PRIETENE FARA TITLU (41)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Heloo,
Ce linsite pe aici,nu scrieti nimic toata ziua, sunteti bine?
Noi aseara am vazut o comedie faina, The hangover, si azi cred ca eu gatesc si Dr treb sa mearga sa ia restul de gresie pt WE sa incercam sa facem 80% macar.
Hai ziceti ceva ca sa nu vb de una singura.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
Hello,am venit un pic pana o dusuleste taica-su pe Diana, dar nu stau, ca trebuie sa merg sa ii citesc povestile ... mai am o marja te timp pana isi bea si lapticul.
Inainte de a intra la dus, a fost el la baie si am prins-o pe Diana holbandu-se pe gaura cheii
A fost ca de obicei pe-afara de la 19 incoace,dar inainte cat a stat in casa ... plictiseala mare! Si la amiaza a "dormit" doar juma' de ora.Ce sa facem cu caldura asta nu era de iesit.Si eu m-am mai uitat la un film acum seara,daca tot am fost libera.Pe la 14-15 m-a apucat un rau de nu ma puteam tine pe picioare si nu mai puteam sta nici culcata ca nu primeam nici aer ca lumea M-am refugiat in camera de zi si am stat sa bata aerul conditionat pe mine,am mai luat si o gura de cafea si cu chiu cu vai mi-am revenit.Ma gandesc ca mi-o fi fost si tensiunea scazuta si de la no-spa si de la caldura.Fara aerul asta conditionat ... nu stiu zau ce ma faceam !!!
Vad ca e cam pauza p-aci. Si voi sunteti toropite de caldura? Nici sa lucrez nu am putere ... as avea de calcat,dar nici vorba sa pot acum.In schimb am trantit la repezeala o prajitura cu ... afine,ca tot mi le-a cumparat mami si zaceau acolo.Cum mai aveam si niste zmeura ratacita am aruncat-o si pe-aia in tava.De fapt e "reteta' de la prajitura cu visine.Sa vedeti ce culoare mov a iesit piscotul dar e comestibila
Am plecat,nu stiu daca mai revin in seara asta,depinde cat de repede adoarme Diana.
PC se pare ca maine pe la amiaza mi-l aduce,sa vedem daca se tine de cuvant ca am ramas in urma cu treaba acum
MONI 35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Bee spune:
Buna fetele.
Denisa, deci voi aveto program de amenajari in weekend. V-ati lamurit cu adezivul? Noi cand e vb de amenajari, in teorie stiam treburile mai bine decat meseriasii. Tot ce inseamna materiale, ce, unde, cum, cat, am decis noi. Si a fost bine. Cu manualitatea sta sotzul meu mai rau (si rabdarea.....). Mai spune-ne de Alex. Eu sunt foarte curioasa ce ti se pare tie ciudat la el, in afara de faptul ca nu mai e vorbaretz din cauza urechiuselor. Nu de alta, dar si eu am un baietzel cam de aceeasi varsta. Ash fi curioasa sa intre si Daniela sa ne mai zica de ai ei 2 puisori.
Ana mea nu are curiozitatzi de genul serpi cu tzepi sau alte alea. Noi nici nu ne expunem la modul "exhibitzionist", dar nici nu ne ascundem deloc. Deci cei mici au vazut, nu-i intereseaza, nu-s curiosi. Si daca aveam cort si nu eram gravida, cred ca fix in Vama unde e plin de oameni de tot felul (inclusiv dezbracati) aterizam.
Si la noi e ingrozitor de cald, noaptea nu pot sa dorm, Radu e in delegatie si vine abia maine seara. Iar eu am atacuri de panica noaptea. ma sufoc si mi-e frica sa mai adorm. Ziua la noi e: Mami, mami, mami.......Apa,mancare, picturi, cereale, bombonele, apoi banane,joaca, somn.....Azi i-am bagat si la piscina si s-au distrat tare bine! Razvan e ca un peste. Numai pe la fund cu capul. Se vede zodia de apa. Si chitzaie continuu.
Maine va fi si mai cald. O sa mooor.
Io-s pe aici.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Nu ma dati disparuta, sunt in zona dar cu pluta, am muuuuult de invatat, timpul trece si eu sunt tot mai stresata.
Am citit ce ati scris, nu am retinut mare lucru, am retinut doar ca Diana de Ingrid nu mai vrea lapte, aia e, Ingrid, nu o forta, incearca sa ii dai iaurtel, branzica etc, sa fii sigura ca papa destule alimente cu calciu.
Aaa, si cu fumatul, nu mai zic nimic ca io ma simt cu barzaunele ala mare la cate prelegeri antifumat am tinut pe aici.
Denisa, sunt convinsa ca Alex nu are nimic, probabil e de la urechiuse, asteptam sa ne spui ce a zis medicul si tinem pumnii.
Ursulica, hai ca asteptam testul pozitiv, tinem pumnii.
Brandusa si Moni, aveti grija de bebei, imi pare rau ca suferiti de caldura.
Gata, nu mai tin minte ce voiam sa zic, scuze, pup restul fetelor.
Sunt prin zona, ca pana dimineata mai e.
Lost in different projects...
Ana_m spune:
Hola,
Caldura mare si la noi , domnule, sunt vreo 32 de grade in casa acum de dimineta mi-e frica sa ma gandesc ce va fi azi . De dimineat asuntem liberi asa ca o tulim la mare , eu dupa masa trebuie sa merg la lucru . Dar trupa inca doarme ca ne-am culcat azi noapte dupa 12 , am fost la fiesta . In localitatea alaturata unde stau prietenii nostrii . Se facea paella po****r , adica o paella din aia imensa sa mance sute de persoane . Si in tot satul pe centru era plin de mese si scaune , toata lumea a iesit sa mance in aer liber . Paella ti-o dadeau ei , si restul ce mai voiai , toat lumea isi aducea de acasa : suc , bere , felul 2 , dulciuri tot ce voaii toti erau cu cutii din acelea refrigerante portabile . Noi am fost invitati de prietenii nostrii si de o tipa care aare restaurant , asa ca de mancare s-au ocupat ei . Am mancat : clatite umplute cu carne , tortila de patats , iepure tocanita , piept de pui , salata , paella,pepene ,prajituri , clatite cu cioco , vin , sampanie . Si mai erau o gramada dar nu am mancat din toate . Nu am mancat mult dar din toate s-a adunat , acu mi-am facut o cafea mare si tare ca vad un rau , sa nu mai vad azi mancare . Clara incontinuu a fugit in jurul mesei noastre , eram vreo 15 , nu a stat o clipa. Si-a gasit o amiga de vreun an juamte doi , aia sarca fugea dupa ea , se catara si ea pe unde era Clar anumai ca nu prea putea . Pe urm aau venit niste copii mai mari si era cu aia in grup nu stiu cum s-ao fi inteles, dar mi-a placut ca a fost tare dezinvolta , nu a avut treaba , a dansat cand auzea ca venea banda de muzica , ce mai . Am stat pana aproape de 12 noia m plecat primiii , cu Clara , ca pe urma lumea mergea la dans toata noaptea .
Acum doarme strumfa de numa a picat azi noapte in 2 min , pai cred ca a a facut km in jurul mesei , si mergea la pozat cu toata lumea , zici ca ea era vedeta pe acolo . >O sa pun poze cand mi le trimite prietena mea ca a facut ea destule cu aparatul ei.
Anda, tu cand ai examene ? Spor mult la invatat
Ingrid, ce face Diana be alaptic ? Uite Clara de cand am veit aici doar de 2 ori a baut lapte . ea care toata viata a fost fan lapte si dimineata si sera, s-o fi saturat acum copila , nu stiu ce sa zic . dar papa zilnic iaurt , cascaval si zic ca e ok .
Moni, fata draga tu mai si prajituresti pe caldurile astea ? Eu nu am nici o tragere de inima sa intru in bucatarie cand e asa de cald .
Denisa , spor la treaba in weekend.
Bee ce bine ca lui Razvi ii place apa , macar se mai racoreste .
Vai ieri am fost la mare , au fost niste valuri imense , au inundat toata plaja . Noi eram la mal si s-a spart valul si asa putenic ca luat-o pe Clara cu colac cu tot si bagat-o la fund , 2 sec nu am mai vazut-o , de era sa innebunesc , si repet eram la mal . Asa m-am speriat de nu mai am fost buna de nimic
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Pe aici se anunta 36 de grade, in casa la ora 10 erau 28. Acum mi-e frica sa ma uit la termometru. Bine, e convenabil fata de canicula de afara.
