Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 4
gabrittza spune:
Dana
sa fii sanatoasa si sa te bucuri in fiecare zi de cele 3 minuni ale tale!!!!!
Irina frumos concediul la 2 mai?
am inteles ca si Roli si Laura tot la 2 mai au mers.
cum mai sunt preturile?plaja?e curt,liniste?
fug acu la bucatarie si apoi sa pregtesc saculetu Dariei pt cresa!
revin...
grati.ela spune:
Gabby curaj! Trebuie sa fie bine...perioada aleasa nu e rea pt ca nu mai bantuie virozele urate. Stai linistita, la cat e de frumusik va fi indata indragita!
ceska777 spune:
La multi ani, Danonique!
Sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!
Distractie placuta!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Dana !!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
cynthia_ spune:
buna zuzici!!!
Multumesc pentu 'reprimirea' calda .
aweya promit ca o sa pun poze saptamana care urmeaza, acum nu am timp pentru ca plecam un pic la bunici, afara nu putem sta ca ploua cu galeata in continuu. Eu una m-am saturat de vremea asta de ceva vreme ploua aproape in fiecare zi, si astia de la meteo anuntau seceta pentru vara asta.
gabrittza mult succes maine la cresa. Eu nu-l dau pe Octi la cresa, va merge la anul la camin, intre timp o sa stea cu soacramea cu care deja s-a obisnuit, au stat impreuna ca eu am avut de invatat pentru licenta si sau obisnuit.
roli25 spune:
La multi ani Madalina si Danonique! Sa ne traiti, sanatoase si fericite alaturi de puiuti si de tatici!
Eu sunt foarte fericita ca incepe si casa noastra sa arate a casa...a montat tati aproape toata mobila de la Ikea, am inceput sa golesc sacii de haine si sa umplu sifonierul. E si bucataria aproape gata, mai avem un hop cu montatul aragazului. Dar in birou si in living tot semisantier e, materiale depozitate....mai dureaza.
Am fost si noi de dimineata pentru prima oara la biserica de aici, de langa noua locuinta.
Iar acum din nou la treaba....pe seara sper sa ajungem pe la bunici sa vedem si noi baietii.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
miri_mik spune:
dragele mele drage,
vin cu codita intre picioare si va dau de stire ca... au ajuns ecourile voastre pana la mine. m-a luat cu rushine in obraji cand am vazut mesajul grati.elei:)
stiti voi,nici o veste, semn bun. la noi se confirma:) vara, soare si mare, avuram. acu e rost de stagii pt copii, schimburi absolut inumane la servici, bebeloi nazdravani si... in rest toate bune!
nu ca nu-mi sunteti dragi, sau ca v-am uitat! departe de mine asa ceva. dar timpul, bata-l vina... abia de mai intru pe forumuri. pe blogul meu cred ca au crescut paianjenii... dar sper sa invie odata cu toamna. sunt in pline reconsiderari ale vietii mele. ma gandesc sa renunt la job, vreau sa-mi recunosc diploma, sa mai merg la vreo doua scoli. sa-mi aleg ceva ce sa-mi ramana. si... cred ca dragostea mea e tot invatamantul. sau poate e prea pretentios exprimat. dar trebuie sa ma simt utila. si sa scriu! cred ca asta ma doare cel mai tare. mi s-a pus pata sa public aici ceva, dar e mai greu cu limba. dar poate am s-o fac in flamanda... cine stie...
stiu ca avem mamici pe ultima suta de m. nour si emma... probabil sunteti in toiul pregatirilor, emotiilor si nevilor:) daca va ajuta cu ceva, ma ia cu fiori pe sira spinarii pentru ca vreau nr.3. si il voi face. nu acum - balonul mai e inca in burtoiul meu - dar in 2010 trebuie sa vina si nr3.
va pupez cu drag, va doresc o duminica placuta, o saptamana linistita, si ma retrag pt ca bbloi vrea sa jucam fotbal. tati doarme, bruno doarme, prietenul lui bruno la fel, doar huhurezii beau cafea, sunt constipati si se joaca cu mingea (eu si sacha, de atribuit, trageti voi liniuta intre personaje si acivitati):))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Roxana Ozanei i-a sarit incisivul central definitiv sub nasul meu... Mi-am dat seama ca o nenorocire se poate intampla intr-o secunda si de atunci sunt mai prudenta...si Ozi a invatat lectia! Cat despre dinti ca vor iesi stramb...nu ai de unde stii. Ozana a supt degetul pana la 9 ani si toata lumea spunea ca va avea dantura urata...de unde! Fata ta va purta aparat daca va fi cazul, se va rezolva problema...pana atunci va fi un mic shtirbete! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Mi-am adus aminte de Ozana, in secunda doi; stiu cat te-ai ingrijorat.
E-adevarat, si stomatologii mi-au spus ca poate sa-i creasca definitivii perfect drepti, fara sa fie influentati de 'pozitia' celor de lapte.
Vom vedea.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor ola-la dragelorsi un pt clopotei ....ne cataram peste tot ,am facut crize legate de scara interioara pe care facea Sasa ture in disperarea mea iar de aseara avem o usita la ea de toata frumusetea si o fetita cu capsa pusa,trece pe langa usita si i face na-na..... Sara Ioana 15.02.2008 ************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.20087.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Off, scara i-a 'venit de hac' si Adelei.
printesa frumoasa.
Cat despre aparat, nu stiu sa-ti recomand ceva.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela