Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 10
antoni spune:
buna seara si de la noi!
Alex-la voi este cumva epilare definitiva?tot aud de ea si as incerca-o, ce ziceti fetelor, merita?
noi acum ne-am culcat de o vreme, ma duc sa mai adun si sa ma relaxez putin.o seara linistita va doresc.
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Azi mama il certa pe tata ca a cumparat o piscina gonflabila, ca trebuia umflata si se chinuia tare... si de ce ai luat de aia si ot bombanea... PAtrick un timp s-a uitat le ea, apoi a luat-o de mina si a dus-o la poarta si a zis "du-te!" ![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
katiapam spune:
buna seara
Ioana-ce simpatic e Patrick
l-a trimis si el in lume cu piscina![]()
fetelor daca aveti placerea sa ne vizitati la concursul ratusca din viata mea
ne gasiti la kat
are si Giuliuta 2 pozici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Giulia
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
adab spune:
Buna seara fetelor,
Ioana am fost la homeopata (de fapt sotul s-a dus cu Sara ca eu lucram) si ne-a dat de luat in 2 zile niste bilutze mici (4 la nr. in total). Is tare curioasa ce efect poa sa aiba. Deocamdata nimik. Ce tare a fost Patrick cu mama ta...
.
Anca asa am trecut eu cu Sara acu 2 nopti. A fost cea mai grea noapte pana acum . Ies canini
. Or trece cumva si neplacerile astea...
Nico ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta.
ALex sa inteleg ca e deschis salonul deja?...si la partea de manichiura, cosmetica?
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam buna seara Ioana-ce simpatic e Patrick l-a trimis si el in lume cu piscina fetelor daca aveti placerea sa ne vizitati la concursul ratusca din viata mea ne gasiti la kat are si Giuliuta 2 pozici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Giulia mami de Giulia -20 iunie'07 Giulia |
am votat

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
31+
elenuta23 spune:
grea zi , ia cadura ne omoara
nu o mai suport, deabia a 22,30 am simtit ca e ok
azi am fost pana in cluj , paaca merg pana la bucuresti si inapoi asa greu imi e, nu pot ssa cred 
am fost si cu D a dr si avem rosu in gat pus o amigdaita urata , azi a papat ceva acuma seara in rest pana la 13nimik, doar apa
deabia am intra in casa pe la 22,30 cand constat cu stupoare ca nu aveam apa
, iar D s=a jukat la nisip unde s-a ingropat pana la brau, era tare murdar insa intr-un final a venit apa, am facut cate un dus iar el deja doarme dus
colac peste pupaza pe la ora 20 ne-a venit betonu ca sa facem terasa . iar acum tati cu frateo lucreaza cu mult spor, mai bie zis terorizaza vecini ![]()
pana acum am suportat la toti galagia de la ora 12 noapte iar acum ne luam revansa![]()
si
31+
elenuta23 spune:
anca
sa treaca repede
ioana paca il si vad pe P , 

nico,co
si
31+
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
Ada, efectul mie mi-a spus ca se vede peste 1 luna jumate. Voua nu v-a spus la fel? L-a P s-a vazut efectul dupa 2 saptamini, apoi a avut o perioada in care a revenit la forma initiala, dar nu se mai chinuia asa tare(ca se chinuia cind facea kk de i se vedeau venele pe fata). Acum f bine face, numai ca nu vrea la olita...
Tot asa, pt 2 zile i-a dat niste bilute, dar mai multe, nu numai 2.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
katiapam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b buna seara fetele! ufff...nu se mai termina cu dintii astia...in seara asta l-am adormit pe stefan in brate, agatat de mine...nu s-a mai intimplat asta de cind avea 3 saptamni si avea colici...sper sa-i treaca repede...saracul, asa se chinuie... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii S-au dus 17kg...mai sint 10... |
Anca-sa treaca repede perioada asta sa nu-l mai chinuie dintisorii
cit mai sufera saracutii,of of
mami de Giulia -20 iunie'07
Giulia
Stefan (13.01.2008)