Anamaria, cand ziceam ca va chefuiti, nu credeam ca in asa ritm alert. Apoi, sa va tina fortele, ca distractie vad ca e la maxim. Nu-mi aminti de mancat. Ca nu mai stiu cum sa fac, nici o termita n-ar fi mai eficienta. Si se vede deja.
Nu stiu de ce nu mai bea lapte, of, mor de ciuda. Eu mai incerc din cand in cand, dar il respinge.
Bine ca mi-ai zis de apa, asa m-a luat pe mine valul odata, eram aproape de mal, dar am zis ca ma inec...ce disperare, uf si doar stiu foarte bine sa inot. La copii e si mai rau, saracuta Clara...
Ursu, tare comica e si Raisa cu tzantarul, Diana ma striga sa-l omor imediat daca il vede, cand uit sa-i pun lichidul in priza ma atentioneaza...seamana pe mine, nu suporta bazaitul ala enervant. Cum te simti?
Bee, cum mai stai cu urticaria? Eu n-am patit asa ceva, mai asta iti lipsea zau...ce bine de tine ca Razvan nu se teme de apa, a mea e tare fina , nu cumva sa-i ajunga apa pe fata, decat cand e spala ea, evident. Cu capul la fund in apa? Vise, maica.
Atacuri de panica? Sunt naspa, am avut inainte de a pleca la mare anul trecut, ma sufocam, era teama de drum, ca nu facem fata cu Diana..etc. Probabil la tine se datoreaza nasterii apropiate. Trebuie sa respiri rar si adanc si sa incerci sa te controlezi.
Denisa, numai voi lucrati in casa? Nu va ajuta nimeni? Stie Dragos sa puna gresie, faianta, din astea? Super..
Mai povesteste de copii, cred ca se distreaza la greu...lasa ca trece si perioada asta de munca si ii aduci acasa.
Anda, nu-i mai dau laptele, dar de ce nu mai vrea? De asta sunt curioasa si nu gasesc explicatie. Ce a apucat-o asa brusc? Spor la invatat, stresul ajuta, glumesc acum, dar stii ce bine retineam eu cand eram ca oala sub presiune? Nici in vise nu-mi imaginam ca posed asa o memorie perfecta..
Moni, noi suntem aproape, asa ca suferim impreuna de canicula. Sa iei No-spa daca ai contractii asa multe. Ce faina prajitura, afine, zmeura...tare buna cred ca a fost. Eu beau apa si ma abtin de la mancare, cateva zile macar, pai plec la mare balena?
Ai ghicit bine, inca sunt nervoasa, dar nervoasa tare...si asta pt ca m-am ingrasat, pai e posibil? Am 59 de kg si aveam 56? Mai bine fumator, decat obez. In fine, vad eu cum ma descurc cu greutatea asta nerusinat de mare.
Ma duc sa-i dau papa fetei si ma culc langa ea. Ce sa fac daca e cald?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Ceau fetele,in sfarsit am iar PC,deocamdata cu placa de baza de imprumut pana vine cea noua (era in garantie) ca de fapt se pare asta era hiba.Si a picat de la intreruperile de curent,ca nu mi-am luat si sursa neintreruptibila am tot amanat.Acu o sa imi iau ,alta cheltuiala in plus deci.
In rest, ma lupt cu caldura ca de obicei.Vad ca in camera de zi arata termometrul 26 de grade,desi aparatul de aer contitionat e pus pe 22.Dar e de inteles,ca am lasat deschise usile si spre dormitor si spre hol,uneori chiar bucatarie.Diana e in pat,nu a adormit nici acum.Afara a iesit un pic pe la 10-11 ,dar nici picior de copil nu era si nu-i de mirare.
INGRID hai lasa-ma ... tu si obezitatea Cand plecati? Si prietena-mea pleaca maine seara spre ... Muntenegru.A auzit ca e super fain munte+mare,ea a ales locatia,doar ca cica e greu drumul serpentine si multe camioane si se cam asteapta de la domnu' sotz la din cauza asta.Voi plecati iar noaptea,nu? Of ce fain de voi ... poate macar la anu' apucam iar sa mergem impreuna!
URSULINA cum stai,nicio veste? Daca tot ai reusit sa intri mai zi si tu doua vorbe acolo ... nu ne lasa in aer!
ANAMARIA curat dezmatz la voi acolo Lasa ca meritati din plin Io cand erau valuri mari nu prea ma aventuram in apa,de obicei mergeam la vreo piscina.Si pe motiv sa nu imi spele vreun val de tot ... lentilele de contact Asta desi in apa intru de obicei cu ochelari de soare.Oricum la mal e mai nasol cand sunt valuri d-astea,ca acolo se sparg.Bine ca a fost doar sperietura.
ANDA mai poti??? Bine macar ca la voi nu e atat de cald ! Mark tot asa cumintel?
DENISA a fost maica-ta la medic cu Alex? Sa ne dai de stire ! Vad ca si poze cam putine primesti.Se pare ca tare bine se intelege mai ales Alex cu fratelo si cumnata!
BRANDUSA si tu vad ca esti dornica tare de apa si tu te sufoci ... Eu imi faceam planuri de balacit macar in septembrie ,dar mi se pare ca 6 saptamani dupa nastere pe langa alte interdictii ... nici in piscina nu prea e voie Voi cum stiti ??? Nu-mi aminti de Vama aia ca intr-un an am bagat si io cu husbandu' o plimbare de curiozitate pe-acolo si inclusiv pe plaja si ne-a pierit si apetitul pe ziua respectiva dupa ce vazuram o matahala (100+ ...) labartzata cat cuprinde cu burta si mai ales - alte chestii paroase bine - la soare Om fi noi demodati dar nu cred ca m-as simti deloc bine sa vad asa ceva primprejur toata ziulica.Indiferent de gabarit la o adica ...
Diana inca nu a adormit se fatzaie ba la baie,ba aici ... Hai ca ma pun sa descarc niste poze de zilele astea.Mi-a facut Diana si husbandu' si mie cateva.Si-acum vad ca totusi am ceva urme de bulane iar - din pacate precis o fi doar apa acumulata pe-acolo si se duce cum a venit Si am si-o freza groaznica,ca nu dau nicicum de coafeza aia sa imi mai ia din motz
MONI 35s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Gata am pus si pozele.Sa ma laud ca am iar ceva bulane http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-07-15/18:21:41 Pe termen scurt,da' ce sa facem nu putem fi cu toate
Diana a picat lata doar la 14,30 Acum am venit sa mai ling niste finetti Zici ca m-am tampit de tot atata bag in mine .
Denisam spune:
Helloo doamnelor,
Moni-ai grija cu caldera si ia no-spa dc functioneaza sa stea Tudor acolo macar pina la 1 august,desi eu cred ca apuci 38 de sapt.
Legat de mare, eu cred ca d ela 6 sapt incolo e ok sa intri in apa, poate nu in cea de la piscina ca poti lua una alta, dar dc e ocean sau apa sarata nu vad care e problema.Tin pumnii sa ajungi sa te balacesti si relaxezi la sf. de septembrie.
Bee- dc vrei sa vb mai multelegate de baieti nostri sigur, dar hai pe PM, ca plictisim pe aici lumea si fiecare in final are particularitatile lui- mama zice ca A nu mai e asa dinamic cum era la 1 an si aproape 3 luni si ca o pune pe ganduri si ca nu stie unele chestii de baza, adica nu vrea sa ii arate ochii,gura,nasul, la alte comenzi raspunde- cum vorbitul nu sunt asa de panicata ca el vorbeste pe limba lui si dc raspund ela comenzi clar imagazineaza si ceva cuvinte, si probabil cu rabdare si dc e cazul cu speech terapist o rezolvam noi, sa nu mai zic ca eu cred ca Montessori si va pune amprenta, dar abia luni merge cu el la un medic bun de copiii la Bucuresti.Din ce spui tu legat de Razvan,e clar deasupra lui Alex cu multe, la noi cred ca cauza incetinirii e de la Geta,care s-a lacomit la 5 copiii si asa i-a neglijat pe toti in ce priveste lucrul cu ei-adica a avut grija-papa,somn si sa stea afara dar cam atata-aud plingeri si de la restul parintilor.
Ingrid-baga cura cu oua,adica proteine si fructe si sa vezi cum dai jos cele 3kg in amx. 2 sapt, eu zic ca e mai bine fara fum, iar cu laptele Dianei mai persevereaza sau incearca sa il pui in ceva recipeint mai deosebit ,dc ii palce cana cu printese sau mai stiu eu ce,tin pumnii sa rezolvi.
Ana-pupici si sa va distratzi asa mereu.
Anda-tinem pumnii cu invatatul si paote vina sa fetita
Am sedinta de 3h peste cca 1h si deja s-a aglomerat,revin dupa 8 la voi,va pup!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani