PRIETENE FARA TITLU (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!

Ingrid, da e in drop poza cu bluza cu spatele gol. Uite aici http://www.dropshots.com/irinamav#date/2009-07-13/11:40:38
Nici eu nu zic nimic despre fumat.

Any, am uita de faza cu "sarpele". Dar uite c-o aflasi de pe forum. Am vazut si eu pozele cu Ioana frumoasa. Pe zi ce trece seamana tot mai mult cu Codrin. Contributia ta unde e ?

Moni, haioasa Diana cu fetita lui Cristi; deci musai Cristi sa "produca " o fetita asa ca ea.

Denisa, nu te plictisesti acasa fara copii?

Ana, deci Clara danseaza si prin somn. Super!

Ursu, eu tot nu m-am lamurit. Esti insarcinata sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

In seara asta am sa ma culc mai devreme ca prea am stat in ultimele zile pina la 1 si dimineata abia reuseam sa deschid ochii.
Asa ca va pupicesc si va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nici eu nu stiu inca ... mai am de asteptat ...

Tare faza cu sarpele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- nu ma plictisesc prea mult ca am renovari de facut,luat fiecare camera la mina si ordine si curat(5 cameree, 3 bai si un subsol),de gradina nu mai zic ca am ignorat-o,si plsu ca treb sa ma si odhnesc fiind bolnava cu tiroida- insa imi lipsesc enorm, de la sculatul de dimi, si pina cand vin acasa de la job si imi vine sa ii caut, dar asta e deocamdata, si mai merg si la sala sa fac gym,ajuta ca 1h nu am timp sa ma gandesc la nimic.
A si nu uita ca husbandu= copil mai mare, asa ca...
Ursu-mai baga stiri sau poze.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Moni stai linistita caci si Raisa il pandeste pe tasu' dar nu prea are sorti de izbanda. La noi ca sa se duca la baie tre sa deschida usa de la camera care si noi ne chinuim sa o deschidem vara, pt ca se umfla tocurile si se lipeste.

Intr-o dimineata pleaca tasu' cu "cortul" si il intreaba: "ai facut caca pe tine?" Deci vad ele ceva si nu prea inteleg ce este.

Eu am avut o colega in scoala generala care mergea la mare cu ai ei numai la nudisti, vorbind cu maicasa (eram prietene bune) mi-a zis ca astfel ea nu a mai avut nicio curiozitate de mica.
Acum nu stiu cat de buna este aceasta metoda, inca reflectez.

Mergi la inceput

Fetelorrrr faza tare de tot!
Incepe Raisa sa urle si sa ne strige, dupa care incepe sa boceasca dar fara sonor ... eu: ce ai ma de tipi ... ea: a venit tantaru' ... eu: ei na, gonestel ... ea: bazaie mai rau ... se duce tasu' sa vada ce s-a intamplat ... o vede pe o parte (se ascundea sa nu o vada tantarul) si i se mai vedea doar degetul care arata tantarul

Mergi la inceput

Mei dar m-ati lasat singurica?

Moni nasti? sper ca nu inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Azi am fost pe drumuri. Treburi prin orash cu tot familionul. Abia pe la 6 am ajuns acasa, apoi copiii s-au luat cu joaca....Acum dorm in cele din urma. Am avut si o surpriza placuta. La socrii fiind, apare postaritza cu alocatia noastra. EU cum nu stau la socrii, tb sa merg mereu la posta sa o iau. SI tocmai azi s-a nimerit sa ma gaseasca! Nu mai spun ca n-am mai primit alocatia Anei de peste un an si ma tot pregateam sa ma duc sa fac cerere sa o primesc. Eeee, ce sa vezi? Am primit azi toata restantza! Adica s-au sesizat ei singuri. Maaare chestie! M-au scutit de drumuri aiurea.
Am vazut si poze cu fetitze mai ales! Toate sunt superbe. Ma uit la ele si cred ca tb s-o tund pe a mea. Eu am tuns-o fff rar si numai varfurile si tot nu are parul prea lung. Nu mai spun ca e oarecum ros si latzos. SI nu prea-l tzine prins. Cred ca e cam baietzoasa domnisoara mea. Dar e dragutza si cuminte (hai s-o laud!). Acum e in faza de pictat. Are planse cu diverse desene si picteaza pe ele in nestire. Adica practic coloreaza chestia respectiva, la modul grosier si in general intr-o singura culoare. Va dati seama ca vrea si Razvan! Tb sa-l las si pe el. De fapt in general RAzvan face absolut tot ce face ea. MAi putin cu vorbitul si facutul la toaleta. In rest....Si mai nou o striga: ANA! Deci incet incet vorbeste. Dar taaaare incet. PAna acum spune: ANA, TAta, gata, doi, da. Il intreb ceva si e foarte hotarat in afirmatii: "DA".

