PRIETENE FARA TITLU (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, la hainutze sunt reduceri. Cind spui produse pt bebe, te referi la sampoane si chestii de genul asta ? Daca da, nu cred sa fie reduceri, dar am sa ma uit miine special la asta si am sa-ti spun.

Faza cu ascunsul vreo 1-3 minute e "fumata" de mult timp. Nimic n-are efect; n-are frica de nimic. S-a ascuns Sorin dupa un raft, ea a plecat de la casutele astea ce-s expuse in magazin sa ma caute; s-a uitat in dreapta in stinga, nu l-a vazut pe Sorin a mers mai departe. Se duce la fiecare rind , se uita sa vada daca nu suntem, se mai oprea se mai uita la cite un copil , mai studia ceva de pe raft. Toata chestia a durat vreo 10 minute. Sorin mirat s-a dus totusi la ea si ce crezi ca-i zice " pleaca, eu o caut singura pe mama"

Mergi la inceput

As fi lasat-o cu vecina ce are ciinele (daca ti-aduci aminte de pozele ce le-am pus cu Sabi si cu ciinele) dar acum peste vara sta pe la tara.
Poate am s-o duc la ai mei, dar ne vine greu cu drumul ca numai dusul ne ia cel putin jumate de ora. Si ca s-o aduc pe mama pt. citeva ore duminica iarasi e greu si pt ea. Pur si simplu nu mai stiu cum sa procedam cu ea. Venim de la cumparaturi sfirsiti de nervi si de oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA cred ca mai bine mergeati amandoua la tzara saptamana asta,decat sa stati in casa pe asa canicula Te cred si eu ca te-a luat depresia ...
Cat despre faza cu sotii,sunt de mai multe categorii.Al tau o fi genul ala care munceste din greu sa castige bani multi si considera ca gata,asa si-a facut deci datoria.Si ca datoria ta e sa te ocupi de restul ... Normal sarcinile se mai si impart,acum depinde si de programul fiecaruia.Daca sotul are timp liber mai mult atunci se ocupa si de copil,cumparaturi si treburi gospodaresti.Dar cine are timp liber mai mult,deci serviciu mai lejer, in general castiga mai putin,deci alt dezavantaj. Daca e un sot care are un program d-ala de munceste de dimineata pana seara,clar nu mai are chef de iesit cu copilu' ... desi asta teoretic ar trebui sa il deconecteze! Da teoria cu practica nu se cam pupa

La cumparaturi eu sper ca merg maine cu fratelo,ma gandeam sa mergem in Real si Selgros ca-s una langa alta si n-am fost de multisor acolo.

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

IRINA da la genul ala de marfa ma refeream,plus carucioare saltele etc. Deci Sabina se simte in siguranta in hipermarketuri,chiar daca nu te zareste o vreme.Pai fa sa nu te mai gaseasca macar vro 15 minute atunci Diana e mai fricoasa la faza asta,nu m-a vazut cateva secunde,deja ma striga! Seamana pe mine ca si eu eram asa.Eu acum ma distrez ca tot o aburesc sa mearga singura la buni Ultima oara am vazut ca a reusit sa deschida singura usa de la lift,deci iar i-am propus.Dar ea serioasa foc imi explica ca nu merge ca o calca masinile si ca nu merg copiii singuri etc.

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Da, Moni, cam asta e genul de sot; munceste mult ca sa aduca mai multi bani. In fine , la noi, treburile sunt mult mai complicate la noi in perioada asta ; mai ales ca e vremea concediilor si nu pupam nici anul asta concediu. Si cind mi-aduc aminte ca anul trecut a promis ca mergem in iunie la Timisoara si in Ungaria ma trec nadufurile si mai rau.
Daca ma crezi, de cind l-am cunoscut si suntem impreuna n-am mai fost nicaieri in concediu. Inainte de a-l cunoaste mergeam in fiecare vara , o luna de zile, in Germania la prietena mea. El e genul casnic, el vede marea relaxare si marele concediu in a merge la parintii lui la Birlad. Mie imi place sa ma duc , sa umblu, nu pot sta locului. Si uite ca de 9 ani stau ca leul in cusca pt. ca n-am cu cine merge.

