Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

la 2 Mai am fost, unele lucruri nu se schimba niciodata, acolo merg de douazeci si ceva de ani, desi nu prea mai e plaja. de data asta chiar fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Am aterizat si noi de la biserica , ne-a prins ploaia pe drum , pe mine si pe Maria ;la Tulcea ploua torential

Lala20 , multumim pentru capitol nou si o floricica

Am vazut poze frumoase : pe Bianca de la Slobozia , pe Dudu si frumoasa Ozi grati.ela , imi pare rau pt iritatie , sper sa-ti treaca cat mai repede

ramonab, primim cu drag cafeluta din partea ta

ginnette , multumesc frumos

La multi ani pentru Danonique sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire alaturi de frumoasa ta familie

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

eu am mult de recuperat, in dimineata asta m-am tot uitat la poze, am vazut mihaita de nicole, cei doi fratiori ai lui danybv si pe domnisoara biencuta. s-au facut mari si carem\ai de care mai draguti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna tuturor!Multumesc mult ptr urari!Va invit la Paris lasi. Am iesit aseara la restaurant doar noi doi si l-am lasat pe Darius cu bona.Azi vom iesi cu prietenii iar pe puiut il vom lua cu noi doar doua ore dupa care il vom aduce acasa.Ma simt putin rau ca nu il voi tine toata seara cu noi dar e mult mai bine ptr el sa stea acasa in liniste. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ola-la dragelorsi un pt clopotei
in primul rand i transmit, desi tarziu ,condoleante lui Grati ,apoi o imbratisam pe Elle pt frumusica semnatura,i uram bun venit lui Ramo din co.si te implor vb lui Ceska nu il tunde pe Andrei Lala...si D-ne cate am mai avut in cap
stiu si de cucuiul Evitei si de patania buburuzei cu dintisorul,imi pare ff rau

mai fetelor eu fara forumul acesta recunosc eram in plop si plopu???....in aer,evident asa ca .....si cam atata
pacat ca nu am fost mai pe faza si in timp real ca si eu vb lui Shose ,de curiozitate a murit pisicanu am prins nimik dar nu mai conteaza ,sper sa nu crap numa'

ce facem noi???o o o ,pai binisor ,nu bine ca nu i frumos ,ma bucur ca am scapat si noi de ROR caci aveam o adevarata obsesie ,crestem frumos,repetam tot ca papagalu,le mai si legam atunci cand avem chef in rest doar papagalim ....ne cataram peste tot ,am facut crize legate de scara interioara pe care facea Sasa ture in disperarea mea iar de aseara avem o usita la ea de toata frumusetea si o fetita cu capsa pusa,trece pe langa usita si i face na-na.....nervoasa nevoie mare,singurul loc la inaltime a ramas acum masa din bucatarie pe care danseaza de cate ori pisica nu-i acasasoricelul tusti pe masa
sper sa ne ajute D-nezeu sa vindem ce ne sta pe creier sa o tulim in co si noi,as vrea mult de tot caci altfel suntem in plina criza si mai mult de o sapt la padure nu pupam.....ramane de vazut
va pupacesc apasat si zgomotos si sper sa fiu mai forumareasa sapt asta caci mi tare dor de voi

ps.am o rugaminte ,vreau sa achizitiones un aparat salin ,merita??e bun???foloseste cineva???ceva pareri

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://family.webshots.com/photo/2444012730102497651zXcTai e superba iar asta http://family.webshots.com/photo/2230182070102497651KEVqUJ mortala! Ramona ai un flacau o dulceatza!

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc putin din capitolul trecut si,desi inca nu am ajuns decat pe la jumatate ,am ramas cu un gust amar.Eu va iubesc pe toate si nu am avut decat de invatat de la voi.De multe ori imi puneam intrebari in legatura cu comportamentul copiilor mei si de fiecare data am gasit raspunsuri care sa ma linisteasca.Sper din suflet sa treaca acest episod urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Grati

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Gabi(Ploscariu) am reusit vineri sa fac un virament ptr Ionut.Sa imi spui daca au intrat banii in cont.Sper sa strangeti toata suma de care aveti nevoie.Daca nu reusesti sa aduni toti banii spune-mi si voi face tot posibilul sa completez ceea ce lipseste. si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata pe la pranz
Laura si mie imi place poza aia.dar nu stiu cum a reusit tati sa o prinda asa pe Daria ca ea ne da capul sa il pupam,nu gura sau obrazul.mie imi convine asa ca la cat de pupacioasa e prefer sa o pupam pe frunte/par.
Ramo pozele alea sunt facute de mine si ma bucur ca iti plac.
nu o mai laudati pe DAria ca mi se urca la cap
Grati am vazut pozele.chiar imi era dor de voi.

noi innebunim in casa
jucariile sunt neinteresante,noua ne place in curte.

MAINE MERGEM LA CRESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma doare stomacul numai cand ma gandesc!am niste emotii de mor!

Mergi la inceput