Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
o intrebare pt mamicile care au plecat in co: ati dus cu voi scutece de apa sau cum ati procedat(ma refer la copilasii care inca poarta pampers..)ma gandesc ce-om face daca il trece...kk..ca cu pipi ne-om descurca...procedez ca si cu catelusii, aduc punga de acasa si strang dupa?![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puisorul spune:
Andreea, noi am avut scutece de apa de la Huggies. Si au fost atre folositoare mai ales ca ne-a facut surprize de doua ori in piscina.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
Ioana13 spune:
Eladeea, si noi am avut Huggies pt apa... erau cu Nemo, iar P numai cu Nemo voia sa se imbrace. L-am mai lasat si in chiloti sau fundul gol, mai ales dupa ce facuse kk si stiam ca nu va mai face. Si mai ales ca numai el si inca 1-2 copii mai aveau pampers de apa... in rest la fundul gol sau chilot simplu sau slip.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
Buna dimineata
Ne-am intors si noi din Corfu:)
Am avut vreme superba, ne-am jucat in nisip, un pic si prin apa, am fost cu vaporul, cu barca cu motor, am fost la Aqualand... mama ce obosita m-am intors![]()
Si noi am folosit pampers de apa, a fost un lucru bun, mai ales cand a facut caca, eu nu l-as lasa fara.
Iko, ai pm
Alex, tre sa vin si eu la un tuns, dar nu prea am cu cine sa il las pe Andrei, sper sa reusesc cumva saptamana viitoare cand cred ca va fi tata la noi. Ce telefon ti-ai luat? Si eu cred ca voi primi unul nou de ziua mea, pana acuma am folosit cal mai basic Nokia, la 1 euro
, ca am zis ca n-are rost sa arunc banii, plus ca e super rezistent la Andrei...
Gabi, imi pare rau pentru peripetiile voastre, va pup si va doresc multa sanatate, sper sa scapi iute de greturi
Mai vin pe aici mai tarziu, am o zi super incarcata
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
katiapam spune:
neata si de la noi
va ofer o cafea buna buna 

si eu tot cu nokia sint,am avut multe feluri dar parca tot nokia prefer
Nrl-bine ai venit din concediu
cind ai timp pune pozici
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
bex spune:
Neata fetelor!!!
Nico bine ca ati avut o vacanta faina, fara probleme!!!
Katia hai ca mai pun o tura de cafea cu tine, eu am baut deja una:P
Fetelor, am revenit acasa ieri, am avut o minivacanta f draguta, Carina s-a impritenit cu toti puii de la mami si chiar a invatat sa le dea papa si apa...de la prima ora vroia afara la puiuti si gaini...in fine f bine ne-a prins vacanta, mai ales ca nu am gatit, spalat etc deloc!:)
Carina a invatat o gramada de cuvinte noi si sa matur curtea.:)
VA pupam, revenim
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Nico, bine ati revenit!
Co, si voi, bine ati revenit! Si PAtrick da la puiti, matura curtea... ce sa mai comentam... sint unu pentru altu!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kitzy spune:
Alex pls mai lasa-mi o data nr tau de telefon.
Imi poti da un pret estimativ doar pt tuns, fara spalat si aranjat?
Vreau doar sa-l inscaresc un pic, el am drept si nu e lung. Stilistii de acolo se pricep? Vreau pe cineva care stie ca am patit-o de prea multe ori la coafor si nu mai vreau sa invete lumea sa tunda pe parul meu ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
anca.b spune:
buna seara fetele!
ufff...nu se mai termina cu dintii astia...in seara asta l-am adormit pe stefan in brate, agatat de mine...nu s-a mai intimplat asta de cind avea 3 saptamni si avea colici...sper sa-i treaca repede...saracul, asa se chinuie...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...