PRIETENE FARA TITLU (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA te mai calmasi? Sper ca da!
INGRID tot la tine ma gandesc ca duminica plecati la mare Vreau si ioooo !!! La intoarcere va mai opriti pe undeva pe la munte? Am si uitat sa va intreb! Ce carti i-ai luat Dianei? Io nu cred ca-i mai iau in graba.Mai urmeaza astea 3 ultimele de la Adevarul si fac o pauza,ca are suficiente momentan.Ma intreb ce ma fac cu lecturatul seara dupa ce vine bebe ... daca il apuca taman la ora aia colici sau mai stiu eu ce??? Si Diana clar nu prea o sa vrea sa mearga sa doarma la mami si nici nu vreau sa o oblig.
ANAMARIA chefuiesti? pe cand e programata laparoscopia? Din septembrie incolo banuiesc,nu? A pomenit-o azi Diana pe Clara ta .. si i-am aratat poze cu ea atunci.A fost incantata ca are Clara colac ca si ea

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Ursulina io purtam din alea super lejere ,dar acum nici d-alea nu mai pot De cand cu canicula asta Diana si la ora 00 se culca,oricum rar de tot inainte de ora 23 ...

MONI 36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-da mersi si de bancuri,ma calmai ca nu am incotro si asta este- la mine nu se termina niciodata totul,sau cand e mai relas,vine repede ceva imediat ca asa e -unii sunt mereu impovarati,dc pot sa duc,de ce nu?
Ma pregatesc curand sa plec, sa ma duc la sala si apoi sa ma apuc sa vopsesc un perete in dormitorul nostru in portocaliu si vreau sa cumpar si un enterteiment unit pt el-adica ceva biblioteca mica cu spatiu mare la mijloc pt Tv si rafturi pe margine pt carti.
O seara buna si sper maine sa citesc vestea cea mare de la Ursu..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA culoarea portocaliu iti face pofta de mancare.Si micsoreaza vizual spatiul . Ceilalti pereti ce culori au?
Deci mergi la sala,bravo tie asa trebuie! Bine ca poti! La mine sportul de baza e statul pe fund da' in curand o sa fac progrese,trec la impins caruciorul.O mica problema am: care carucior? Ca inca nu l-am cumparat Mai vine si mami cu ideea ca am vreme si dupa ce nasc,ca si-asa n-o sa ies prea repede din casa ca trebuie sa ma refac Ba ca de data asta am de gand sa ies! Nu ca si cu Diana! Atunci chiar am stat in casa ca oricum nici nu-mi venea sa ies pe asa ger,in plus eram si zombie de nedormita ce eram! Si nici n-am fost nevoita,ce-i drept.Acum i-am promis Dianei plimbari cu bobo cu caruciorul Da' daca o sa suga si-asta ca ea din ora in ora,oi mai face io pe frasu' plimbari vara asta Oare se poate sa fie flacaul cuminte foc,sa nu semene defel pe sora-sa? Brandusa ai tai parca semanara la manifestari,nu? Io primele doua luni nu m-am dus aproape nicaieri,cel mult o ora am fost plecata, ca nu stiai niciodata cand se trezeste mademoisele si pe pune pe urlat!
Gata am terminat de baut si lapticul,mergem in pat acum.Io slabe sperante sa adorm,dar incerc macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Flacaul meu mamos, ma obliga la scris cu stanga.
Ursoaica, asteptam vesti buuune! LA ai mei primii doi, a doua liniutza a aparut tarziu si era atat de invizibila! La nr 3, cu testul facut la 8 zile dupa intarzierea ciclului, a fost foarte clar.
Denisa, tie putere de munca si sa duci tot ce-ti propui singra si ce-ti mai pica si-n carca. SI relaxare placuta pe ici pe colo, mai o sala mai altceva.
Ingrid, stiu Jupiterul. Plaja e faina. Sau cel putin asa era acum 2 ani cand am fost acolo. Noi eram in Cap Aurora si faceam plaja ba la Venus, ba la JUpiter.
Moni, cum ai dormit? Ai mei au fost ambii agitati. Dar la Razvi eram in tema, ma asteptam. Nu mi-am mai batut capul: l-am tinut in brate, l-am alaptat continuu si a fost ok, din pct de vedere al altora (Ca nu-l auzeau zbierand). Iar de iesit fara el.....Nu cred ca am iesit ffff multa vreme. Nu-mi aduc aminte cata vreme. Cred ca spre 6-7 luni, fugeam ca aveam treaba cu casa in constructie. Fugeam 2-3 ore, veneam val vartej. Parca tu n-ai iesit din casa pana la Botez? Pai dupa ce nastere rapida ai avut, trebuia macar refacerea sa fie lunga. Parca nici pe Diana n-ai scos-o pana la Botez? Sau ma insel? Sper sa nu patesti la fel si acum, mai ales ca e vara. Cat despre carutz? EU patzita fiind, ash recomanda unul ieftinutz, ieftinel: un Baby Care, daca ai gasi si cu maner reversibil si cu intindere la orizontala. LA Ana am avt baby Care si a fost atat de manevrabil.... Cu Razvi am avut un triciclu "de teren" (cu rotzi mari), care fu bun, ca o purtam si pe Ana in el (sau in caruzt cu Razvi cu tot, sau pe roata din fatza), dar la voi nu cred ca e cazul.
EU sunt ok, nu tu o contractie mica, nimic. Dureri, junghiuri in burta, astea da, dar nu se pun! Pana si noaptea dorm mai bine.
si o zi buna sa aveti!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Buna dimineata.
BRANDUSA pai cum sa dorm,fix la fel Ai dreptate ca io n-am iesit cu ea pana la botez,dar l-am si facut rapid la 6 saptamani.N-am iesit nu din cauza mea,ca eu n-aveam nimic in afara de lipsa de somn Plus cusatura de la epiziotomie - cica n-aveam voie sa stau pe scaun doua saptamani,dar eu dupa o saptamana trageam din greu cu contabilitatea - n-am avut ce face,trebuiau facute actele si in decembrie erau muulte de tot,pe-atunci avea fratelo inca doua puncte de lucru,era si sfarsit de an,ce mai nasol.Deci motivele de ne-iesit au fost gerul si oboseala - de la lipsa de somn si munca + stresul cu actele.Astea s-au suprapus numai bine cu traditia ca sa nu iesi din casa cu copilul bla bla,dar acum daca pot iesi, clar nu ma mai iau io dupa mami Da' oricum cica au descoperit ca e nu stiu ce slujba de 9 zile parca si poti iesi afara,gata-s acoperita
De carut fix Baby Care am avut si la Diana,doar ca era din ala mai inalt,dar avea de toate,maner reversibi,se putea sta si culcat si la 30 de grade si in fund etc.A fost si e inca solid tare si a facut fatza cu brio la trotuarele groaznice ce erau in zona atunci.Acum din fericire-s toate super asfaltate sau cu pavele Numai ca e cam masiv pentru mine - io vreau acum unul usor,nu-l mai aduc pe-ala de la socru-meu unde-i depozitat.Chiar am vazut ceva tot de la Baby Care , model din ala mai jos,se inchide automat si tot asa are de toate ... Dar mami a vazut la en gros modele chiar si mai ieftine,de-aia vreau sa dau o raita si-acolo.Noi mai avem inca un carucior sport,aproape nefolosit,dar ala nu se poate lasa pe spate sa doarma,o fi bun mai tarziu.Deci nu imi trebuie cine stie ce carucior rezistent acum.Prioritatea e sa fie usor,sa se inchida usor si sa incapa intr-un portbagaj mediu.
Pe Diana am trimis-o cu frate-meu la mami iar,mai poate sta in fata blocului la joaca, e umbra tare acolo la ei acum.
Am fugit,ca trebuie musai sa ies un pic pe canicula asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

rezultatul este negativ ... acum astept sa vad ori vine ori nu vine...

Mergi la inceput

Ursu-eu zic sa mai faci maine inca unul,poate s-a produs mai greu fecundatia- sau sa mergi sa faci un test de singe. Fruntea sus ca vine el si bebele.

Mergi la inceput

URSULINA ma gandeam io ca de-aia nu bagasi nasul de dimineata.Dar vorba Denisei poate e prea devreme inca sa iasa.Iar daca nu iese,asta e ... iese data viitoare
DENISA cum esti azi ?

Noi - eu cu Diana - am fost de ne-am tuns si m-am programat si la pensat,pe vineri seara.Diana a fost de coma cand ne-am dus,sa o fi vazut ce tzantzosa,pe langa freza cu coditza,agrafe,clame ... isi mai tzapase si-o pereche de ochelari de soare - ieri a prostit-o pe mami sa ii cumpere.Si ii mai tot punea cand pe frunte,cand pe nas,dupa cum tot treceam pe la umbra/soare.Mai cool a fost ca m-a pus si pe mine sa imi iau ochelarii de soare ... io care ii port doar la balacit sau cand batea vantul pe plaja sa nu imi intre nisip in ochi.Da' ce sa fac,m-am executat ... La coafor a fost cuminte,dar cand i-am plasat-o la intoarcere lui mami s-a smiorcait ca ea voia parul luuung Acum i l-a mai scurtat,doar usor ii depaseste umerii si i-a mai taiat si din breton.Mi-a taiat si mie din ciuf - deja mi s-a intins iar parul aproape ca la sarcina cu Diana.Azi a mancat prost de tot,adica aproape nimic,dar la intoarcerea de la coafor cand am trecut pe langa chioscul cu Fornetti a lovit-o mirosul si a cerut sa ii cumpar o gogoasa cu ciocolata.Buna si-aia.Mami era happy ca o vede in sfarsit mancand ceva pe ziua de azi ... da' Diana a zis ca ii da jumate si la ... Mara ,prietena ei.

Mergi la inceput

Moni-sa va fie de bine tunsul si mersi deintrebare,ingropata in proiecte la birou si nu inaintez asa de repede cum speram si acasa ma asteapta dormitorul, sa dau stratul 2 si sa finisez colturile,treb sa mai pun niste alb in portocaliul ala ca sa mearga mai bine cei 2 pereti porto cu cei 2 galbeni care ii avem si poi treb sa decorez peretele -am siperdelel noi de pus la copii in camere,dar rveau sa schimb galeriile ,deci treb sa dau ture in magazine si sa mai decorez camera Emmei cu printese..cam asta,vineri plecam la cabana sa termianm treaba si sa vopsim usa si deckul,Dr treb sa faca um fel de magaziept jucariile lui snowmobile,skijet,barca,tractorasul de taiat iarba,etc.

Mergi la inceput