PRIETENE FARA TITLU (41)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
DENISA da' de ce mama ploii esti asa suparata?
Hai mai ca te inveselesc eu,uite ce banc am gasit: http://www.glumite.ro/bancuri-27-bancuri_glume_moldoveni~11203-o_casnicie_model.html
MONI
36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Buna fetele.
ANA MARIA LA MULTI ANI! Distractie placuta zilele astea cu musafirii, spor la treaba si sa ne zici cand e rost de operatia aia, sa tinem pumnii! Bine ca macar nu e ceva mai rau. Uff, atatea am auzit si eu in ultima vreme.....Sanatatea e cea mai de pretz.
Ingrid, voi unde mergetzi la mare? Diana mai are la fel de mult rau de masina? Ai mei parca-s nascuti si crescuti in masina. Rau niciodata, uneori mai agitati sau nerabdatori, dar e normal, ca doar sunt copii.
Mira, superbe pozele! Ati stat si in cort? Cum au mers fetele pe trasee? Mai ales piticoata. Sunt tare curioasa. Ai nostri sunt mititei, dar tare ne-am mai pune si noi pe drumuri, ca ne plaaace.
Irinutza, sa poarte sanatoasa Sabi lucrusoarele! Si noi tb sa achizitionam diverse pt gradi. Mai incolo.
Florinini si tie spor la treaba. Si David asteapta deci gradi pe toamna? Sau voi asteptati mai mult decat el?
Dana, acum ma uit la frunzulitele tale. Sunt fete mari, e normal sa fie intelegatoare, dupa cum e normal sa fie cumintele si sa se joace impreuna.
Denisa, sus moralul si mai treci pe la noi (virtual), la o cafea.
Moni, te bubuie Tudor, nu? Ufff. EU parca nu-s prea rau. Sa nu cobesc. EU zic si sper ca ai sa nasti la fel de usor ca si cu Diana! SI sigur dupa 1 August. Cat despre banc.... Vergeturi? Nu le-am vazt pana nu mi-am luat o oglinda de la Ikea. Traim de 10 luni fara o oglinda in casa.
SI le-am vazut in toata splendoarea lor.....mov vinetzii, proaspete si noi noutze!
Multumim de aprecierile pt poze. De-aia am trecut si la nr 3, ca suntem terminati dupa primii 2. Iar eu sunt maaare, chiar daca nu se vede asta foarte bine. Oricum cine tb ma place si asa. Si ma consoleaza ca am ditamai terenul, gradina, etc. Nu am nevoie de sauna sau fitness, ca se rezolva cu o sapa, grebla sau altceva.
Oricum ma uit la el si Radu clar a slabit muuult de cand ne-am mutat. E mereu ceva de facut (fizic) si nu mai are cum sa acumuleze grasime. Mai bine asa.
Ma odihnesc putin si revin (am fost iar in Bucuresti cu treaba si-s cam rupta).
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Moni, eu acum am baut a doua cafea. Nu stiam de ce merg plutind azi prin oras. Canicula + tensiune mica. Esential e ca mi-am gasit cartea si am primit pe deasupra niste carti de povesti pt Diana, cu ilustrate, dragute. Vanzatorul era fericit sa le dea pe gratis, iar cartea a fost ieftina. Vai de mine, ca nu ma puteam dezlipi de acolo, atatea titluri familiare, imi venea sa iau un maldar de carti si sa ma refugiez in prima cladire cu ele.
Lasa ca te ajuta mami, spalat de geamuri iti trebuie? Cu retinerea apei am si eu probleme, plus ca rinichii imi dau de furca, ieri m-au durut foarte tare, of, of.
Denisa, care e necazul? Imi pare rau ca esti suparata. Ia un pupic de aici sa te calmezi.
Bee, eu plec la Jupiter, statiunea clasica a timisorenilor, asta si Venus. Am stat in amandoua si sunt la fel de faine, Venus e mai linistita putin.
Vergeturi nu am, dar am observat ca mi s-au spart capilare pe coapse. Ma dau eu cu creme, dar poti sa dai cu tot ce e mai bun in materie, degeaba.
Oglinda? Noi avem doua: una in baie si una pe holul de la intrare. In feng-shui nu-s prea indicate. Nu ca as tine eu foarte tare cont de superstitiile chinezilor, dar asa fu sa fie, nu ne-am cumparat oglinzi. Nu suntem narcisisti, bre.
Dragalasa mea fata sta langa cumnat si ea la sevalet, el la sevalet, amandoi picteaza, el cu vopsea de ulei, ea cu acuarele...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ursoaica spune:
Buna seara!
Nu am facut inca testul, nu mi-a venit cm si nu mai am nici rabdare pana vineri asa ca fac test maine dimineata, daca nu iese repet vineri. Asa ca dau raportul maine dimineata dupa test.
Moni hai ca mai ai putin si treci in august, tin pumnii.
Andreea cu puiutul Raisa ...
miraklucker spune:
Andeea hai ca vor fi 2 liniute asa ucm iti doresti.
Bee si eu v-am admitat aseara. sunteti tare frumosi cu totii. si eu o stiam pe ana roscovana dar vad ca i s-a deschis parul iar Razvan e leit barbatu-tau. iar u nu esti deloc grasa esti doar o gravida frumoasa.
cum au urcat copii???..............cu telecabina. Doar vreo 45 min pana la telecabina pe jos. La inceput cu miorlaieli, pana isi intra in ritm apoi merge. Mai cate o fragura sau o afina pe marginea drumului, mai numaram musoroiele de furnici care ne ies in cale, mai cate o scurta pauza............
gata mi s-a terminat pauza. A venit trupa, au fost cu Heinz la lac sa se balaceasca. Eu am venit daramata de la servici, si nu m-am mai dus. Am profitat si am facut curatenie prin casa.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
Buna seara trupa!
Io n-am mai plecat nicaieri ca nu m-am simtit in stare.Tare nasol m-am simtit azi,probabil si din cauza noptii nedormite.Diana s-a intors acum la 21 smiorcaindu-se ca a picat in fatza blocului si s-a lovit un pic la genunchi ... fix unde avea o "buba" proaspata de ieri.Am spalat-o cu apa oxigenata si i-am pus crema de galbenele.Si la celalalt picior are alta mai veche.Ce sa facem,fuge non stop,asa ca mai impusca iepuri Ca sa o calmez i-am citit cartea cea noua de azi Frumoasa si bestia,iar acum se uita la Heidi.Culmea ca azi a zis ca vrea sa mearga sa doarma la buni.Cand am intrebat-o de ce aseara cand a fost la buni a vrut sa doarma acasa ,mi-a zis ca "m-au culcat cu fortza "
Cand a auzit mami ce scoate din ea ...
V-am zis ca il poate zice deja pe R dupa vocale,ei bine deja azi am auzit-o zicandu-l deja si dupa consoane.Nu chiar dupa toate, dar a progresat rapid vad.Ma rog,daca rapid e sa il pronunte pe R in premiera la doar trei ani jumate ... Mami zice ca abia la 4 ani vorbesc perfect copiii.
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
URSULINA abia astept io ziua de maine dimineata Cum stai cu
? La mine acum cu Tudor astea au fost primul semn,eram deja cam sigura 99,9% ca-i sarcina inainte de a face testul numai dupa ce gabarit au luat brusc!!!
MIRA concediu mai ai in vara asta? Ca ziceai ca vrei la mare Dar nici muntii aia nu-s deloc de lepadat,vai ce pofta imi fac peisajele din pozele tale
pe canicula asta!
INGRID ce chestie chiar in Jupiter n-am stat niciodata,eventual poate oi fi stat cu ai mei cand am fost mica (2,3,7 ... ani) In rest am stat si in Mamaia,ambele Eforii, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Saturn ... aaa si nici in Costinesti n-am stat. Mie mi-e dor de cafeaua la nisip din bazarul din Neptun,dar am vazut anul trecut ca s-a desfiintat cafeneaua aia Era fain in Neptun pe vremuri,acum s-a degradat din pacate,ca n-au renovat deloc hotelurile.Mie imi place Saturnul care cred ca ar fi super daca ar avea nisipul fin din Mamaia si toate hotelurile renovate ca acolo.Nu de alta dar nu-s atati fitzosi si tizganosi ca-n Mamaia.Venusul mi se pare prea aglomerat,galagios si inghesuit,Cap Aurora are ca minus doar plaja cu pietre,in Eforie Nord e obositor de urcat/coborat atatea scari,Eforie Sud ultima oara (acum vreo 7ani) am zis ca nu mai merg in veci acolo ca era full plaja si de turisti si de vanzatori ambulanti
,Olimpul e degradat si el impreuna cu Neptunul - desi daca ar renova hotelurile alea
super de super ar fi amandoua ! Hai ca le facui recensamantul,se vede ca mi-e dor de marea noastra ... in fiecare an bateam la pas toate statiunile
Ca tot vorbeam de mare,oare cum o mai fi Navodari-ul in ziua de azi? Voi ati fost in tabara acolo? Ce vremuri de vremuri
MONI
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ursoaica 1 ii ca piatra al 2-lea este mai mare si are loc sa se desfasoare ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Io astept sa termine husbandu' de pus la loc ultima perdea,dupa care incerc sa o pun la nani pe Diana.Dar nu pare defel somnoroasa.A reusit sa manance si un cremvusti,asta chiar dupa ce mancase inainte o napolitana.
Acum il asista pe taica-su
![](chatterbox.gif)
MONI
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)