PRIETENE FARA TITLU (41)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Hello haideti la o cafea!
URSULINO pai iti cumperi preventiv o camera frigorifica
BRANDUSA chiar asa ,cum e cu mobila? Si cand te aud pe unde si cum te incumeti sa circuli si pe asa canicula Si io de trei saptamani incoa' nu ma indur sa fug nici macar pana la en gros sau/si pana la vreun hipermarket
Am de cumparat inca niste chestii pentru bebe pe care vreau sa le aleg io ,nu sa le deleg ca restul si pe-acolo-s mai ieftine.Am citit azi noapte pe la 2 ce ai scris ca evident n-am putut adormi,m-am tot invartit doua ore in pat,am mers de 5 ori la baie,pana m-am enervat si-am venit la PC sa mai citesc una alta,dar n-am mai aprins si lumina sa pot scrie.Am recuperat acum dimineata,ca abia pe la 11 m-am ridicat din pat.Diana nici nu stiu ce-a facut p-aci cu taica-su.Acum sunt afara si-a dus si jucariile de nisip.Vad ca s-a mai racorit,adica sunt doar ccca 26-30 grade.
Acum m-a sunat nepoata olteanca ce-i studenta in Timisoara (si lucreaza tot acolo) ca vine incoa pe WE asta,deci o sa avem musafiri,pacat ca nu-s apta ca aveam cu cine iesi pe la shoping,strand etc. .
Am mai dat drumul acum la o listare - eram in urma rau cu chestii precum listarile,arhivatul ... Si cu imprimanta asta cu jet de cerneala dureaza ,nu ca si cu cele cu laser cu care-s obisnuita de la birou.Merg sa vad ce mai pun la spalat si apoi pe la bucatarie ... nici nu stiu ce sa mai fac de mancare.Ieri am facut ghiveci de legume + orez,dar n-am nimic gen supa/ciorba. Zau ca pentru mine nici nu m-as stresa sa gatesc,ca eu mananc tot felul de aiureli gen porumb fiert,lubenita, ciocolata, inghetata, piersici , caise, sana/kefir ... iar cand ma loveste foamea musc din niste bucati de salam + cascaval sau cremvusti (io care nu ma omoram dupa ei ...) si gata treaba . Aseara am tras o omleta cu bacon si cascaval si am mancat-o cu rosii - in sfarsit a mancat si Diana,desi era lesinata de obosita: a zis sa ii dau eu sa manance (culmea!),asa ca ii indesam de zor cu furculita in gura
ca la bebelusi!
MONI
36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![](images/user_woman.png)
Ursoaica spune:
Da Moni si Raisa la fel face: ma intreaba daca ii dau eu sa manance, daca zic nu nu mai mananca ca cica ii este somn, daca zic da baga si supa (supa de rosii ... asta ca nu aveai idei) si "viermi" asa zice la pastele spiralate cu ficat cu sos de rosii.
monica70 spune:
URSULINA Diana nu face asa,dimpotriva ea mananca numai singura de multa vreme.Doar rar de tot cand e obosita rau mai accepta sa ii dau eu.
Ce chestie cu supa de rosii Chiar d-aia i-am facut! Ca ghiveciul de ieri mi s-a parut ca nu e suficient de acrisor asa ca am pus trei rosii,sare, un pic de ulei de masline si un pic de apa la fiert,ca sa imbunatatesc ghiveciul.Si cand am gustat zeama rezultata ...
Asa ca numai bine i-am pus doua polonice din ea Dianei si i-am bagat in ea - scoase din ghiveci
niste orez,morcovi si alte legume
A mancat tot ,singura si in viteza
Se vede ca ii place gustul acrisor.O sa ii mai fac de-acum.
Acum am descongelat o bucata de piept de pui din care scot niste felii sa fac snitele si din restul + morcovi,pastranac,telina fac supa de pui,ca tot n-am facut demult.Pe calduri d-astea mai mult ciorbe/supe din legume fara carne fac.
Ultima oara am facut o oala maaare cu ciorba din tot felul de legume - morcovi, pastranac, telina, ceapa, rosii, ardei, dovlecel, varza, fasole verde ... ce-aveam pe-acasa (daca aveam puneam si mazare,conopida etc. ).La sfarsit jumatate din legume le-am scos si pus la congelator ca sa nu fie ciorba asa groasa si sa le folosesc la ghiveci - am adaugat doar orez fiert la ele.Normal la noi ghiveciul de face doar cu ceapa,ardei,rosii si orez,dar e bunicel si asa cu mai multe feluri de legume.Ciorba a iesit beton asa concentrata ,am mai pus doar un ou amestecat cu smantana in ea si evident frunze de leustean,patrunjel si telina. Si pentru ca era multa ciorba am impartit-o in doua,jumate si din ea am pus la congelator,sa nu se strice pe vremea asta,ca acum mai mult de doua zile nu prea poti tine ceva gatit in frigider
Si in stilul asta de gatit macar nu fierb zilnic
Diana s-a trezit si de-atunci numai aia intreaba cand vine Catalina (nepoata)
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt nervoasa ca nu-i gasesc un pantof de tenis Dianei, le ia in maini si spune ca-i magar, si asa l-o fi pierdut pe undeva prin casa ori afara. Acum asta e grija mea, sa-i caut pantoful. Bagajele sunt facute, maine la 16 decolam, cand se scoala Diana din somn. Azi am fost la epilat, apoi la o zi de nastere. Acasa am spalat fata, i-am dat de mancare si doarme de pe la 22. Mai trebuie sa-i cumpar maine Metoclopramid si sa-i dau inainte de plecare. Off, mi-e spaima deja cand ma gandesc ca va incepe: mi-e rau, mami!
Cum au suportat ai mei ani de zile sa vomit, nu stiu...
Am vrut azi sa intru pe net, cateva minute am stat si aut, ca nu-mi vedeam capul de treaba.
Va pup dulce pe toate, Ursu, sincer imi pare rau ca n-a fost sa fie, next time sigur!, Moni sa nu nasti pana ma intorc
, Bee, numa' zile racoroase iti doresc, sa poti si tu sa te odihnesti cum trebuie si sa ne mai zici de mobila
; Denisa, spor la treaba, merge si un ceai la mine, daca nu mai fumez, asa ca poti sa mai dai din cand in cand unul
; Mira, Anamaria, Irinatuntza si Anda,
multi si sa scrieti pentru cand vin de la mare, sa am ce citi. La poze n-am apucat sa ma uit, cand vin de acolo o fac cu siguranta.
Bye, bye!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buona sera!
INGRID sper sa nu nasc pana vi,deci din 4 august incolo am liber doar,nu ? O sa te sun io luni dupa-amiaza probabil sa vad cum ati ajuns.Sper sa fie ok pe drum Diana mai ales ca va dormi marea majoritate a timpului.
Eu acum am terminat de vizionat un film pe TVR Balciul desertaciunilor ,cum de nu l-oi mai fi vazut pana acum? A fost fain oricum. A venit si nepoata-mea,Diana a fost cu ea si cu mami la plimbare si Diana a ramas la mami sa doarma.
Sa vedem cum mai trec si de noaptea asta.Pe ziua am fost cat de cat ok,dar cum vine seara cu burta intarita,contractii ... Pieptul nu ma mai supara,in schimb am o problema de-azi dimineata cu picioarele.Pana acum le simteam usor umflate si vedeam asta cand ma incaltam cu ceva.Dar azi e mai ciudat imi simt degetele cumva mai umflate si e si talpa cam rosie in partea din fata si ma ustura parca.Mai ales daca stau pe scaun sau in picioare.Si pe scaun am stat azi ca iar am mai lucrat la acte.Daca ma intind in pat hop contractii.Sa vedeti distractie pana mi-am gasit pozitie cat de cat comoda de uitat la TV. Pe coltar,in fund si sprijinita cumva la 70 de grade sa zic ... cu perna in spate,cu picioarele ridicate pe alta perna.Chiar si asa era tot beton burta Tot din cauza asta ca nu-mi gasesc pozitie comoda,nu prea pot nici citi
La noi s-a mai racorit azi afara In casa nu prea tare,dar tot e ceva.
Uitam: Tudor dupa ce stil de are azi, pare hotarat sa iasa prin buric
Azi de cateva ori chiar am tot simtit in premiera impunsaturi ascutite in jurul buricului.Si e pielea atat de intinsa in zona aia,plus buricul "cracit" bine
In mod sigur n-a fost asa la sarcina cu Diana,se pare ca diferenta de diametru de 8 cm isi spune cuvantul
BEE tu ziceai de ceva vergeturi parca,dar si la primele doua sarcini ai avut,sau doar acum? La cat e de intinsa pielea la mine acum,poate ma trezesc si io cu asa ceva.M-am dat cu crema azi,ca e-adevarat si ca nu m-am mai dat de vreo trei zile
MONI
irinatunza spune:
Salutare!
Moni, esti pe baricade ?
Mie mi s-au cam inecat corabiile ; am asa o stare de depresie de-mi vine sa ma duc si sa ma tot duc in lume. Poate si din cauza ca saptamina asta cu canicula asta am stat numai in casa cu Sabi si numai spre seara dupa orele 20 ieseam.
In seara asta am fost la Carrefour sa facem cumparaturi si evident ca erau reduceri si la haine; n-am luat insa mai nimic pt ca pt 3-4 ani nu era mare lucru. Mi-a parut rau acasa cind am ajuns ca nu i-am luat Sabinei o pijama super draguta la 14 lei; sper s-o mai gasesc miine ca si asa tre sa mai tragem o fuga ca mi-am adus aminte ca marti e ziua tatei si tre sa-i iau cadou.
Fetele, un sfat , va rog , cum sa procedez cu Sabina in supermarket? Pur si simplu e de nesuportat ! Nu sta in carut ci fuge efectiv prin tot magazinul, se baga printre haine, parca ar fi salbatica cu totul. Unul dintre noi tre sa stea numai dupa ea sa nu se piarda cumva iar celalalt sa cumpere in fuga ce are de cumparat. De regula, uit si ce mai trebuie cumparat atit de tare ma enervez cind o vad cum face. Am mai si ciupit-o, am certat-o, am speriat-o ca se va pierde de noi si o va lua un om strain ; nimic nu are efect. Pur si simplu e un cosmar sa mergem la cumparaturi cu ea. Nu stiu cum Dumnezeu sa mai procedez cu ea pt. ca nu ma asculta deloc. Si Sorin o tine pe-a lui ca e vina mea ca am alintat-o si chestii de genul asta care ma scot din minti. Sincera sa fiu eu i-am mai tras si cite una la fund dar vad ca degeaba.
monica70 spune:
IRINA io o singura metoda mai sadica am: m-as ascunde frumusel de ea macar pentru vreo 1-3 minute ! Cred ca s-ar speria un pic daca s-ar trezi singura printre rafturi si s-ar mai domoli data viitoare! Eu i-am facut faza asta Dianei odata,desi ea rar face asa,dar atunci pe moment m-a scos din sarite.
MONI
monica70 spune:
Apropo de Carrefour,n-ai remarcat sunt reduceri si la produsele de bebe? Sau doar la haine?
MONI
irinatunza spune:
Moni, Bilciul desertaciunilor l-am vazut de vreo doua ori; mie imi place in mod deosebit actrita.
Eu vad din an in pasti cite un film, de citit o carte nici nu mai spun. Adevarul e ca voi da spaga la toamna sa o inscriu pe Sabi la gradi pt. ca altfel o sa-mi iau cimpiile acasa numnai eu cu ea. Are nevoie de disciplina, are nevoie de timp petrecut fara noi, astfel incit sa ajunga sa pretuiasca timpul pe care il petrecem impreuna. Iar eu am nevoie sa fac o mincare in liniste fara sa strige Sabi de 200 de ori la mine ; am nevoie sa citesc o carte, am nevoie sa ma duc intr-un magazin sa ma zgiiesc in voie la tot ce e pe-acolo. Mi-e dor pur si simplu de vremurile cind puteam sa stau jumate de zi intr-o librarie sau intr-un magazin si sa ma uit pe indelete la toate nimicurile. Nu stiu voi, dar pe mine ma relaxeaza chestia asta. Si nu mai pot face absolut nimic din tot ce vreau findca am agatat un copil de git, non-stop. Sorin n-a fost in viata lui o data macar cu ea afara sau sa mearga sa cumpere ceva impreuna. Eu cind va aud pe voi ca sotii vostri se duc impreuna cu fetele la cumparaturi, imi vine sa ma zgirii pe ochi. Cum Dumnezeu unii pot si altii nu ?