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele.
URSULINA nu nasc inca ,desi nu mai aveam mult azi-dimineata devreme.Contractii dureroase una dupa alta plus lovituri de flacau de nu mai stiam care ce-s ... Am mai luat pe la 8 un no-spa si mi-am mai revenit dupa aia,ba chiar am mai atipit.Aseara n-am mai revenit la net,ca Diana abia pe la 23,30 a adormit A si sosit tarziu de-afara ce-i drept,dupa ora 22. Si cu o julitura in genunchi si un cucui in frunte,ca fuge de bezmetica inclusiv cand impinge caruciorul de jucarie.Noroc ca-s superficiale.
BRANDUSA buna vestea cu alocatia,ma gandesc ce bine ti-a prins! Eu mi-am facut in mai cerere sa imi vina in cont si o astept sa intre de-acum din iulie.Daca o lasam prin posta in 10 a lunii era aci,dar asa cica au termen pana prin 25 Dar macar nu mai avem grija postaritzei sau de mers la posta daca nu suntem acasa.Mai ales ca vor urma si cei 200 pentru Tudor.
Va sa zica la voi program de pictat ... lasa ca e fain! Si Diana pe la inceputuri avea tendinta sa coloreze intr-o singura culoare,abia dupa o vreme a diversificat paleta.Acum a luat-o chiar invers,adica coloreaza un singur obiect in mai multe culori gen curcubeu

Aici e groaznic de cald,n-am scos-o nici azi pe Diana afara,ii punem iar piscinuta la balcon vreo jumatate de ora si o sa iasa iar diseara doar.

Mai bag un ochi p-aci si poate mai revin,daca mai imi vin idei.Cam greu cu Diana care numai la burta mea non stop cu diverse jucarii gasite p-aci ... trebuie musai sa i le arate lui Tudor De-ati fi auzit-o aseara ce ii mai vorbea si ii povestea sau recita ...

MONI 35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Of ce copil am Tocmai ma bucuram ca pot citi presa pe net in liniste, ca s-a dus singura de-a facut kk,dupa aia a mancat seminte de dovleac gasite p-aici ... pana i s-a nazarit ca ii e sete vrea sa stea pe scaunele inalte de la barul din holul lui frate-meu.I-am interzis categoric sa se apropie de ele doar ca ... aud scartzaind ceva pe parchet,o strig si-o intreb ce face??? ... la care imi zice ca ea sta numai langa biblioteca.Cand ma duc ... carase din camera goala cu jucariile un taburet cu picioare de metal si sezut din lemn - destul de inalt si-ala dar nu ca cele de la bar evident - il instalase in fatza rafturilor bibliotecii ,se catzarase pe el cu fatza la biblioteca si sorbea tacticoasa din paharul cu suc ... se prefacea ca e la bar Nu se lasa fata asta cand ii intra ceva in cap Nu mai zic ca nu poate zice omul ceva in prezenta ei sau sa ii zica ei, ca imediat fura expresia si ti-o tranteste inapoi cand ti-e lumea mai draga.Gen ca i-a zis lui taica-su: "cu mine nu faci fitze!" cum i-a mai zis el ei.

Am plecat ca ma scurg aici de cald,nu stiu ce face asta cu PC-ul meu, cred ca daca nu mi-l aduce azi fac urat

MONI 35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput