Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 11
ceska777 spune:
Noi am avut musafiri, apoi am iesit pe strada la joaca, am facut baie am papat si acum are chef de orice numai de somn nu......
Nu am auzit de la nici zuza pareri despre momentul la care am comandat un sling...
Ven,
frumoasa vacanta ati avut! Traiasca bulgarii, nu?!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
Ceska eu am vazut mess tau dar sunt zuza rau,nu ma pricep,nu ti greu totusi???nu stiu ce sa zic
vreau sa iau un scaun de masina dar nu ma pricep ,vreau bun si ieftin (moca daca se poate )http://www. bestkids . ro/pc-3094-140-scaun-auto-beline-sp-2008.aspx
ce parere aveti de el?ar fi bunicel??ca ieftin este....pare ok dar nu stiu daca se si lasa in jos macar o pozitie spatarul ,pt nani
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ven spune:
Pe afara, Gabi, pe afara
Fetelor, multumim de complimente.
Azi m-au terminat copiii astia ai mei, amandoi au fost turbati, sper sa fie doar 1 zi re-acomodarea
Ramona, ms de PM. Si de complimente, dar stii vorba ceea, look who's talking! Tu parca esti o adolescenta faina rau, cu copil
Alina, ms si tie. Mai povestesc cand ma lasa 'dusmanii'. Azi a fost zi de spalat haine. 5 masini, s-au si uscat vreo 3 pana seara :)
Mai vroiam sa-i zic Ellenutei in legatura cu plaja din Byala. Sunt 113 trepte - pe numarate.
Din loc in loc e spatiu 'de odihna', adica niste bancute, misto ideea.
Noi mai mult pe la piscina am stat, pt. ca asa ne place. Doar familia cu copilul de 1 an jumate a stat numai la plaja zi de zi, de 2 ori pe zi, pt ca acolo le era mai usor cu el. La piscina vroia non-stop in apa copilul, pe cand pe plaja isi gasea de lucru la nisip si era mai bine pt. ei.
Sunt si pe plaja sezlonguri, umbrele si masute - free of charge.
Apa marii e intr-adevar mai adanca dupa 2-3 pasi de la mal, dar nu de 2 metri adancime, nici vorba. Imi ajungea mie pana la sold, sa zic. Nu e apa mica pana departe, cum e in unele locuri din Romania.
Cum zic si fetele, copiii in funduletul gol am vazut doar la mare, si erau romani . La piscina oricum NU E VOIE sa-i lasi in fundul gol, la magazinasul hotelului se gaseau papmpersi pt. apa.
Si inca o chestie. Stiti la pe litoralul romanesc multe femei au slip mai decoltat (pana la tanga). Acum vreo 3 ani mi-am luat si eu, ce mi-am zis, pana mai am cat de cat ce arata, ca la batranete mi-a parea rau ca n-am aratat [GLUMA!]
In Bulgaria, surpriza! NIMENI, dar nimeni nu avea astfel de slip. Asa ca l-am purtat in prima zi, si apoi gata, am abordat celalalt costum de baie, cu slip normal.
(Am uitat sa zic ca ca la Byala era plin de nordici. Plin, norvegieni, suedezi, rusi).
Gata pauza, trag 2 copii din 2 directii de mine.
Pupici!
matgravidut spune:
Salutare si de prin Canada.
Noi am avut un weekend bunicel... in sensul ca sambata tati a lucrat la basement si ne-a pus pe scara lumini la nivelul picioarelor care se activeaza cu un senzor de miscare... Sunt super cool. Dupa-amiaza am fost la IKEA si m-am pricopsit cu o lampa pentru camera copilului (daca va puteti imagina ca copilul nostru nu are camera lui)...
Duminica ne-am dus la plaja. De fapt la Lake Huron care are valuri si plaja. Este exact ca la mare. Pitica s-a balacit de m-a obosit complet. Am facut poze frumoase dar vi le pun deseara cand ajung acasa(o sa le vedeti maine).
Nemary ma intrebai daca excursia noastra la munte nu a fost obositoare pentru cea mica. Sa stii ca usor nu a fost, dar am incercat pe cat posibil sa ne invartim in jurul programului ei. De exemplu in a doua zi am urcat cu telegondola pe munte dimineata iar dupa ne-am intors la hotel. Ea a dormit iar noi am citit. Apoi dupa amiaza cand s-a trezit si dupa ce a mancat, ne-am plimbat prin statiune si seara ne-am dus la piscina. Daca am facut drumuri mai lungi, faceam un popas de vizita pe la 11.30, o scoteam afara, papalea si apoi inapoi in scaunul de masina la somn...
A fost tare cumintica. Plus... ne-a si cantat cate ceva.
Grati.ela vai vai ce necaz cu dintisorul... sa stii ca si mie mi-e teama cu Bianca pentru ca indiferent cat stai dupa ea, ceva tot se intampla, plus.. e tare impiedicata mai frate... nu stiu ce sa ma fac cu ea... cred ca o sa-i pun obstacole si sa o invat sa mearga printre ele... ca altfel cred ca o sa mor de fiecare data cand se loveste ea cu obrazul capul genunchiul sau mai stiu eu ce
Stancutza mama mia ce faine sunt pozele. Ce frumoasa e Sofia... Imi place poza aceea alb negru cu voi doua cand sta ea linistita la tine in brate. M-am totpit toata cand am vazut-o.
Ramonab si Honey si a mea face crize din astea de nervi... tipa... si taipa taresi zice "nu nu nu nu", iar mama m-a invatat sa nu o bag in seama. sa intrerup orice faceam si sa nu o mai bag in seama. Se pare ca functioneaza. Cat despre plesnit inca nu am gasit o solutie. Am aplicat si eu ce a zis Honey, dar a mea a inceput sa se incrunte la mine si sa tipe... No... asta-i bai. Mai ales ca plezneste si ciupeste de mama focului.
Va las zuze dragi... va pun poze deseara...
Pupic la voi.
stoisor spune:
Ven super locatia ,apusul e bestial,pustiu pare in elementul lui underwater, iar mamica sexy mama,frumoasa vacanta
Sasa sforaie ...ma bag si eu la nanica
pupaceala
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
matgravidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Elle si Rox , eu am un fix pacatos in legatura cu lasatul copiilor despuiati pe plaja sau la piscina Please, nu o faceti Sunt atatia dezaxati in jurul nostru... Scutecele pt apa nu sunt chiar costisitoare si sunt foarte practice. In plus la bulgari o sa vezi Elle ca 98% din bebelusi au slip/scutec. Alea 2 procente lipsa ...sunt romani. Fara gluma Nu va suparati pe mine. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze Design blog |
Ce sa va mai spun ca aici nu poti sa apari cu copilul gol la plaja. Te amendeaza astia de urgenta... Noi numai in curtea proprie in piscinuta din acea mica o lasam pe Bianca dezbracata.
matgravidut spune:
[quote
vreau sa iau un scaun de masina dar nu ma pricep ,vreau bun si ieftin ([size=1]moca daca se poate
[/quote]
Draga mea, noi am trecut prin furcile caudine cu scaunul ala de masina... si asta fara sa ne facem probleme ca nu l-am putea duce inapoi daca nu ne place...
Din experienta mea iti pot spune ca
1. scaunul de masina nu trebuie sa fie fix. Daca se poate da pe spate este foarte bine... pentru ca copilul va dormi in masina si este foarte greu sa doarma daca sta cu spatele complet drept. Daca este un pic dat pe spate este mult mai bine.
2. Cumpara un scaun care sa ii fie bun mai mult timp. In Canada este obligatoriu sa ai scaun pentru copil pana ce copilul implineste 8 ani sau ajunge la greutatea de 20kg (care vine prima).
3. Calitatea materialului este importanta pentru ca daca sta mai mult timp acolo, mai ales vara, poate transpira si poate face iritatii.
4. sa aiba sus urechiuse. Sunt ca niste iesituri la nivelul capului care sunt foarte bune cand ei adorm, pentru ca nu le care caputul intr-o parte. Eu ii mai proptesc capul cu un scutecel pus intre cap si urechiusa scaunului.
5. alege un scaun care arata ca un fotoliu. Cele care arata ca o pernita cu manere sunt bune de NIMIC. Sunt chiar foarte periculoase pentru ca copilul este inaltat doar, iar scaunul ala nu are stabilitate in curbe.
http://www.babycenter.com/0_how-to-buy-an-infant-toddler-car-seat_430.bc
http://www.babycenter.com/0_car-seat-safety-how-to-choose-and-use-a-car-seat_399.bc
stoisor spune:
am gasit si un inglesina movy la 480 ron ,pare mult mai ok
vb singura ,sper sa nu va stresez
si apropo nici noi nu ne plimbam zana goala pe la piscinano,nu i frumos si eu am fixu cu dezaxatii si ma bucur ca prin alte locuri exista chiar si legi pt asa ceva,super ,ma mut acolo
acum chiar plec
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
matgravidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven In Bulgaria, surpriza! NIMENI, dar nimeni nu avea astfel de slip. Asa ca l-am purtat in prima zi, si apoi gata, am abordat celalalt costum de baie, cu slip normal. (Am uitat sa zic ca ca la Byala era plin de nordici. Plin, norvegieni, suedezi, rusi). Gata pauza, trag 2 copii din 2 directii de mine. Pupici! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Ven, aici in Canada lumea este foarte pudica... Nu am vazut nicaieri tanga. Nici nu se gasesc de cumparat.
Ceea ce este mai haios este ca barbatii poarta sort. Nu am vazut pe nici un barbat slip (aici li se spune speedo). Barbatii care poarta asa ceva sunt luati de homosexuali. :)
Si asta este valabil si in Dominicana si in Mexic unde am fost.
Barbatu-meu nici nu mai stie cum arata slipul...
iar de slip tanga si de top-less... numai in Romania.. asa ca poate la anu' venim sa ne clatim ochii pe litoralul romanesc. HI HI