Mergi la inceput

Da, Moni, cam asta e genul de sot; munceste mult ca sa aduca mai multi bani. In fine , la noi, treburile sunt mult mai complicate la noi in perioada asta ; mai ales ca e vremea concediilor si nu pupam nici anul asta concediu. Si cind mi-aduc aminte ca anul trecut a promis ca mergem in iunie la Timisoara si in Ungaria ma trec nadufurile si mai rau.
Daca ma crezi, de cind l-am cunoscut si suntem impreuna n-am mai fost nicaieri in concediu. Inainte de a-l cunoaste mergeam in fiecare vara , o luna de zile, in Germania la prietena mea. El e genul casnic, el vede marea relaxare si marele concediu in a merge la parintii lui la Birlad. Mie imi place sa ma duc , sa umblu, nu pot sta locului. Si uite ca de 9 ani stau ca leul in cusca pt. ca n-am cu cine merge.

Si cireasa de pe tort.... amica mea cu fetita batausa ne-a invitat sa mergem impreuna la mare cu masina lor, eu cu Sabi. Ne duce sotul ei la mare si dupa 10 zile vine si ne ia. Evident ca nu vrea sa ne lase; soarele e periculos acum nu mai e ca pe vremuri.

Mergi la inceput

IRINA nasol rau ca n-ati fost deloc in concediu Eu sunt de principiul caii de mijloc,adica muncesti un an ca orbetzu' dar macar doua saptamani de relaxare intr-un an e necesara.Daca am avut ani cand nu ne-am permis sa mergem la mare/munte (cand am luat creditul la bloc si ne uscau si tratamentele pentru infertilitate) tot am mers macar in zona cate un We la Felix,Moneasa,sau macar o saptamana/doua la tzara la neamuri si urcat la Stana de Vale un WE. Noua ne place la amandoi sa umblam teleleu,doar ca eu ma si agit sa castig mai multi bani,el e d-ala care se multumeste cu mai putin Dar macar compenseaza si se ocupa de alte chestii care nu-mi plac defel mie Oricat ne agitam,cam greu sa gasim husbandu' perfect,nu? Ca nici un sir John ca in bancul ala nu ne trebuie

Mergi la inceput

IRINA cum adica "nu vrea sa va lase" ?? Ala nu e motiv Singurul motiv eventual e sa n-ai bani suficienti,dar se poate merge la mare si cu bani mai putini.Noi in primii ani dupa casatorie stateam mai mult la gazde si mancam la "impinge tava" si a fost super Sau se poate merge cu cortul si nu te costa mai nimic cazarea.Ca mancarea o cumperi si-acasa oricum.Solutii se gasesc,numai sa vrei!

Mergi la inceput

IRINA dar acum de ce nu mai poti merge la prietena din Germania? Nu vrea el,mergi cu Sabina doar.Nu cred ca nu te-ai descurca,eventual cu un tren cu vagon de dormit ar fi si mai ieftin si mai comod! Io una asa as face si l-as lasa sa faca spume acasa.Daca tot esti libera fortat vara asta e pacat sa stai acasa,ca dca mergi la lucru cine stie cand mai pupi concediu.
Si inca o chestie,de ce n-o lasi pe Sabina si singura la tzara la maica-ta? Macar 2-3 zile pe saptamana ai mai avea in cazul asta ceva timp si pentru tine.

Mergi la inceput

Moni, nu e vorba de bani. Pur si simplu considera ca in ziua de azi nu mai e de mers la mare din cauza ca statul la soare a devenit periculos, apoi ar mai fi ca daca se imbolnaveste Sabi pe-acolo. Si daca el o tine nu si nu, nu prea imi vine s aplec de capul meu ca sigur nu-mi merge bine dupa aia. Asa patesc de obicei, daca el se impotriveste la ceva si eu totusi fac, imi iese treaba rau.

Mergi la inceput