezistenta nu vad de ce nu. Mie mi-a placut ca nu ocupa spatiu si il poti lua cu tine in calatorii. adik ma gnadeam eu, pana la mama :)

lucia ce zici , ne bagam la diaspora sa facem si noi sac cu intaolniri la papanasi...ai nostri vor fi tiramisu...care vorba ta, e fantastic la tesco/asda/sainsburies.
diana apropo de nasteri de pasti si de craciun...maica-mea a copt cozonaci, a facut treaba, sambata in ajun de paste, s-a dus la control si au oprit-o la cezariana. simtea doctorul ca normal nu va naste si pleca si in concediu, asa ca as mai fi aut vreo 3 sp de stat. s-a apucat mama de plans, ca ar vrea s s duca pana acasa sa-si aduca schmburi. si docotorul a zis...na,na,na, ca nu mai vii inapoi. stai acum ca ti-om da noi un capot. si uite asa m-am nascut eu, la sf de aprilie, pe o caldura de mergea lumea la plaja. si dupa aia a venti un frig de ziceai ca e noiembrie. cred ca nu mi-a placut pe lumea asta, era bine acolo la mama in burtica.

ma duc sa mananc ceva ca mi-e foame rau. si o cafea, of course, ca mai am un plic. revin

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

de fapt lucia era in urma cu doua ore...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetelor,

Va scriu acum ca cine stie cand apuc sa citesc tot ce ati zumzait voi weekendul asta. Va dati seama ce ati facut? Trebuie sa recuperez 2 capitole jumate. O sa imi ia cel putin jumatate de zi ca sa citesc din urma si apoi, va trebui sa recuperez ce ati scris azi.

La mine a fost un weekend foarte agitat cu musafiri de nu am putut intra deloc pe la voi. Acum sunt cam adormita pt ca bebelul meu nu m-a lasat deloc sa dorm noaptea trecuta. Cred ca s-a razbunat pe mine pt ca i-am dat niste usturoi aseara cu fripturica. Are personalitate de pe acum.

Va doresc o saptamana usoara tuturor.

AAAA si sa nu uit la multi ani Moni_iulia. Multa sanatate si bebe grasun.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si multi de la noi!

Vesti proaspete: bbleusa are 1130gr, toate masuratorile sunt ok, prezentatie pelvina, citez "cracii lungi, de fotomodel". Nu mi-a dat de facut analize deocamdata, doar glicemie si control peste 2 saptamani cand imi da si trimitere la toate analizele. Continuam cu Centrum Materna chiar daca am inceput sa iau rau in greutate si incepand de ieri 2Nospa/zi, se pare ca din cauza pozitie imi apasa tare pe membrane si nu vrem sa fie prematura, asa ca trebuie sa ma rog sa fie totul ok.

Ati vorbit despre nastere si m-au apucat niste emotii si niste flututrasi prin stomac de nu mai pot, ma avem asa de putin, si eu sunt panicoasa, fricoasa, isterica si tuta rau, tare mi-e frica.

Aida, despre maionezaa facuta din ou crud si eu am auzit ca nu e buna, dar recunosc ca la vinete nu pot rezista si ma gandesc sa un fim chiar paranoice, prea ne ferim de toate cele, nu ne putem inchide intr-un glob de stical, dar nu trebuie exagerat, zic eu.

Trimit si revin...

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

&year

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata si multi de la noi!

Vesti proaspete: bbleusa are 1130gr, toate masuratorile sunt ok, prezentatie pelvina, citez "cracii lungi, de fotomodel". Nu mi-a dat de facut analize deocamdata, doar glicemie si control peste 2 saptamani cand imi da si trimitere la toate analizele. Continuam cu Centrum Materna chiar daca am inceput sa iau rau in greutate si incepand de ieri 2Nospa/zi, se pare ca din cauza pozitie imi apasa tare pe membrane si nu vrem sa fie prematura, asa ca trebuie sa ma rog sa fie totul ok.

Ati vorbit despre nastere si m-au apucat niste emotii si niste flututrasi prin stomac de nu mai pot, ma avem asa de putin, si eu sunt panicoasa, fricoasa, isterica si tuta rau, tare mi-e frica.

Aida, despre maionezaa facuta din ou crud si eu am auzit ca nu e buna, dar recunosc ca la vinete nu pot rezista si ma gandesc sa un fim chiar paranoice, prea ne ferim de toate cele, nu ne putem inchide intr-un glob de stical, dar nu trebuie exagerat, zic eu.

Trimit si revin...

----------------------------------------------
Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

felicitari pt vestile bune :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

lucia ce zici , ne bagam la diaspora sa facem si noi sac cu intaolniri la papanasi...ai nostri vor fi tiramisu...care vorba ta, e fantastic la tesco/asda/sainsburies.

Ai sa razi dar eu m-am bagat aseara, adica era deja 1 noaptea...si am citit si am tot citit dar erau tare multe fete nemultumite si care vroiau inapoi acasa
Am aflat si lucruri faine despre sistemul de invatatamnt de aici dar nu as vrea sa ma demoralizeze fetele alea ,,,,,"cu camerele mici si bani putini in UK" .....mai ales ca eu am atatea planuri, atatea vise si atatea de facut pe aici.....trebuie sa ma tin de drumul pe care am apucat si trebuie sa-mi reuseasca.....
Dar dupa ce ajung la zi...ca si acolo e ceva de citit ca sa pot scrie si eu ceva...am sa postez sa-mi dau si eu cu parerea, sunt sigura de asta
Eventual poti scrie tu prima ca sa-mi ridici moralul cand ajung la postarile tale

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput