Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetele,

LA MULTI ANI CI SANATATE SI NOROC, MADALINA SI DANA!
SA FITI FERICITE ALATURI DE PUIUTZI SI DE TOTI CEI DRAGI!

Simona, slava Domnului ca s-a retras puroiul si ca sunteti pe drumul cel bun!
Pozele nu le-am descarcat.

Ramo l-am admirat pe bulin; mai ales, in poza unde sta tolanit in scaun, mi se pare mortal!

Larisa, Laura eu, avand avantajul ca stam la curte, o scot si pe ploaie, cam 30'-45'; dupa ce ia toate baltile si se uda bine la picioare, o bag in casa; dar macar o 'racoresc'.

Danybv sa-ti fie de bine noua tunsoare; foarte bine iti sta; si am admirat-o si pe blondina

Am admirat-o si pe Daria (de gaby) - dulce foc!

Ma bucur sa 'revad' fete: Cynthia si IrinaL!

Despre dinte, ce sa mai zic?! Faptul ca era de lapte nu ma consoleaza; caninul o sa-i 'fuga' spre incisivul central si o sa fie cam 'incalecati'; cand vor iesi definitivii, vom vedea dak este nevoie de aparat sau nu.
Nu cred c-o sa mi-o iert prea curand ca s-ar putea sa aibe dintii strambi

gata, ca iar incep sa ma 'placintesc' (si sa ma vait .)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

grati, am patit si eu asa ceva la mare cand eram gravi cu tudor, au trecut repede si de atunci (2005) nu au mai aparut. cica ar fi o reactie alergica la...soare! anul asta s-a si vorbit de un nivel mare de radiatii UV.

ramo, cum gasesti tu o vorba buna pt toata lumea . m-am simtit putin ignorata, e drept, dar nici nu am pretentii, ca intru din an in paste... am facut putine poze la mare, ca nu am avut ragaz. abia m-au lasat sa rasuflu copiii astia ai mei. m-am bucurat ca ilenei i-a placut la nebunie in apa, greu o mai scoteam si pe urma ma zapacea cate jumatate de ora 'apa, apa'. uite si vreo doua poze, totusi, mai mult ca sa vedeti cum mai arata acum, dupa doua tunsori
http://family.webshots.com/photo/2601841220102626795ZkfodX?vhost=family

Mergi la inceput

roxana, tocmai cand ma simteam mai ignorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Irina pozica e tare micutza dar tot am reusit sa vad o micutza punkista!

Mergi la inceput

Roxana Ozanei i-a sarit incisivul central definitiv sub nasul meu... Mi-am dat seama ca o nenorocire se poate intampla intr-o secunda si de atunci sunt mai prudenta...si Ozi a invatat lectia! Cat despre dinti ca vor iesi stramb...nu ai de unde stii. Ozana a supt degetul pana la 9 ani si toata lumea spunea ca va avea dantura urata...de unde! Fata ta va purta aparat daca va fi cazul, se va rezolva problema...pana atunci va fi un mic shtirbete!

Mergi la inceput

grati, de cand n-am mai scris, am uitat sa pun un link ca lumea. am remediat, acum aveti bonus si o balena esuata...

Mergi la inceput

...unde ati fost la mare? mandra ta s-a balacit nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Irina bine s-au simtit copiii la mare.Ileana s-a facut maare si frumoasa Faini sunteti.
Nu am vazut balena esuata totusi

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Test

Mi-am schimbat la semnatura.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

La multi ani madalina si danutza, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

M-am uitat si eu la poze putin, ce-am gasit in cap asta doar , am vazut si eu buburuza tunsa (sunt in urma rau), pe razvanici scumpici, ozi si dudu la mare... puiutii frumosi!

si fug sa-mi hranesc familia!

Mergi la inceput